Moderator: Estraven

kinga w. pisze:Mam powyliczać? A. Majewską i Wł. Korcza znam z koncertu na którym pani Majewska zapowiedziała i wprowadziła na scenę Bździągwę, z resztą śpiewającą wówczas pani Majewskiej piosenkę. I. Jarocka - jeden z festiwali. Majewski (Śpiewające Fortepiany) Muszelka Wigier - festiwal międzynarodowy, facet mi straszliwie podpadł z tytułu chlania - pijus jest. A. Nowacki (b. popularny w l. 80 - tych) na Festiwalu Yamahy w W-wie, Stan Borys w "Szansie na sukces"... Sporo by tego było, tylko by trzeba do fotek popatrzyć.

kinga w. pisze:To ja sie jeszcze Ibiszem pochwalę choć uważam że za jego "drużynę miszczów" to nie ma czym. Startowałam wieeeki temu w Życiowej Szansie. NIe narzekam. I potem jeszcze w Rozbij bank, ale ucieklo mi nazwisko prowadzącego. Roch coś tam... Chyba. W każdym bądź razie robił świetną rozgrzewkę w studio.

kinga w. pisze:NIe, ale goła do domu nie wróciłam.Lubię teleturnieje. Mam dziką ochotę na jeden z dziesięciu.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości