Benni pisze:Albo jeszcze śpi.
Dobrze ma.
Tylko czy nakarmiła Szczypiory![]()
![]()
![]()
Kątroll potrzebna!!!
Jakoś się dziwnie o to nie boję

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Benni pisze:Albo jeszcze śpi.
Dobrze ma.
Tylko czy nakarmiła Szczypiory![]()
![]()
![]()
Kątroll potrzebna!!!
Bungo pisze:Femka mówiła mi wczoraj, że pierwszy dzień urlopu spędzi nic nie robiąc, a raczej - robiąc tylko to, co chceWidać obecność we własnym wątku do tej kategorii się nie zalicza
![]()
A Dorotka - pewnie już jedzie po Meo
Bungo pisze:Ach, witaj nam witaj MZ![]()
I jak tam urlopowe samopoczucie
Femka pisze:witam pięknie wszystkie Zołzy i Zołzów w piekny, listopadowy ponury dzień listopadowy, który jest PIERWSZYM DNIEM mojego urlopu![]()
Też chciałam napisać, że piekne są obrazkowe powitania kalair
Skaska - wstępnie ustalone, że jadę w piątek i powinnam byc koło południa u Was. Rozważam ewentualność pociągu, jak będzie paskudna pogoda. Pociąg jedzie 4 godziny, czyli tyle, co samochodem przy złych warunkach pogodowych. W dodatku powrót po całym dniu po ciemku trwałby dużo dłużej.
Jesooo, jak się cieszę:)
najpierw rozrabiasz a teraz wołasz pomocy, hę?Bungo pisze: Nie wytrzymałam i napyskowałam w wątku Kinguchny. Może zajrzyj i mnie wesprzyj, hę?
ziemowit pisze:najpierw rozrabiasz a teraz wołasz pomocy, hę?Bungo pisze: Nie wytrzymałam i napyskowałam w wątku Kinguchny. Może zajrzyj i mnie wesprzyj, hę?
Bungo - łobuzie
![]()
![]()
też się cieszę, że Cię widze i tez Cię lubięBungo pisze:ziemowit pisze:najpierw rozrabiasz a teraz wołasz pomocy, hę?Bungo pisze: Nie wytrzymałam i napyskowałam w wątku Kinguchny. Może zajrzyj i mnie wesprzyj, hę?
Bungo - łobuzie
![]()
![]()
Znowu zaczynasz
ziemowit pisze:też się cieszę, że Cię widze i tez Cię lubięBungo pisze:ziemowit pisze:najpierw rozrabiasz a teraz wołasz pomocy, hę?Bungo pisze: Nie wytrzymałam i napyskowałam w wątku Kinguchny. Może zajrzyj i mnie wesprzyj, hę?
Bungo - łobuzie
![]()
![]()
Znowu zaczynasz
Bungo pisze:Femka pisze:witam pięknie wszystkie Zołzy i Zołzów w piekny, listopadowy ponury dzień listopadowy, który jest PIERWSZYM DNIEM mojego urlopu![]()
Też chciałam napisać, że piekne są obrazkowe powitania kalair
Skaska - wstępnie ustalone, że jadę w piątek i powinnam byc koło południa u Was. Rozważam ewentualność pociągu, jak będzie paskudna pogoda. Pociąg jedzie 4 godziny, czyli tyle, co samochodem przy złych warunkach pogodowych. W dodatku powrót po całym dniu po ciemku trwałby dużo dłużej.
Jesooo, jak się cieszę:)
Właśnie chciałam zaproponować tę opcję, więc proszę za mnie głośno nie myślećTo jest to! No i
będzie dozwolone
![]()
Nie wytrzymałam i napyskowałam w wątku Kinguchny. Może zajrzyj i mnie wesprzyj, hę?
kalair pisze:Marcelibu, Femko, cieszę się , że Wam się podobają moje obrazki![]()
![]()
Jak nie będzie-znaczy-nieżyję..![]()
Niektórzy to się już tak przyzwyczaili, że jak raz nie dałam, i tak musiałam się obudzić, i dać!![]()
Marcelibu pisze:kalair pisze:Marcelibu, Femko, cieszę się , że Wam się podobają moje obrazki![]()
![]()
Jak nie będzie-znaczy-nieżyję..![]()
Niektórzy to się już tak przyzwyczaili, że jak raz nie dałam, i tak musiałam się obudzić, i dać!![]()
Piękne "som" i proszę tak podtrzymywać tę miłą tradycję!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości