kalair pisze:Dorota pisze:Kicorek pisze: Ten wątek za szybko galopuje jak na moje możliwości
ADHD?
Po szylkretkach niby?...Eeeee nie.ADHD ma inny wątek, nie wiem, po kim...
Czytasz w moich myslach...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Dorota pisze:Kicorek pisze: Ten wątek za szybko galopuje jak na moje możliwości
ADHD?
Dorota pisze:kalair pisze:A Lafi to uwielbia atakować z tej dziuty w meblach się chowa, i atakuje łapka, jak ktoś coś tam robi..![]()
Czeka....-
..i dawaj!-zamiast slow.
Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:Kicorek pisze: Ten wątek za szybko galopuje jak na moje możliwości
ADHD?
kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:Kicorek pisze: Ten wątek za szybko galopuje jak na moje możliwości
ADHD?
Czasem wychodzi![]()
A tak w ogóle, to szylkrecie są ruchliwe, wesołe, pełne pomysłów...KREATYWNE jednym słowem, a nie jakieś tam ADHD..
Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:Kicorek pisze: Ten wątek za szybko galopuje jak na moje możliwości
ADHD?
Czasem wychodzi![]()
A tak w ogóle, to szylkrecie są ruchliwe, wesołe, pełne pomysłów...KREATYWNE jednym słowem, a nie jakieś tam ADHD..
I nie umieja sie dlugo skupic na jednej czynnosci?
kalair pisze:bubor pisze:Dzień dobry wszystkim !!!![]()
![]()
Dzieńdoberek Bubor! W grodzie Kraka też słonecznie?. Bo wtedy i kotki szczęśliwsze...A dla Ciebie Lafinka dziś-
bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Dzień dobry wszystkim !!!![]()
![]()
Dzieńdoberek Bubor! W grodzie Kraka też słonecznie?. Bo wtedy i kotki szczęśliwsze...A dla Ciebie Lafinka dziś-
Witam , witam , u nas też słoneczko pięknie świeci szkoda tylko że człowiek zamiast korzystać z tego faktu musi przesiadywać w pracy![]()
Głaski dla Laffinki i buziak w różowy Iriskowy nosek poproszę
kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:Kicorek pisze: Ten wątek za szybko galopuje jak na moje możliwości
ADHD?
Czasem wychodzi![]()
KREATYWNY-Kreatywność (postawa twórcza; od łac. creatus czyli twórczy) - proces umysłowy pociągający za sobą powstawanie nowych idei, koncepcji, lub nowych skojarzeń, powiązań z istniejącymi już ideami i koncepcjami. Myślenie kreatywne, to myślenie prowadzące do uzyskania oryginalnych i stosownych rozwiązań. Alternatywna, bardziej codzienna definicja kreatywności mówi, że jest to po prostu zdolność tworzenia czegoś nowego.
Tak dla przypomnienia...
Trinity36 pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:Kicorek pisze: Ten wątek za szybko galopuje jak na moje możliwości
ADHD?
Czasem wychodzi![]()
KREATYWNY-Kreatywność (postawa twórcza; od łac. creatus czyli twórczy) - proces umysłowy pociągający za sobą powstawanie nowych idei, koncepcji, lub nowych skojarzeń, powiązań z istniejącymi już ideami i koncepcjami. Myślenie kreatywne, to myślenie prowadzące do uzyskania oryginalnych i stosownych rozwiązań. Alternatywna, bardziej codzienna definicja kreatywności mówi, że jest to po prostu zdolność tworzenia czegoś nowego.
Tak dla przypomnienia...
![]()
![]()
![]()
(...) Osoby z ADHD, ich rodziny i znajomi muszą nauczyć się docenić w pełni dary jakie ADHD im daje, a których często nawet nie zauważają - czyli ponadprzeciętną kreatywność, wyobraźnię, energię i odwagę (...)
Polskie Towarzystwo ADHD
i Trinity - mama Urwipołcia z ADHD
kalair pisze:Trinity, i oczywiście dla Ciebie Iriska Kreatywna-
Choć akurat tu emanuje spokojem..-
Trinity36 pisze:kalair pisze:Trinity, i oczywiście dla Ciebie Iriska Kreatywna-
Choć akurat tu emanuje spokojem..-
No KREUJE się na damę...:D
kalair pisze:Trinity36 pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:Kicorek pisze: Ten wątek za szybko galopuje jak na moje możliwości
ADHD?
Czasem wychodzi![]()
Tak dla przypomnienia...
![]()
![]()
![]()
(...) Osoby z ADHD, ich rodziny i znajomi muszą nauczyć się docenić w pełni dary jakie ADHD im daje, a których często nawet nie zauważają - czyli ponadprzeciętną kreatywność, wyobraźnię, energię i odwagę (...)
Polskie Towarzystwo ADHD
i Trinity - mama Urwipołcia z ADHD
Z ust mi to wyjęłaś Trinity!. Niech jeszcze Dorotka POCZYTA..
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa i 18 gości