Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kot-tyna pisze:Nul pisze:Jest troszkę głośno, więc Bezia się schowała, biedna.
A Curek nie reaguje. Było głośno, nawet bardzo, a on siedział na parapecie i obserwował fajerwerki. Teraz jest zdezorientowany, bo o tej porze zawsze już byłam w łóżku, a dzisiaj siedzę i klikam. A co tam, niech wie, że sylwester...
jolabuk5 pisze:Kot-tyna pisze:Nul pisze:Jest troszkę głośno, więc Bezia się schowała, biedna.
A Curek nie reaguje. Było głośno, nawet bardzo, a on siedział na parapecie i obserwował fajerwerki. Teraz jest zdezorientowany, bo o tej porze zawsze już byłam w łóżku, a dzisiaj siedzę i klikam. A co tam, niech wie, że sylwester...
Fajnie, że Curek się nie boi!
Biedna Bezia
mir.ka pisze:Kot-tyna pisze:Nul pisze:Jest troszkę głośno, więc Bezia się schowała, biedna.
Tofik tak samo, wygladał przez okno jak strzelali, chyba mu się błyski podobały, albo go ciekawiły
ewar pisze:Na początku moje koty miały imiona z kalendarzaJak się jakiś pojawił, to patrzyłam w kalendarz i ewentualnie dostawały jakieś ludzkie imiona. Niektóre jednak do kotów zupełnie nie pasują.
Nul pisze:Podobno dzisiaj imieniny Feliksa! Wprawdzie on zwykle imienin nie obchodzi, ale... ale akurat na dzisiaj myszki były zaplanowane, to się dobrze składa, chyba tort myszkowy zrobimy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 82 gości