Plaskata konsekwencja uwieńczona budyniem XII

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 21, 2008 13:19

Czekoladka pisze:Bry plaskate mordki. 8)

Cześc czekoladko 8)
Obrazek
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pon lip 21, 2008 13:21

trawa11 pisze:Dzień doberek :wink:

cześc trawciu 8)
Obrazek

moś

Post » Pon lip 21, 2008 13:22

moś pisze:
kalair pisze:Obrazek :wink:

witaj krolowo, mam nadzieje ze komp tym razem bedzie ci dzialal i zajrzysz do nas w ciagu dnia jeszcze pare razy 8) Ja lubie filmy Woody Allena- nie wszystkie ale generalnie lubie, ostatnio popelnia nawet filmy gatunkowe np kryminaly, calkiem niezle 8)
mos dla ciebie na powitanie a jakze 8)
Obrazek

Mnie komp działał! :lol: :lol: A jakże! :lol: :lol:
Dziękuję za Mosia!! :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon lip 21, 2008 13:24

pluszak pisze:elo, Mosiaki!

Hello Pluszaczku :wink:
mroczne spojrzenie dla ciebie 8)
Obrazek

moś

Post » Pon lip 21, 2008 13:27

moś pisze:
pluszak pisze:elo, Mosiaki!

Hello Pluszaczku :wink:
mroczne spojrzenie dla ciebie 8)
Obrazek
o, jaki piękny, tego mi dziś trzeba! :D
Mrux, Mrops & Mami

pluszak

Od: Wto gru 18, 2007 10:00

Post » Pon lip 21, 2008 13:29

trawa11 pisze:Mosiu ,jak tam remoncik :?: :?: :?:

Remoncik spowolnial sobie, tzn Wczoraj Jj zakupil drzwiczki i półki na wneke do telewizora w sianie jak sobie wymyslil rano.Potem otynkowal dziure, zalozył półke jedna, pomalował drzwiczki lakierem...i dzisiaj poszedl do pracy po urlopie.Teraz juz nie bedzie tak zaiwanial z tym remontem, zreszta teraz to tylko z gorki na pazurki :wink: Sfoce wszystko sfoce ale jak bedzie final bo teraz to juz mam nadzieje , niedlugo to potrwa, chyba ze jeszcze cos wymysli :roll: Sfoce wneke z telewizorem i pólkami oraz stolem jak sie zrobi, o, dobrze :?: :wink:

moś

Post » Pon lip 21, 2008 13:30

moś pisze:
trawa11 pisze:Dzień doberek :wink:

cześc trawciu 8)
Obrazek

czesć BuduskuObrazek
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Pon lip 21, 2008 13:33

Kicorek pisze:Dzień dobry z pracy, bu :crying:

No zal mi cie, buuu 8)
ale na pocieszenie masz dzidka 8)
Obrazek

moś

Post » Pon lip 21, 2008 13:39

A ja bylam dzisiaj u fryca i kazalam sobie zdjąć całą czern z wlosow jaka mi sie nazbierala przez te wszystkie lata dominacji jedynie slusznego koloru :roll: No i mam, braz z samoistnymi pasemkami jasniejszego brazu..nie wiem czy pamietacie moje poprzednie wlosy ale..ja widze roznice :roll:
tylko nie patrzcie na moj nos ani na mnie w ogole tylko sie skupcie prosze na wlosach..ciekawe czy cos widac ze inaczej, siostrzenica mowi ze bardzo widac..ale foto troche przeklamuje, nie :roll:
Obrazek
Obrazek :oops:

moś

Post » Pon lip 21, 2008 13:41

moś pisze:

Remoncik spowolnial sobie, tzn Wczoraj Jj zakupil drzwiczki i półki na wneke do telewizora w sianie jak sobie wymyslil rano.Potem otynkowal dziure, zalozył półke jedna, pomalował drzwiczki lakierem...i dzisiaj poszedl do pracy po urlopie.Teraz juz nie bedzie tak zaiwanial z tym remontem, zreszta teraz to tylko z gorki na pazurki :wink: Sfoce wszystko sfoce ale jak bedzie final bo teraz to juz mam nadzieje , niedlugo to potrwa, chyba ze jeszcze cos wymysli :roll: Sfoce wneke z telewizorem i pólkami oraz stolem jak sie zrobi, o, dobrze :?: :wink:

a ja zrozumialam ,ze telewizor w sianie bedzie :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrazek

Danusia

Post » Pon lip 21, 2008 13:42

moś pisze:A ja bylam dzisiaj u fryca i kazalam sobie zdjąć całą czern z wlosow jaka mi sie nazbierala przez te wszystkie lata dominacji jedynie slusznego koloru :roll: No i mam, braz z samoistnymi pasemkami jasniejszego brazu..nie wiem czy pamietacie moje poprzednie wlosy ale..ja widze roznice :roll:
tylko nie patrzcie na moj nos ani na mnie w ogole tylko sie skupcie prosze na wlosach..ciekawe czy cos widac ze inaczej, siostrzenica mowi ze bardzo widac..ale foto troche przeklamuje, nie :roll:
Obrazek
Obrazek :oops:

super laseczka teraz z Ciebie :wink: :wink: :wink:
Wcześniej miałas za bardzo czarne :twisted:
teraz naprawde fajnie :wink: :wink: :wink:
Obrazek

Danusia

Post » Pon lip 21, 2008 13:44

Widać różnicę koloru, poza tym zapuszczam włosy - szumnie powiedziane, żeby mieć fryzurkę jak ty :oops:

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Pon lip 21, 2008 13:45

trawa11 pisze:
moś pisze:

a ja zrozumialam ,ze telewizor w sianie bedzie :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: To by nawet pasowalo do mebli w stylu rustykalnym jakie z koniecznosci przejelismy od moich rodzicow :lol:

moś

Post » Pon lip 21, 2008 13:47

izaA pisze:Widać różnicę koloru, poza tym zapuszczam włosy - szumnie powiedziane, żeby mieć fryzurkę jak ty :oops:

Cześc Izus, ale tobie chyba niewiele trzeba zapuscic do mojego stanu? tylko troszke.Ja mam problem z tym ze bardzo szybko mi rosna wlosy i pewnie za niedlugo bede musiala tam robic odrosty :roll:

moś

Post » Pon lip 21, 2008 13:49

trawa11 pisze:super laseczka teraz z Ciebie :wink: :wink: :wink:
Wcześniej miałas za bardzo czarne :twisted:
teraz naprawde fajnie :wink: :wink: :wink:

dziekuje :oops: Chyba sobie tak juz bede robic bo faktycznie czarne postarza troche..w moim wieku zreszta :roll:
musze sobie krem chyba kupic taki jak ma Jj, w dobrym lustrze wszystko widac :roll:

moś

[poprzednia][następna]