Jutro wrzuce jeszcze Pippi, Kalifa i pare zdjec zbiorowych... a teraz ide spac.
Tesknie za Pippi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
solangelica pisze:Bardzo przepraszam za zdjecia wgrane w poprzek ale jakos tak sie stalo ze sie tak zaladowaly.
Jutro wrzuce jeszcze Pippi, Kalifa i pare zdjec zbiorowych... a teraz ide spac.
Tesknie za Pippi
solangelica pisze:
Zdjecie zrobila BarbAnn podczas dzisiejszego Marszu w Krakowie.
Mysle, ze to zdjecie mowi wymownie, po co i dlaczego wlaczylam sie ja i moi znajomi w marsz niemilczenia, przeciwko przemocy i bestialstwu wobec zwierzat.
Marsz super, udana pogoda - nieco lekko przymrozilo pod koniec ale w goraczce rozdawania ulotek, w rytmie bebnow i w samym bieganiu po ulicy nie odczulam tego tak bardzoMnostwo swietnych ludzi, pojawily sie tez znani z tv. WIecej szczegolow pozniej oczywiscie.
Jak to bywa byla grupa oszolomw ktora chciala sobie kosztem marszu i na krzywy ryj promowac swoje idee i hasla. Oczywiscie nikt nie mial nic przeciwko zeby szli z nami ale pewna kultura wymaga zeby uszanowac fakt ze kroczymy po to by uswiadamiac ludziom ze kazda przemoc wobec zwierzat jest zla natomiast nie mielismy na mysli tego zeby promowac konkretna filozofie. Mieli isc ci, ktorzy chca pomagac i wyrazic protest przeciwko biernosci spoleczenstwa ktore pozwala na zle traktowanie zwierzat. Bez wzgledu na poglady, idee czy wyznawane przekonania. Niestety, nie do wszystkich to dotarloale i tak bylo super.
Sms od DS Pippi: Siedzi w budce (na pralce ma specjalna budke) i pozwala sie w niej glaskac
solangelica pisze:Dzieki, psiamoja sie wybieram do Katowic jutro w sprawie pracy. I po tej rozmowe bede sie umawiac na spotkanie z charm, jesli masz ochote to moze sie jakos skomasujemy?
![]()
halbina pisze:O, Psiama! Gdzieś Ty znikła na dogomanii?... Zapraszam przez banerek na mój wątek!
Solo, ciesz się Śląskiem, ciesz! On cieszy się Twoją miłością! A ja wybieram się do stolicy w piątek... tej młodszej stolicy...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1383 gości