MaryLux pisze:Napisałam wierszyk
Inka
Ineczko, wyjątkowo piękne są Twoje wierszyki
Gabi dziś waży 1,945 kg. Od początku miesiąca, czyli przez 3 tygodnie, przybyło jej dokładnie 900 g, czyli masa ciałka wzrosła o 90%. Całkiem dobry wynik, a miesiąc jeszcze się nie skończył.
Malutka robi się coraz bardziej wybredna. Conv, niezależnie od tego, czym rozprowadzony, jest już beee. Cacy jest jedynie kurczaczek, ale musi być podgrzany (letni w dotyku) i porządnie rozdrobniony. Innego mała królewna do pyszczka nie weźmie. Żadna puszka, ani żadne chrupki nie wchodzą w grę. Wrrrrrr...
Wczoraj zaobserwowałam, że Gabi, biegnąc za Wielką Trójką (Wielka Trójka - Pancuś, Filuś i Oliwka), chciała przeskoczyć za nimi ze schodów na regał (odległość ok. 1,5 m). W ostatniej chwili zatrzymała się, cofnęła, wróciła, przebierała łapkami, ale w końcu nie odważyła się skoczyć. Teraz się nie odważyła, ale nie wiadomo, co zrobi później - tak pomyślałam i tego samego dnia pojechaliśmy po deskę.

Tak umocowaliśmy deskę.

Oliwka pierwsza wypróbowała nowe przejście.

Filuś też się zainteresował

i oczywiście Pancunio.

Dzisiaj z nowego przejścia skorzystała też Gabi - cała szczęśliwa, że wreszcie biega tam, gdzie dotychczas nie mogła.
Kliknij miniaturkę