bozena640 pisze:agakow82 pisze:witamy was

mamy pod opieką dwa kotki

ale nie u nas w domu tylko chodzimy do nich codziennie dac jesc wymienić kuwetke i posmyrac.Opiekujemy sie kotami mojego kuzyna ciapką ( pisałam kiedys o niej to moj pierwszy i ostatni tymaczas

i jej kumplem trykotem-znajda) bo wyjechali na wakacje.
A u naszych futerek wszystko ok

teraz myslimy nad przebudowa ich drapaka bo w tym malym mieszkaniu to pol pokoju zajmuje

Zamieniliście mieszkanie na mniejsze

trosze jest mniejsze

tam mielismy 54m2 w starym budownictwie a tu mamy 43 w nowym budownictwie.tam byly 2 duze ppokoje i kuchnia tez duza zreszta na zdjeciach widziałaś a tu mamy 2 male pokoje+wneka ( taki 3 pokoj bez okna) mała kuchnie i wc oddzielnie z łazienką ale male.Tam mielismy wlasne c.o czyli w piecu marcin palił tu juz mamy z miasta c.o.
coś kosztem czegoś

tam musielismy kupowac wegiel ( 2,5 tano na rok) tu nie musimy bo c.o w czynszu wliczone , a czynsz tylko 30zł wiekszy niż tam mieliśmy

tu mamy cisze spokoj i drzewa za oknem tam byla ulica i glosno wiecznie .tam nie bylo balkonu tu jest.tam nie bylo slonca (co po 3 latach mieszkania mnie juz strasznie dolowało) tu jest sloneczko w domku

są plusy i minusy ale wiecej plusów na tym nowym mieszkaniu.Tylko jeszcze musimy sie umeblowac bo niestety z tych duzych pokoi ktore tam byly to nic by tu nie weszło na te małe pokoiki tzn weszło by ale miejsca by nie bylo no i posprzedawałam prawie za darmo stare rzeczy a teraz musimy nowe kupowac

z kasa troche kiepsko ale powoli powoli wszystko sie zrobi