Banda Kulawego IV-zakładamy KZK z sekcją SI:)))))))))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 09, 2007 21:02

coś mi się porobiło z gg. wszystko jest ok, dopóki nie chcę otworzyć okna rozmowy. wtedy znika, a wcześniej pokazuje, że wystąpił jakiś błąd aplikacji :evil: a pewnie sama wyświetlam się jako aktywna. Ludzie do mnie piszą, a ja odpowiedzieć nie mogę :crying:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Wto paź 09, 2007 21:06

Trojka to jest to! jedyne radio ktorego slucham choc ostatnio rzadziej niz w czasach komuny 8) Popoludniowe zapraszamy do trojki to bylo cos 8) I szalejaca wtedy Monika Olejnik i lista przebojow i Kaczkowski w " mini max" ech....
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Wto paź 09, 2007 21:06

Femka pisze:coś mi się porobiło z gg. wszystko jest ok, dopóki nie chcę otworzyć okna rozmowy. wtedy znika, a wcześniej pokazuje, że wystąpił jakiś błąd aplikacji :evil: a pewnie sama wyświetlam się jako aktywna. Ludzie do mnie piszą, a ja odpowiedzieć nie mogę :crying:

gg dzis w ogole szaleje....
ObrazekObrazek Obrazek

Adrianapl

Od: Śro kwi 18, 2007 7:41

Post » Wto paź 09, 2007 21:09

Adrianapl pisze:
Femka pisze:coś mi się porobiło z gg. wszystko jest ok, dopóki nie chcę otworzyć okna rozmowy. wtedy znika, a wcześniej pokazuje, że wystąpił jakiś błąd aplikacji :evil: a pewnie sama wyświetlam się jako aktywna. Ludzie do mnie piszą, a ja odpowiedzieć nie mogę :crying:

u Ciebie też się coś dzieje?
Obrazek

Femka

Post » Wto paź 09, 2007 21:11

moś pisze:Trojka to jest to! jedyne radio ktorego slucham choc ostatnio rzadziej niz w czasach komuny 8) Popoludniowe zapraszamy do trojki to bylo cos 8) I szalejaca wtedy Monika Olejnik i lista przebojow i Kaczkowski w " mini max" ech....

a pamiętasz jeszcze Radiokurier? :twisted:
Obrazek

Femka

Post » Wto paź 09, 2007 21:11

Femka pisze:
Adrianapl pisze:

caly dzien mnie wyrzuca :roll:
ObrazekObrazek Obrazek

Adrianapl

Od: Śro kwi 18, 2007 7:41

Post » Wto paź 09, 2007 21:13

Femka!!!!
Po pierwsze - faktycznie wyświetlasz się na gg jako dostępna :roll:
Po drugie - dzięki Tobie mnie olśniło 8O Moje dziady, a zwłąszcza Luśka, od paru dni założyły głodówkę. Po Twoim poście o włąmaniach do szafki zaczęłam je śledzić - i okazało się, że dranie chodza na przekąskę do kuchennej szafki, gdzie przechowuję suchą purinę dla bezdomniaków. :evil:
W ten sposób kurczaczek plesnieje w misce, suche RC wietrzeje tamże, a ja siwieję na temat: dlaczego kotecki nie jedzą :evil:

Dlaczego te moje footra mają takie zboczone gusta? Aha, dodam jeszcze, że ta sama purina podana kulturalnie w miseczce jest absolutnie bleee :x

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Wto paź 09, 2007 21:14

Adrianapl pisze:
Femka pisze:
Adrianapl pisze:

caly dzien mnie wyrzuca :roll:

to trochę mi ulżyło, bo u mnie cyrk z gg zaczął się wieczorem, gdy siedzę na nowym laptopie. Już się bałam, że to z nim coś nie tak.
Obrazek

Femka

Post » Wto paź 09, 2007 21:17

Femka pisze:
moś pisze:Trojka to jest to! jedyne radio ktorego slucham choc ostatnio rzadziej niz w czasach komuny 8) Popoludniowe zapraszamy do trojki to bylo cos 8) I szalejaca wtedy Monika Olejnik i lista przebojow i Kaczkowski w " mini max" ech....

Kurcze, nie pamietam, Jj pytalam i odpowiedzial ze to chyba lecialo bardzo dawno temu :lol: :twisted:

moś

Post » Wto paź 09, 2007 21:20

moś pisze:
Femka pisze:

Kurcze, nie pamietam, Jj pytalam i odpowiedzial ze to chyba lecialo bardzo dawno temu :lol: :twisted:

Ale ITR na pewno nikt nie pamięta :evil: To poprzednik "60 minut na godzinę".... :?

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Wto paź 09, 2007 21:21

Bungo pisze:Femka!!!!
Po pierwsze - faktycznie wyświetlasz się na gg jako dostępna :roll:
Po drugie - dzięki Tobie mnie olśniło 8O Moje dziady, a zwłąszcza Luśka, od paru dni założyły głodówkę. Po Twoim poście o włąmaniach do szafki zaczęłam je śledzić - i okazało się, że dranie chodza na przekąskę do kuchennej szafki, gdzie przechowuję suchą purinę dla bezdomniaków. :evil:
W ten sposób kurczaczek plesnieje w misce, suche RC wietrzeje tamże, a ja siwieję na temat: dlaczego kotecki nie jedzą :evil:

Dlaczego te moje footra mają takie zboczone gusta? Aha, dodam jeszcze, że ta sama purina podana kulturalnie w miseczce jest absolutnie bleee :x

po pierwsze to, że się wyświetlam na gg nic nie robi, bo i tak okna mi się nie chcą otwierać :evil:

po drugie dzięki mnie Cię olśniło, bo ja jestem olśniewająca :twisted:
Obrazek

Femka

Post » Wto paź 09, 2007 21:23

Dopiero dotarłam, muszę dać jeść głodniakom, sama też coś sobie przygotować na kolację a w międzyczasie doczytać, Nie pędżcie tak proszę, bo nie zdążę przed snem. ( o głupia nadziejo, skąd we mnie tyle tej wiary , że zdążę - wszak ONE sie uparły zaliczyć dzisiaj setkę - naiwna ze mnie kobieta)

YBenni

Od: Nie maja 20, 2007 22:04

Post » Wto paź 09, 2007 21:23

Bungo pisze:
moś pisze:
Femka pisze:

Ale ITR na pewno nikt nie pamięta :evil: To poprzednik "60 minut na godzinę".... :?

ITR nie pamiętam
Mosiu, Radiokurier był gdzieś w czasach liceum
Obrazek

Femka

Post » Wto paź 09, 2007 21:27

Benni pisze:Dopiero dotarłam, muszę dać jeść głodniakom, sama też coś sobie przygotować na kolację a w międzyczasie doczytać, Nie pędżcie tak proszę, bo nie zdążę przed snem. ( o głupia nadziejo, skąd we mnie tyle tej wiary , że zdążę - wszak ONE sie uparły zaliczyć dzisiaj setkę - naiwna ze mnie kobieta)

Benni, dasz radę, bo wpadłam na szatański pomysł. Jak dobijemy do setki, zamkniemy wątek, a następny się otworzy jak wszyscy doczytają :twisted:
Obrazek

Femka

Post » Wto paź 09, 2007 21:28

60 minut pamietam :D
w liceum sluchalam tylko zapraszamy do trojki i listy oczywiscie 8)

moś

[poprzednia][następna]