Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Senanta pisze:Fotografka zrobiła głupotę. Szkoda.
haaszek pisze:
Klasyczny click-bait.
haaszek pisze:...
Abraham Lincoln "Nie wierz we wszystko, co przeczytasz w Internecie".
Młoda fotografka wymyśliła sobie projekt, że sfotografuje 300 osób w jakiś sposób charakterystycznych albo ważnych dla miasta. I kilka osób poleciło jej naszą firmę. Pogadaliśmy z godzinę, ustaliliśmy datę i dziewczyna stwierdziła, że najlepiej będzie, jak sfotografuje też zwierzęta. Ale wymyśliła sobie, że Cykoria i Masza będą siedzieć koło siebie na stole.Długo musiałam tłumaczyć, dlaczego jest to niewykonalne i dobrze będzie, jeśli kocica zechce w ogóle pozować do zdjecia.
W umówionym terminie przyszła, oczywiście Masza nie chciała siedzieć na krześleani być trzymaną na rękach, a Cykoria się zabunkrowała pod stołem. I oczywiście nie wyszła, choć dziewczyna wołała Cykoria, Cykoria
![]()
![]()
![]()
Musiałam kota wywabić smaczkami, złapać, przekazać Siwemu a potem stać za fotografką, żeby kocica chciała patrzeć w kierunku obiektywu. Wyszło o dziwo całkiem nieźle i naturalnie, na wszelki wypadek sama napisałam jej tekst notatki, żeby czegoś nie pomyliła, kończąc go słowami "Na zdjęciu z kotką Cykorią i suczką Maszą uratowanymi z bezdomności".
A pani fotografka i tak napisała tekst po swojemu. Polecam ostatnie zdanie![]()
https://www.facebook.com/photo/?fbid=93 ... 9591855990
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1422 gości