devonki i moje dwa i kawałek ogona:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 10, 2011 9:47 Re: Luna, Pati, Lady Gaga, i na doczepkę moja dwa i pół ogona :)

O rany :strach:

Kciuki za szybkie zagojenie :ok:
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pt wrz 02, 2011 7:06 Re: Luna, Pati, Lady Gaga, i na doczepkę moja dwa i pół ogona :)

jak tam "moje" dziewczynki po wakacjach??? :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Pt wrz 02, 2011 7:16 Re: Luna, Pati, Lady Gaga, i na doczepkę moja dwa i pół ogona :)

Pati to generalnie jest nudna :twisted: Gdyby nie to, ze trzeba jeść lub iść do kuwety to cały czas by na nas siedziała i mruczała. 10 krotne odkładanie jej na kanapę nie ma sensu, bo jeszcze nie zdąży się usiąść, a ona już siedzi na kolanach. Kot ideał :D
pozdrawiam, Agnieszka&Pati

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Od: Pt mar 20, 2009 15:55

Post » Pt wrz 09, 2011 20:47 Re: Luna, Pati, Lady Gaga, i na doczepkę moja dwa i pół ogona :)

moje dzieci kręciły sie dziś intensywnie na trasie dom - podwórko - dom. wracam z pracy. NIE. MA. KOTA!!!!!!!! to było najkoszmarniejsze 20 minut, 20 minut kicania świecenia latarką po krzakach. A Jazz wylazł z krzaków zadowolony, z przewietrzonym futerkiem, i pretensjami. Teraz siedzę i trzymam się zębami biurka by nie wlać w dwa małe tyłki :evil:
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch

gosikbaum

Post » Pt wrz 09, 2011 21:21 Re: Luna, Pati, Lady Gaga, i na doczepkę moja dwa i pół ogona :)

gosikbaum pisze:Teraz siedzę i trzymam się zębami biurka by nie wlać w dwa małe tyłki :evil:

A za co chcesz biednym kotom tyłki przetrzepywać? ;)
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Sob wrz 10, 2011 8:31 Re: Luna, Pati, Lady Gaga, i na doczepkę moja dwa i pół ogona :)

kocie tyłki zostały wygłaskane i wymasowane, miałam na myśli raczej te łyse małe tyłki :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Sob wrz 10, 2011 8:45 Re: Luna, Pati, Lady Gaga, i na doczepkę moja dwa i pół ogona :)

chciałaś bić devony? łyse, małe, dobrze, że zabrałam Pati od Ciebie :twisted:

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Sob wrz 10, 2011 9:38 Re: Luna, Pati, Lady Gaga, i na doczepkę moja dwa i pół ogona :)

o przepraszam, pamięć mam dobrą, Pati i Gaga mają zdecydowanie owłosione tyłeczki !! :P
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Sob wrz 10, 2011 9:49 Re: Luna, Pati, Lady Gaga, i na doczepkę moja dwa i pół ogona :)

gosikbaum pisze:o przepraszam, pamięć mam dobrą, Pati i Gaga mają zdecydowanie owłosione tyłeczki !! :P

I w dodatku prześliczne :lol:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Pt wrz 16, 2011 12:43 Re: Luna, Pati, Lady Gaga, i na doczepkę moja dwa i pół ogona :)

Pati chora :( Zwymiotowała wielkiego kłaka i nie chce jeść. Zrobiliśmy rentgen zakłaczona nie jest. Dostaje antybiotyk, witaminy i kroplówki ale nie widać większej poprawy :(

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Pt wrz 16, 2011 15:23 Re: Luna, Pati, Lady Gaga, i na doczepkę moja dwa i pół ogona :)

ojejejejejej...... :cry: :cry: :cry: :cry:
a rentgen z kontrastem? myślisz że jest zatkana? ile to juz trwa?
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pt wrz 16, 2011 15:28 Re: Luna, Pati, Lady Gaga, i na doczepkę moja dwa i pół ogona :)

Rentgen z kontrastem był, nic nie wykazał. Od wtorku zaczęła odmawiać jedzenia.

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Pt wrz 16, 2011 20:33 Re: Luna, Pati, Lady Gaga, i na doczepkę moja dwa i pół ogona :)

a zęby? sprawdzone? a badanie krwi? jej martwię się... zupełnie nic nie je? jest odwodniona?
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pt wrz 16, 2011 20:36 Re: Luna, Pati, Lady Gaga, i na doczepkę moja dwa i pół ogona :)

Odwodniona nie jest. Pije normalnie. Zjadła dziś trochę kurczaka gotowanego, ale niewiele.

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Pt wrz 16, 2011 20:47 Re: Luna, Pati, Lady Gaga, i na doczepkę moja dwa i pół ogona :)

Aga zrób badania krwi takie szerokie spektrum, profil nerkowy i co tam jeszcze, może coś tam się wewnątrz dziej...
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

[poprzednia][następna]