zamiast służyć wsparciem, radą, pomocą...
jakież to dojrzałe

Jestem bardzo naiwna.
Wierzę w subtelność redaf, anielskość varii i zło wcielone okupujące łazienkę Aleby.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Meg9 pisze:Wierzę w subtelność redaf, anielskość varii i zło wcielone okupujące łazienkę Aleby.
redaf pisze:To nie jest starszyzna plemienna tylko stare zmurszałe i zgorzkniałe ciotadlony![]()
redaf pisze:I tak Ci dopomóż Bóg!![]()
Meg9 pisze:Jestem bardzo naiwna.
Wierzę w subtelność redaf, anielskość varii i zło wcielone okupujące łazienkę Aleby.
Meg9 pisze:Wierzę w subtelność redaf, anielskość varii i zło wcielone okupujące łazienkę Aleby.
Meg9 pisze:od poważnych konsekwencji, wyciągniętych przez powyższe panie
jest w stanie cię uchronić wyłącznie nowy odcinek
gattara pisze:w elfy też wierzysz? A krasnoludki Cię do snu kołyszą?
Aleba pisze:Meg9 pisze:od poważnych konsekwencji, wyciągniętych przez powyższe panie Cool
jest w stanie cię uchronić wyłącznie nowy odcinek
Albo butelka zacnej nalewki
Aleba pisze:Z powyższego zestawu tylko to ostatnie występuje w naturze
redaf pisze:To nie jest starszyzna plemienna tylko stare zmurszałe i zgorzkniałe ciotadlony![]()
![]()
Meg9 pisze:No i proszę jak się starszyzna plemiennanatrząsa z nowalijki...
jakież to dojrzałe![]()
Jestem bardzo naiwna.
MariaD pisze:Meg9 pisze:No i proszę jak się starszyzna plemiennanatrząsa z nowalijki...
jakież to dojrzałe![]()
Jestem bardzo naiwna.
Oplułam monitor...
Biedna, naiwna istoto...
Co prawda diabły to upadłe anioły, więc niby jakaś prawda w tym jednym elemencie jest, ale...
![]()
![]()
![]()
MariaD pisze:Co prawda diabły to upadłe anioły
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, januszek i 20 gości