Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:coś mi się porobiło z gg. wszystko jest ok, dopóki nie chcę otworzyć okna rozmowy. wtedy znika, a wcześniej pokazuje, że wystąpił jakiś błąd aplikacjia pewnie sama wyświetlam się jako aktywna. Ludzie do mnie piszą, a ja odpowiedzieć nie mogę
Adrianapl pisze:Femka pisze:coś mi się porobiło z gg. wszystko jest ok, dopóki nie chcę otworzyć okna rozmowy. wtedy znika, a wcześniej pokazuje, że wystąpił jakiś błąd aplikacjia pewnie sama wyświetlam się jako aktywna. Ludzie do mnie piszą, a ja odpowiedzieć nie mogę
gg dzis w ogole szaleje....
moś pisze:Trojka to jest to! jedyne radio ktorego slucham choc ostatnio rzadziej niz w czasach komunyPopoludniowe zapraszamy do trojki to bylo cos
I szalejaca wtedy Monika Olejnik i lista przebojow i Kaczkowski w " mini max" ech....
Femka pisze:Adrianapl pisze:Femka pisze:coś mi się porobiło z gg. wszystko jest ok, dopóki nie chcę otworzyć okna rozmowy. wtedy znika, a wcześniej pokazuje, że wystąpił jakiś błąd aplikacjia pewnie sama wyświetlam się jako aktywna. Ludzie do mnie piszą, a ja odpowiedzieć nie mogę
u Ciebie też się coś dzieje?
Adrianapl pisze:Femka pisze:Adrianapl pisze:Femka pisze:coś mi się porobiło z gg. wszystko jest ok, dopóki nie chcę otworzyć okna rozmowy. wtedy znika, a wcześniej pokazuje, że wystąpił jakiś błąd aplikacjia pewnie sama wyświetlam się jako aktywna. Ludzie do mnie piszą, a ja odpowiedzieć nie mogę
u Ciebie też się coś dzieje?
caly dzien mnie wyrzuca
Femka pisze:moś pisze:Trojka to jest to! jedyne radio ktorego slucham choc ostatnio rzadziej niz w czasach komunyPopoludniowe zapraszamy do trojki to bylo cos
I szalejaca wtedy Monika Olejnik i lista przebojow i Kaczkowski w " mini max" ech....
a pamiętasz jeszcze Radiokurier?
moś pisze:Femka pisze:moś pisze:Trojka to jest to! jedyne radio ktorego slucham choc ostatnio rzadziej niz w czasach komunyPopoludniowe zapraszamy do trojki to bylo cos
Kurcze, nie pamietam, Jj pytalam i odpowiedzial ze to chyba lecialo bardzo dawno temu![]()
Bungo pisze:Femka!!!!
Po pierwsze - faktycznie wyświetlasz się na gg jako dostępna![]()
Po drugie - dzięki Tobie mnie olśniłoMoje dziady, a zwłąszcza Luśka, od paru dni założyły głodówkę. Po Twoim poście o włąmaniach do szafki zaczęłam je śledzić - i okazało się, że dranie chodza na przekąskę do kuchennej szafki, gdzie przechowuję suchą purinę dla bezdomniaków.
![]()
W ten sposób kurczaczek plesnieje w misce, suche RC wietrzeje tamże, a ja siwieję na temat: dlaczego kotecki nie jedzą![]()
Dlaczego te moje footra mają takie zboczone gusta? Aha, dodam jeszcze, że ta sama purina podana kulturalnie w miseczce jest absolutnie bleee
Bungo pisze:moś pisze:Femka pisze:moś pisze:Trojka to jest to! jedyne radio ktorego slucham choc ostatnio rzadziej niz w czasach komunyPopoludniowe zapraszamy do trojki to bylo cos
Kurcze, nie pamietam, Jj pytalam i odpowiedzial ze to chyba lecialo bardzo dawno temu![]()
Ale ITR na pewno nikt nie pamiętaTo poprzednik "60 minut na godzinę"....
Benni pisze:Dopiero dotarłam, muszę dać jeść głodniakom, sama też coś sobie przygotować na kolację a w międzyczasie doczytać, Nie pędżcie tak proszę, bo nie zdążę przed snem. ( o głupia nadziejo, skąd we mnie tyle tej wiary , że zdążę - wszak ONE sie uparły zaliczyć dzisiaj setkę - naiwna ze mnie kobieta)
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon, Sigrid i 15 gości