Moje trzynaście łapek i cztery ogony....lecim dalej....

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 11, 2009 18:04 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony....lecim dalej....

trawa11 pisze:
dune pisze:Schabik, mmmm, w sosiku....mmmm
ale jestem juz przy słodkim :)

się schabikiem nie podzieliłas 8O
to ciasta , chociaż kawałeczek daj :mrgreen:

Trawciu no cos ty 8O , ja mlaskalam do schabiku Aggi :) pytała kto chce to pomlamkałam wirtualnie
bo juz właśnie nogi w górze po 40 min smazenia placuszków :) ale mam zylaczki okazyjne, swiąteczne
A mi tu marudzą ze placuszki za grube, cholerka....podłość lucka nie ma granic ;D by były cieńsze to bym stała 60 min :(
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Śro lis 11, 2009 18:08 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony....lecim dalej....

dune pisze:
trawa11 pisze:
dune pisze:Schabik, mmmm, w sosiku....mmmm
ale jestem juz przy słodkim :)

się schabikiem nie podzieliłas 8O
to ciasta , chociaż kawałeczek daj :mrgreen:

Trawciu no cos ty 8O , ja mlaskalam do schabiku Aggi :) pytała kto chce to pomlamkałam wirtualnie
bo juz właśnie nogi w górze po 40 min smazenia placuszków :) ale mam zylaczki okazyjne, swiąteczne
A mi tu marudzą ze placuszki za grube, cholerka....podłość lucka nie ma granic ;D by były cieńsze to bym stała 60 min :(

No popatrz 8O
to ja juz z tego głodu u wszystkich schabiki widze :oops:
No jejku ,alem pazerna :ryk: :ryk: :ryk:
Ja tam nie mam problemu ze smazeniem placuszków :lol: nie stoję kołkiem nad nimi 8O , mam kompa w kuchni , to se tak raz na krzesełko , a raz pod piecyk biegam. Nawet pomyslowe , :lol: :lol: :lol:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Śro lis 11, 2009 18:20 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony....lecim dalej....

trawa11 pisze:
No popatrz 8O
Ja tam nie mam problemu ze smazeniem placuszków :lol: nie stoję kołkiem nad nimi 8O , mam kompa w kuchni , to se tak raz na krzesełko , a raz pod piecyk biegam. Nawet pomyslowe , :lol: :lol: :lol:

Nooo pomysłowe, taki ruch przed konsumpcja hi hi hi no jeszcze jak ja bym miała kompa w kuchni to pewnie juz bym go nie miała bo mi sie dzieją w kuchni ciekawe wypadki... :( dzis zaatakowal mnie gorący olej z patelni buuuuu
Obrazek

dune

Post » Śro lis 11, 2009 18:27 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony....lecim dalej....

No zaraz zaraz bo az przewijałam, a ten obiadek z fotki to kto wchlonął skoro sie pazerujesz na obce kotlety uha ha moze na Ogonki zwalisz, he?
Obrazek

dune

Post » Śro lis 11, 2009 18:54 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony....lecim dalej....

dune pisze:
trawa11 pisze:
No popatrz 8O

Nooo pomysłowe, taki ruch przed konsumpcja hi hi hi no jeszcze jak ja bym miała kompa w kuchni to pewnie juz bym go nie miała bo mi sie dzieją w kuchni ciekawe wypadki... :( dzis zaatakowal mnie gorący olej z patelni buuuuu

komp stoi w bezpiecznej odległosci od kuchenki :lol: :lol: :lol:
Niestety w pokoju sie nie zmieścił :(
Obrazek

Danusia

Post » Śro lis 11, 2009 18:55 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony....lecim dalej....

dune pisze:No zaraz zaraz bo az przewijałam, a ten obiadek z fotki to kto wchlonął skoro sie pazerujesz na obce kotlety uha ha moze na Ogonki zwalisz, he?

ojeku 8O
kiedy to było :oops:
Obrazek

Danusia

Post » Śro lis 11, 2009 18:56 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony....lecim dalej....

Schabiku już niet :D
Był przepyszniasty :D Fionek też miał ochotkę :D
Ale juz zniknął :(
Ciasto robiłam takie z pudełka zwykłe z płatkami czekoladowymi...Mniammmm ;)
Do tego polewa...mrr :1luvu:

Aggi

Od: Nie wrz 20, 2009 23:50

Post » Śro lis 11, 2009 18:59 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony....lecim dalej....

Aggi pisze:Schabiku już niet :D

Fionek zniknął? Po tym schabiku, oż cholerak, cóz to za schabik ;)
Czekolada? Ciasto? No cóż - jak święto to święto :D
Obrazek

dune

Post » Śro lis 11, 2009 19:06 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony....lecim dalej....

a tu był schabik :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Cista z pudelka tez dobre sa, ja mam krówke, ale jakoś nie mogę sie za nie zabrac :oops:
Obrazek

Danusia

Post » Śro lis 11, 2009 19:07 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony....lecim dalej....

dune pisze:

Fionek zniknął? Po tym schabiku, oż cholerak, cóz to za schabik ;)
Czekolada? Ciasto? No cóż - jak święto to święto :D

Jak to sie stało, ze ja ciasta na dzisiaj nie upiekłam :roll: :twisted:
Obrazek

Danusia

Post » Śro lis 11, 2009 19:09 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony....lecim dalej....

ja bym też cos przekąsiła :mrgreen:

Obrazek
Obrazek

Danusia

Post » Śro lis 11, 2009 19:12 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony....lecim dalej....

Hihi nie wiem :D
Fionek nie zniknął-zniknął schabik ;)
Jak chcesz to zaraz wirtualnie ci podeślę.Uno momento :D

Aggi

Od: Nie wrz 20, 2009 23:50

Post » Śro lis 11, 2009 19:16 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony....lecim dalej....

Oj dziewczyny juz zescie mnie zakręciły, schabik, placek, ciasto, koty juz nic nie wiem kto kogo zjadł a kto zniknał hi hi hi
Ide kąpać młodego, wracam za jeden rozdział Chatki Puchatka
ja ciast nie pieke...z zasady...bo zasady w zyciu trzeba miec, no nie?
Obrazek

dune

Post » Śro lis 11, 2009 19:19 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony....lecim dalej....

[quote="dune"]Oj dziewczyny juz zescie mnie zakręciły, schabik, placek, ciasto, koty juz nic nie wiem kto kogo zjadł a kto zniknał hi hi hi
Ide kąpać młodego, wracam za jeden rozdział Chatki Puchatka
ja ciast nie pieke...z zasady...bo zasady w zyciu trzeba miec, no nie?[/quote

no rzeczywiscie nakręciło sie :ryk:
ale wszystko do jednego celu prowadzi :lol: do obżarstwa :mrgreen:
Obrazek

Danusia

Post » Śro lis 11, 2009 19:23 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony....lecim dalej....

Obspana , obżarta (najedzona to zbyt delikatne słowo),obczytana, osudokowana, przed kompa się dostałam, prace rozdane (Lolek nawet nie wie jak ma dobrze, że do szkoły nie chodzi). Tylko komp jakieś aktualizacje chce wprowadzić w MOIM czasie - WARA mu. Zobaczymy kto wygra, kobieta czy technika.
Witajcie świątecznie.

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

[poprzednia][następna]