Ziemosław pisze:Zamierzam uderzyć znowu za kilka latz nowym nazwiskiem

Szatański plan

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ziemosław pisze:Zamierzam uderzyć znowu za kilka latz nowym nazwiskiem
Sarah DeMonique pisze:Zdecydowanie wiele daje. Dzięki niemu 1 z 10 na swój klimat. To coś jak Familiada ze Strasburgerem. Bez niego to już nie będzie to samo.
ewkkrem pisze:Drops Ci mówi, że jesteś i piękna i mądra. 1 z 10 to zawsze był jeden z najtrudniejszych teleturniejów i najlepszy. A że przekątne - zawsze się czegoś żałuje. A Pan Tadeusz Sznuk, może ze względu na formułę programu, nie musi udawać, że kibicuje uczestnikom.
Gratuluję.
Drops.
ewkkrem pisze:Oj tam, oj tam. Nie bądź taka skromnisia. Że piękna to wszyscy co chcieli i mogli - widzieli, że mądra - już sam fakt przejścia eliminacji o tym świadczy a Ty zaszłaś dużo dalej.
Co tam u zwierzaków?
Drops podziwiający i ciekawy.
Ziemosław pisze:ewkkrem pisze:Oj tam, oj tam. Nie bądź taka skromnisia. Że piękna to wszyscy co chcieli i mogli - widzieli, że mądra - już sam fakt przejścia eliminacji o tym świadczy a Ty zaszłaś dużo dalej.
Co tam u zwierzaków?
Drops podziwiający i ciekawy.
Do piękności mi baaaardzo daleko, do mądrości ciutkę mniej. Zwierzaki właśnie polują na resztki ze stołu, kurczak z rożna wjechał
Ewa L. pisze:http://www.tvp.pl/rozrywka/teleturnieje/jeden-z-dziesieciu/galerie/galeria-104-edycji-jeden-z-dziesieciu/36177642/zawodnicy-1-odcinka-104-edycji-jeden-z-dziesieciu/36177686
Tu jest fotka naszej gwiazdy![]()
aga66 pisze:Ziemosław pisałam wczoraj ale nie wysłało posta. Jesteś laska kobieta i nie wiem dlaczego chcesz się odchudzać - przeciez szczupak z Ciebie. I na dodatek mądra, ha!
Gosiagosia pisze:Ewa L. pisze:http://www.tvp.pl/rozrywka/teleturnieje/jeden-z-dziesieciu/galerie/galeria-104-edycji-jeden-z-dziesieciu/36177642/zawodnicy-1-odcinka-104-edycji-jeden-z-dziesieciu/36177686
Tu jest fotka naszej gwiazdy![]()
Ekstra![]()
Jesteś fajną laseczką i próbuj dalej, kciuki będziemy trzymać.
Gratuluję![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, Kankan, Lifter i 20 gości