Dorota pisze:Nie rozumiem tytulu watku
Ja tyż ni....
Byliśmy nie-normalni?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota pisze:Nie rozumiem tytulu watku
Sihaja pisze:kalair pisze:Lemoniada pisze:Przez chwilę wydawało mi się, że wiem i miałam rację - wydawało mi siękalair pisze:Bry popołudniowe. A cóż to się tu dzieje?![]()
A gdzie jest wątek Kretek, że się tak szanownej Pani zapytam?
Ależ pytaj Lemoniadko kochana! Pytaj, ja tam ugodowa jestem!![]()
![]()
No patrz, jaka dowcipna...
Sihaja pisze:Dorota pisze:Nie rozumiem tytulu watku
Ja tyż ni....
Byliśmy nie-normalni?![]()
![]()
varia pisze:Sihaja pisze:Byliśmy nie-normalni?![]()
![]()
Musi, że byliście.
Lemoniada pisze:Dziewczyny, przestańcie.
Jestem głodna, gruba, sfustrowana i mam zero kasy na koncie, a co najmniej cztery miejsca gdzie chciałabym przelać pieniądze i jakoś pomóc
No więc też zapytałam. A odpowiedź gdzie, ha?kalair pisze:Lemoniada pisze:Przez chwilę wydawało mi się, że wiem i miałam rację - wydawało mi siękalair pisze:Bry popołudniowe. A cóż to się tu dzieje?![]()
![]()
No, jasne! Jedz, Kasiu, jedz i rośnij wszerzSihaja pisze:Lemoniada pisze:Dziewczyny, przestańcie.
Jestem głodna, gruba, sfustrowana i mam zero kasy na koncie, a co najmniej cztery miejsca gdzie chciałabym przelać pieniądze i jakoś pomóc
Oooo, jak głodna - to zjedz
Jak gruba - to zjedz
Na głodniaka nie ma co siedzieć....
Lemoniada pisze:No więc też zapytałam. A odpowiedź gdzie, ha?kalair pisze:Lemoniada pisze:Przez chwilę wydawało mi się, że wiem i miałam rację - wydawało mi siękalair pisze:Bry popołudniowe. A cóż to się tu dzieje?![]()
![]()
Sihaja pisze:Wcale gruba nie jesteś, nie wmawiaj sobie. A frytki są pycha:):)
Poza tym same dietetyczne rzeczy jadłaś - pomidorki, bananka....
:(kalair pisze:Lemoniada pisze:No więc też zapytałam. A odpowiedź gdzie, ha?kalair pisze:Lemoniada pisze:Przez chwilę wydawało mi się, że wiem i miałam rację - wydawało mi siękalair pisze:Bry popołudniowe. A cóż to się tu dzieje?![]()
![]()
![]()
![]()
Nie wiem kochanie, jakoś jestem na nie.![]()
Błogosławieni, którzy nie widzieli, a uwierzylimoś pisze:Bry, doczytalam o dowodzie na istnienie Zosi- zwalonym wazonie z rózami- sie ciesze i nadal wierze w Zosie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 51 gości