Tak z 20*C mi styknie na teraz.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Przejrzałam wyniku Zuzi - nie ma większych zmian, te drobne wahniecia nie mają wiekszego znaczenia, ale generalnie dobrze, że enzymy wątrobowe troszkę spadły, bo to świadczy, że leczenie jest prawidłowe! Tak trzymać![]()
![]()
Ewa L. pisze:Ja się nie zgadzam , ja protestuję , ja tak nie chcę![]()
![]()
![]()
Mówili , że zimna Zośka idzie no to się zimno zrobiło ok ale Zośka była już dwa dni temu a tu wcale cieplej nie jest i do tego mokro i wilgoć wciska się aż do kości. Gdzie się podziało w maju jak w raju raczej jest w maju jak na biegunie a nie w raju.
Deszcz ciągle pada dzień w dzień , w chałupie zimno - ja tak nie chcę.![]()
![]()
Anna2016 pisze:Miau Zuziu , dziekuje, czuje się chyba nieźle, dostaje lek na watrójkę ale tylko ciut bo mam po nim zły humor taka smutna po nim jestem (ale apetyt po leku jest lepszy , wiec daje jej mniej ale daję ). Dobrego dnia
mag828 pisze:Ewa L. pisze:Ja się nie zgadzam , ja protestuję , ja tak nie chcę![]()
![]()
![]()
Mówili , że zimna Zośka idzie no to się zimno zrobiło ok ale Zośka była już dwa dni temu a tu wcale cieplej nie jest i do tego mokro i wilgoć wciska się aż do kości. Gdzie się podziało w maju jak w raju raczej jest w maju jak na biegunie a nie w raju.
Deszcz ciągle pada dzień w dzień , w chałupie zimno - ja tak nie chcę.![]()
![]()
w mojej części miasta wczoraj było znacznie cieplej i po spacerze do weta z Mati byłam upocona jakbym przebiegła maraton![]()
gdy poszłam do weta z Frygą ubrałam się lżej, ale i tak się upociłam, ponieważ wyszło słońce![]()
a w mieszkaniu mam tak ciepło, że ciągle potwierane okna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości