Czekoladka pisze:Bry plaskate mordki.
Cześc czekoladko

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:kalair pisze:![]()
witaj krolowo, mam nadzieje ze komp tym razem bedzie ci dzialal i zajrzysz do nas w ciagu dnia jeszcze pare razyJa lubie filmy Woody Allena- nie wszystkie ale generalnie lubie, ostatnio popelnia nawet filmy gatunkowe np kryminaly, calkiem niezle
![]()
mos dla ciebie na powitanie a jakze![]()
o, jaki piękny, tego mi dziś trzeba!
trawa11 pisze:Mosiu ,jak tam remoncik![]()
![]()
moś pisze:trawa11 pisze:Mosiu ,jak tam remoncik![]()
![]()
Remoncik spowolnial sobie, tzn Wczoraj Jj zakupil drzwiczki i półki na wneke do telewizora w sianie jak sobie wymyslil rano.Potem otynkowal dziure, zalozył półke jedna, pomalował drzwiczki lakierem...i dzisiaj poszedl do pracy po urlopie.Teraz juz nie bedzie tak zaiwanial z tym remontem, zreszta teraz to tylko z gorki na pazurkiSfoce wszystko sfoce ale jak bedzie final bo teraz to juz mam nadzieje , niedlugo to potrwa, chyba ze jeszcze cos wymysli
Sfoce wneke z telewizorem i pólkami oraz stolem jak sie zrobi, o, dobrze
![]()
moś pisze:A ja bylam dzisiaj u fryca i kazalam sobie zdjąć całą czern z wlosow jaka mi sie nazbierala przez te wszystkie lata dominacji jedynie slusznego koloruNo i mam, braz z samoistnymi pasemkami jasniejszego brazu..nie wiem czy pamietacie moje poprzednie wlosy ale..ja widze roznice
![]()
tylko nie patrzcie na moj nos ani na mnie w ogole tylko sie skupcie prosze na wlosach..ciekawe czy cos widac ze inaczej, siostrzenica mowi ze bardzo widac..ale foto troche przeklamuje, nie![]()
![]()
trawa11 pisze:moś pisze:trawa11 pisze:Mosiu ,jak tam remoncik![]()
![]()
Remoncik spowolnial sobie, tzn Wczoraj Jj zakupil drzwiczki i półki na wneke do telewizora w sianie jak sobie wymyslil rano.Potem otynkowal dziure, zalozył półke jedna, pomalował drzwiczki lakierem...i dzisiaj poszedl do pracy po urlopie.Teraz juz nie bedzie tak zaiwanial z tym remontem, zreszta teraz to tylko z gorki na pazurkiSfoce wszystko sfoce ale jak bedzie final bo teraz to juz mam nadzieje , niedlugo to potrwa, chyba ze jeszcze cos wymysli
Sfoce wneke z telewizorem i pólkami oraz stolem jak sie zrobi, o, dobrze
![]()
a ja zrozumialam ,ze telewizor w sianie bedzie![]()
![]()
![]()
izaA pisze:Widać różnicę koloru, poza tym zapuszczam włosy - szumnie powiedziane, żeby mieć fryzurkę jak ty
trawa11 pisze:super laseczka teraz z Ciebie![]()
![]()
![]()
Wcześniej miałas za bardzo czarne![]()
teraz naprawde fajnie![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 44 gości