moś pisze:kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:Ehh,Mosiu, tak weta oblać zimną wodą..![]()
![]()
No musialam troszke ostudzic zachwyty że niby taki koci aniol
Ale to chyba prawda,nie?![]()
niecałkowita
Połowiczna prawda,to też prawda,tylko że połowiczna!
Hmmm..
Moderator: Estraven
moś pisze:kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:Ehh,Mosiu, tak weta oblać zimną wodą..![]()
![]()
niecałkowita
moś pisze:Dzidka dzis zaszczepilam, tzn Jj pojechal z nim jak bylam w pracy jeszcze.Dali mu trojeczke bo nie jezdzi na wystawy i nie wychodzi. reszta ma za rok byc szczepiona dopiero![]()
Dzidek bardzo sie mlodemu wetowi podobal, ze taki duuuzy i ladny, rozwialismy troche jego zachwyt opowiadajac jak zneca sie na d Ptycholemzrobił taakie oczy, przeciez to takie lagodne koty te exo- czasami
kristinbb pisze:moś pisze:Dzidka dzis zaszczepilam, tzn Jj pojechal z nim jak bylam w pracy jeszcze.Dali mu trojeczke bo nie jezdzi na wystawy i nie wychodzi. reszta ma za rok byc szczepiona dopiero![]()
Dzidek bardzo sie mlodemu wetowi podobal, ze taki duuuzy i ladny, rozwialismy troche jego zachwyt opowiadajac jak zneca sie na d Ptycholemzrobił taakie oczy, przeciez to takie lagodne koty te exo- czasami
no mnie się też wydaje,że są łagodne...![]()
a nie![]()
kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:Ehh,Mosiu, tak weta oblać zimną wodą..![]()
![]()
niecałkowita
Hmmm..
Lemoniada pisze:kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:Ehh,Mosiu, tak weta oblać zimną wodą..![]()
![]()
niecałkowita
Hmmm..
Aż się zgodzę z kalair
kalair pisze:Aż w to nie wierzę!![]()
Tylko ściskać mnie nie próbuj zanadto!
Lemoniada pisze:kalair pisze:Aż w to nie wierzę!![]()
Tylko ściskać mnie nie próbuj zanadto!
A to niby czemu? Nie chcesz mieć ocząt jak Buduś?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 15 gości