Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze::1luvu:![]()
mir.ka pisze::1luvu:
Dziękuje za spontaniczne odwiedziny
Teraz już zapraszam na spokojnie![]()
Powiem Wam ze Mirka i Jacek nic a nic się nie zmieniają. Wspaniali ludzie![]()
Nul pisze:mir.ka pisze::1luvu:
Nasz wyjazd w Twoje strony też był taki spontaniczny, nie planowane, ale jak już tam byłam to dałam Ci znać i choć na chwilę udało się nam spotkaćMiło było Cię zobaczyć choć tak w biegu
![]()
A jeśli chodzi o zmiany, to już trochę inaczej wyglądam bo byłam w piątek u fryzjera i mam inny kolor włosówWszak kobieta zmienną jest
mir.ka pisze:Nul pisze:mir.ka pisze::1luvu:
Nasz wyjazd w Twoje strony też był taki spontaniczny, nie planowane, ale jak już tam byłam to dałam Ci znać i choć na chwilę udało się nam spotkaćMiło było Cię zobaczyć choć tak w biegu
![]()
A jeśli chodzi o zmiany, to już trochę inaczej wyglądam bo byłam w piątek u fryzjera i mam inny kolor włosówWszak kobieta zmienną jest
Edit: coś się źle zacytowałoMój tekst jest tu poniżej:
A propos wyjazdów - Kraków zaprasza
Teraz to nawet adres znaleźć można! Dzisiaj się dowiedziałam, że jedno z moich kotów jest na obrazku mam google’a! Patrzę Ci ja, a to Bezisława Wdrapliwoskoczna! I numer bramy doskonale w google’u widać… Zero prywatności
Nul pisze:mir.ka pisze:Nul pisze:mir.ka pisze::1luvu:
![]()
Edit: coś się źle zacytowałoMój tekst jest tu poniżej:
A propos wyjazdów - Kraków zaprasza
Teraz to nawet adres znaleźć można! Dzisiaj się dowiedziałam, że jedno z moich kotów jest na obrazku mam google’a! Patrzę Ci ja, a to Bezisława Wdrapliwoskoczna! I numer bramy doskonale w google’u widać… Zero prywatności
i jak tej bramy gdzie Bezisława Wdrapliwoskoczna urzęduje szukać?
choć tel do Nul mam to w razie czego dopytam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 24 gości