Maciuś znalazł sobie dziuplę na półce w kuchni (skąd ja wiedziałam, że tam się właśnie zadekuje? ). dzisiaj rano dałam mu w miseczce trochę mokrej karmy, i w pewnym momencie nakryłam go jak siedział nad nią i podjadał, więc myślę, że będzie okej teraz idę do weta po Betamox i krople do oczu.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
puss-Maciusia sadzałam na stołeczku,kucałam,spodeczek z mięskiem miałam obok,lewą ręką przytrzymywałam pysio a prawą z boku pyszczka wkładałam jedzonko do pysia,ładnie połykał. Trudna sprawa,że dalej nie podejmuje jedzenia sam Jak pamiętasz Maciuś 2 razy na początku siknął na pościel w szafce,potem do kuwetki. Myślę o Was cieplutko.Bardzo za Nim tęsknię i żałuję,że nie mogłam być dłuższym DT ,bo kocham takie starsze koty.
Maciuś strasznie ciężko oddycha. dostał dzisiaj Betamox i Dicortineff do oczu. ładnie się mizia, mruczy, umył się nawet. ale jeść nie ma ochoty już mu obsmarowałam pysio jedzeniem, i się oblizał, ale to wszystko. no cóż, jutro kupię mięsko i wkład do Feliwaya.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
tak, ma przytkany nosek. ale pracujemy nad tym. Maciuś się ładnie myje, widziałam, że zaczyna też zwiedzać mieszkanie (ku zainteresowaniu moich kotów).
Honoratko - mówisz, że zaiskrzyło? na razie umówiliśmy się z Maciusiem, że on jest teraz mój, więc ma wyluzować i przestać się smutać oczywiście wiem, że nie mogę go zatrzymać, ale dopóki nie wydobrzeje psychicznie, to nie będę mu szukać domku.
UWAGA!!! Maćko właśnie skorzystał z kuwety!!! siedzę, słyszę zawzięte kopanie w żwirku, patrzę na moje koty, a wszystkie siedzą wpatrzone w kierunku łazienki - i wszystkie 5 kotów jest w pokoju. więc kto w kuwecie? Maćko
Maćko przyszedł do mnie na kolana! teraz leży sobie na krześle w kuchni. moje koty są póki co nieufne, Puder na niego burczy, ale za 3 dni Miki idzie do nowego domu, więc nastroje powinny zelżeć