Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:Aduś, Koralik tego nienawidzi. Jak była Zirael, chciałam pokazać, jak się z Koralkiem kochamy nad życie. Przy próbie pieszczot zamiast motorków Zirael usłyszała ostrzegawczy pomruk KoralkaAdrianapl pisze:jakie cudoprosze wycalowac miedzy uszami
Se zacytuje, na wypadek gdybyś sugerowala jakieś zmiany w prawach wlasnościFemka pisze:po drugie secundo: oświadczam, że żaden koteczek pokazany przeze mnie w wątku nie należy do Skaski.
Femka pisze:Oświadczam równocześnie, że to moje fotki są wykradane z wątku i wstawiane przez Skaskę, jakoby przedstawiające jej koteczki, których nikt w realu nie widział
Chat pisze:Ratunku!!!!!Zarwalam pol nocy i caly ranek. Przeczytalam ksiazke. Do konca. I zdolowalo mnieTo chyba rzeczywiscie starosc...
Czy ktos moze czytal "Syngue sabour. Kamien cierpliwosci" Atiqua Rahimi? Goncourt ubiegloroczny...
Gdzie sa moje koty?! Niech nareszcie zaczna odwalac swoj job i wyciagc Duza z deprechy...
za dobrze by Ci byłoskaskaNH pisze:Ehh, żebyś jeszcze ta Twoja sugestia o moim niemaniu kotów była prawdziwa
Femka pisze:Sihaja pisze:No dobra. Masz piękne koty. Kiedy będą u mnie?
jak podasz adres
Chat pisze:No i masz racjeKsiazka zostala mi dostarczona podstepem i wciagnela haniebnie. Na drugi raz bede madrzejsza.
Chcesz sie pozbyc wszystkich kociastych, czy ktoregos sobie zostawisz na pamiatke?
super, adres Doroty akurat znamSihaja pisze:Wyślij do Doroty, ona wie gdzie mieszkam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 51 gości