Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
margaretka2002 pisze:Musi byc zarazliwe.![]()
A jak sie nie ma dzieci to tym bardziej.![]()
![]()
tillibulek pisze:margaretka2002 pisze:Musi byc zarazliwe.![]()
A jak sie nie ma dzieci to tym bardziej.![]()
![]()
jakbym miala dzieci to bym dala ogloszenie: zamienie dzieci na koty - a że nie mam to jest ok - nawiedzona kociara![]()
margaretka2002 pisze:A ja jestem od dzisiaj jeszcze bardziej nawiedzona, bo zakupilam kalkulator barfowy.
tillibulek pisze:margaretka2002 pisze:A ja jestem od dzisiaj jeszcze bardziej nawiedzona, bo zakupilam kalkulator barfowy.
o, umiesz uzywac![]()
trudne to?? czy osoby stosujace easyBARF tez moga tego uzywac? ja na te niemieckie nawet nie patrzylam, bo nie znam niemieckiego
ale powiedz, MArgaretka, czy w jesli w przepisie mam, ze 1 kg miesa, to czy to musi byc jedno mieso czyli np. gulaszowe z indyka? czy moge sobie np. 2 rozne mieska dac, w roznych proporcjach, a potem zliczam ile łącznie jest miesa....?
margaretka2002 pisze:Sie okazalo, ze tran to tylko wtedy, kiedy nie daje sie ryby do mieszanki. Kalkulator jest zajefajny, wreszcie mozna poszalec z wynalazkami typu ozorki, zoladki czy mozdzek.![]()
![]()
Nie wiem, czy kocisko bedzie to chcialo jesc, ale chyba nie bedzie mial wyjscia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 268 gości