Gibutkowa pisze:Ja sobie właśnie załatwiam udział w programie ochrony świadków - zmiana zamieszkania, tożsamości i takie tam
Kropencjusz, słyszysz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:Ja sobie właśnie załatwiam udział w programie ochrony świadków - zmiana zamieszkania, tożsamości i takie tam
mar9 pisze:Gibutkowa pisze:Ja sobie właśnie załatwiam udział w programie ochrony świadków - zmiana zamieszkania, tożsamości i takie tam
Kropencjusz, słyszysz, pospiesz się bo za chwile będzie po ptokach
![]()
![]()
![]()
![]()
katarzyna1207 pisze:mar9 pisze:Gibutkowa pisze:Ja sobie właśnie załatwiam udział w programie ochrony świadków - zmiana zamieszkania, tożsamości i takie tam
Kropencjusz, słyszysz, pospiesz się bo za chwile będzie po ptokach
![]()
![]()
![]()
![]()
Spoko ... znajdziemy ....
katarzyna1207 pisze:Miszczuniu od wczoraj zapakowany w doniczkę po storczyku... którego wcześniej z niej "wypakował" ....... Edyta - przewiązać wstążeczką z kokardką?...
![]()
katarzyna1207 pisze:Miszczuniu od wczoraj zapakowany w doniczkę po storczyku... którego wcześniej z niej "wypakował" ....... Edyta - przewiązać wstążeczką z kokardką?...
![]()
Gibutkowa pisze:katarzyna1207 pisze:Miszczuniu od wczoraj zapakowany w doniczkę po storczyku... którego wcześniej z niej "wypakował" ....... Edyta - przewiązać wstążeczką z kokardką?...
![]()
Tak poproszę.Ale koniecznie czerwoną
![]()
Co tam u Miszczunia?
katarzyna1207 pisze:Gibutkowa pisze:katarzyna1207 pisze:Miszczuniu od wczoraj zapakowany w doniczkę po storczyku... którego wcześniej z niej "wypakował" ....... Edyta - przewiązać wstążeczką z kokardką?...
![]()
Tak poproszę.Ale koniecznie czerwoną
![]()
Co tam u Miszczunia?
Miszczuniu nadal desperacko się pakuje... mam sporo fotek, tylko absolutny brak czasu na ich wrzucenie ....
Kociama pisze:Kropencjusz a gdzie Ty się wybierasz tak cudnie zapakowany co?![]()
Kasiu wytarmoś beboka ode mnie mocno i resztę cudnych Kociastych
mam nadzieję że Parysek ok
za Wszystkie sprawy![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bajera, Lifter i 132 gości