Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 43 !

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 28, 2017 16:42 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ewa L. pisze:Dobra lecę do roboty - miłego dnia. :mrgreen: :ok:

Miłego i spokojnego.
Został Sylwester i Nowy Rok a chyba ludziska wszystko wyjedli więc będzie powtórka i szalone zakupy. :mrgreen:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Czw gru 28, 2017 18:51 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Gosiagosia pisze:

Miłego i spokojnego.
Został Sylwester i Nowy Rok a chyba ludziska wszystko wyjedli więc będzie powtórka i szalone zakupy. :mrgreen:

No fakt, szaleństwo będzie jeszcze większe...
A 2 stycznia na pytanie o świeżą wędlinę i podobne towary odpowiedziałabym "wszystko jest zeszłoroczne"

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw gru 28, 2017 23:13 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ziemosław pisze:
aannee99 pisze:Magda,macie pewnie sporo paczkomatów,prawda?. Nie fajnie jak paczka wciśnięta na siłę,bo może się uszkodzić zwartość,otóż to. Liczę na to,że za jakiś czas pojawi się u nas kolejny paczkomat,najlepiej blisko mnie :mrgreen:

Dużo, w mojej okolicy są ze 3 plus żabki i freshe w których paczki można odebrać, także sporo.

Ewa L. pisze:Ja nie korzystam z paczkomatów bo moje paczki przeważnie są ciężkie a do najbliższego paczkomatu mam dwa przystanki tramwajowe/autobusowe. Nie mam samochodu a dzwiganie mi się nie uśmiecha np. takiej 30 kg paczki ze żwirkiem.

No to zrozumiałe. Ja kiedyś z zooplusa zamówiłam właśnie 40 litrów żwirku, 6 kilo karmy suchej psu i 7 kilo suchej kotom :D mina kuriera bezcenna, powinien się cieszyć że winda na 7 piętro działała :mrgreen:

Jak zamawiam żwirek i coś jeszcze np jakieś suche czy puszeczki to wtedy zawsze zoo+ rozbija to na dwie paczki w jednym żwir a w drugiej reszta.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw gru 28, 2017 23:22 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

aannee99 pisze:U mnie też często mega ciężkie pa zki targane są przez kurierów na 3 piętro,ale przyznam szczerze,że fajni i młodzi chłopaki przyjeżdżają tutaj i nie robią żadnych problemów. Zawsze wnoszą paczki do domu. Jeden dzwoniąc domofonem robi to bardzo krótko,a jak wchodzi na górę,to jeszcze przed 'dzień dobry' pyta 'malego nie obudziłem??'. Natomiast moja kuzynka wiecznie niezadowolona z obsługi kurierskiej,a to godzina dostarczenia nie pasuje,a to za długo dzwoni domofonem,a to zła,bo żadnej wieści,o której godzinie będzie - nie ma. Różne sytuacje :)

Z samymi kurierami też nie mam problemów. Paczki wniosą na górę a jak ciężka to i do mieszkania. Zawsze dzwonią jeśli nie ma mnie w domu i pytają komu mogą zostawić u jakiego sąsiada albo po to by poinformować ,że będą za 10 min . Problem w tym co robią ci którzy przewożą paczki i ci w magazynach którzy je wydają do doręczenia i sami kurierzy zanim dotrą do odbiorcy.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw gru 28, 2017 23:23 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

aannee99 pisze:Ewa,no tak - paczki z zoo zazwyczaj ciężkie są :)

Ale też właśnie dlatego korzystamy z firm kurierskich.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw gru 28, 2017 23:24 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ziemosław pisze:
aannee99 pisze:Natomiast moja kuzynka wiecznie niezadowolona z obsługi kurierskiej,a to godzina dostarczenia nie pasuje,a to za długo dzwoni domofonem,a to zła,bo żadnej wieści,o której godzinie będzie - nie ma. Różne sytuacje :)

8O 8O 8O 8O
Mój Michał na takie zachowanie mówi "wieczny okres" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dobre określenie. :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw gru 28, 2017 23:25 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ziemosław pisze:

Miłego :)

Wzajemnie :D
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw gru 28, 2017 23:27 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

aannee99 pisze:
Ziemosław pisze:
aannee99 pisze:Natomiast moja kuzynka wiecznie niezadowolona z obsługi kurierskiej,a to godzina dostarczenia nie pasuje,a to za długo dzwoni domofonem,a to zła,bo żadnej wieści,o której godzinie będzie - nie ma. Różne sytuacje :)

8O 8O 8O 8O
Mój Michał na takie zachowanie mówi "wieczny okres" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mój Michał tak samo :mrgreen: :mrgreen: ale kuzynka,to taki typ właśnie,że wiecznie na wszystko narzeka,serii. Czasem aż głupio mi słuchać niektórych rzeczy :mrgreen:

Ewa,miłej pracy,niech szybko zleci ten czas :1luvu:

Bo są ludzie dla których narzekanie i zatruwanie życia innym jest misją którą mają w życiu do wykonania.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw gru 28, 2017 23:28 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

MaryLux pisze::201461 :201461 :201461

:kotek: :kotek: :kotek:
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw gru 28, 2017 23:30 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Gosiagosia pisze:

Miłego i spokojnego.

Dzisiaj też nie dostałyśmy drobiu to było zdziwienie wielkie nie ma ćwiartek , nie ma piersi :?: :?: :?: 8O 8O 8O
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw gru 28, 2017 23:31 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

MaryLux pisze:
Gosiagosia pisze:

Miłego i spokojnego.

A 2 stycznia na pytanie o świeżą wędlinę i podobne towary odpowiedziałabym "wszystko jest zeszłoroczne"

Zgadzam się :mrgreen: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt gru 29, 2017 8:01 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ewa L. pisze:
Gosiagosia pisze:

Miłego i spokojnego.

Dzisiaj też nie dostałyśmy drobiu to było zdziwienie wielkie nie ma ćwiartek , nie ma piersi :?: :?: :?: 8O 8O 8O

No jak to pani jak ja obiad dla Janusza zrobiEM jak MINSA ni ma?!

Ziemosław

Od: Śro paź 18, 2017 18:55

Post » Pt gru 29, 2017 8:19 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

MaryLux pisze:
Gosiagosia pisze:

Miłego i spokojnego.

to juz zupełnie niejadalne :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt gru 29, 2017 9:25 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

mir.ka pisze:
MaryLux pisze:
Gosiagosia pisze:

Miłego i spokojnego.

to juz zupełnie niejadalne :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Z przed świąt nie jadalne a co dopiero z przed roku :smiech3: :smiech3: :smiech3:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt gru 29, 2017 9:26 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ziemosław pisze:
Ewa L. pisze:
Gosiagosia pisze:

Miłego i spokojnego.

No jak to pani jak ja obiad dla Janusza zrobiEM jak MINSA ni ma?!

Teraz vege w modzie to strzel mu pani sojowego schaba albo ryby na niby z wodorostów - nawet nie pozna :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]