MaryLux pisze:Pożądam lata!
i jakiegoś spotkania we Wro...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Pożądam lata!
Nul pisze:mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Wiosna w styczniu? Oby tak było!
Zerknij na wątek ogrodowy to zobaczysz wiosnę, u mnie jeszcze tak nie ma, ale coraz więcej roślin kiełkuje![]()
A ptaki to zdecydowanie czują wiosnę
U nas ptaki świergolą całkiem po wiosennemu, tak dzisiaj skonstatowałam.
madrugada pisze:MaryLux pisze:Pożądam lata!
Nie lubię lata. Kocham wiosnę.
jolabuk5 pisze:Oby smakowało!Czasem potrzebna odmiana
mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Oby smakowało!Czasem potrzebna odmiana
Udko było pyszne, wszystkie 4 koty jadły i go zjadły
mir.ka pisze:Koty nabrały ochoty na mięsko i dzisiaj było tak![]()
Rano koty jak zwykle czekały głodne na stole w kuchni, żeby dostać śniadanie , a tu na pergolę za oknem przyleciała cukrówka. Wszystkie zebrały się od razu przy oknie , żeby ją obserwować jak spaceruje. Niestety nie udało mi się jej złapać na zdjęciu, tak więc musicie uwierzyć na słowo, że ptak tam był.
Zdjęcie też udało mi się tylko jedno zrobić, bo niestety padły mi baterie w aparacie, a szkoda, bo taka okazja, żeby zrobić wszystkim 4 kotom zdjęcie jak są blisko siebie prawie się nie trafia
mir.ka pisze:Koty nabrały ochoty na mięsko i dzisiaj było tak![]()
Rano koty jak zwykle czekały głodne na stole w kuchni, żeby dostać śniadanie , a tu na pergolę za oknem przyleciała cukrówka. Wszystkie zebrały się od razu przy oknie , żeby ją obserwować jak spaceruje. Niestety nie udało mi się jej złapać na zdjęciu, tak więc musicie uwierzyć na słowo, że ptak tam był.
Zdjęcie też udało mi się tylko jedno zrobić, bo niestety padły mi baterie w aparacie, a szkoda, bo taka okazja, żeby zrobić wszystkim 4 kotom zdjęcie jak są blisko siebie prawie się nie trafia
Nul pisze:mir.ka pisze:Koty nabrały ochoty na mięsko i dzisiaj było tak![]()
Super to zdjęcie
jolabuk5 pisze:mir.ka pisze:Koty nabrały ochoty na mięsko i dzisiaj było tak![]()
Wspaniała fota! Udało Ci się!!!
madrugada pisze:Zgromadzenie na szczycie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie i 32 gości