Ewa L. pisze:Dobra lecę do roboty - miłego dnia.![]()
Miłego i spokojnego.
Został Sylwester i Nowy Rok a chyba ludziska wszystko wyjedli więc będzie powtórka i szalone zakupy.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Dobra lecę do roboty - miłego dnia.![]()
Gosiagosia pisze:Ewa L. pisze:Dobra lecę do roboty - miłego dnia.![]()
Miłego i spokojnego.
Został Sylwester i Nowy Rok a chyba ludziska wszystko wyjedli więc będzie powtórka i szalone zakupy.
Ziemosław pisze:aannee99 pisze:Magda,macie pewnie sporo paczkomatów,prawda?. Nie fajnie jak paczka wciśnięta na siłę,bo może się uszkodzić zwartość,otóż to. Liczę na to,że za jakiś czas pojawi się u nas kolejny paczkomat,najlepiej blisko mnie
Dużo, w mojej okolicy są ze 3 plus żabki i freshe w których paczki można odebrać, także sporo.Ewa L. pisze:Ja nie korzystam z paczkomatów bo moje paczki przeważnie są ciężkie a do najbliższego paczkomatu mam dwa przystanki tramwajowe/autobusowe. Nie mam samochodu a dzwiganie mi się nie uśmiecha np. takiej 30 kg paczki ze żwirkiem.
No to zrozumiałe. Ja kiedyś z zooplusa zamówiłam właśnie 40 litrów żwirku, 6 kilo karmy suchej psu i 7 kilo suchej kotommina kuriera bezcenna, powinien się cieszyć że winda na 7 piętro działała
aannee99 pisze:U mnie też często mega ciężkie pa zki targane są przez kurierów na 3 piętro,ale przyznam szczerze,że fajni i młodzi chłopaki przyjeżdżają tutaj i nie robią żadnych problemów. Zawsze wnoszą paczki do domu. Jeden dzwoniąc domofonem robi to bardzo krótko,a jak wchodzi na górę,to jeszcze przed 'dzień dobry' pyta 'malego nie obudziłem??'. Natomiast moja kuzynka wiecznie niezadowolona z obsługi kurierskiej,a to godzina dostarczenia nie pasuje,a to za długo dzwoni domofonem,a to zła,bo żadnej wieści,o której godzinie będzie - nie ma. Różne sytuacje
aannee99 pisze:Ewa,no tak - paczki z zoo zazwyczaj ciężkie są
Ziemosław pisze:aannee99 pisze:Natomiast moja kuzynka wiecznie niezadowolona z obsługi kurierskiej,a to godzina dostarczenia nie pasuje,a to za długo dzwoni domofonem,a to zła,bo żadnej wieści,o której godzinie będzie - nie ma. Różne sytuacje
![]()
![]()
![]()
![]()
Mój Michał na takie zachowanie mówi "wieczny okres"![]()
![]()
aannee99 pisze:Ziemosław pisze:aannee99 pisze:Natomiast moja kuzynka wiecznie niezadowolona z obsługi kurierskiej,a to godzina dostarczenia nie pasuje,a to za długo dzwoni domofonem,a to zła,bo żadnej wieści,o której godzinie będzie - nie ma. Różne sytuacje
![]()
![]()
![]()
![]()
Mój Michał na takie zachowanie mówi "wieczny okres"![]()
![]()
Mój Michał tak samo![]()
ale kuzynka,to taki typ właśnie,że wiecznie na wszystko narzeka,serii. Czasem aż głupio mi słuchać niektórych rzeczy
![]()
Ewa,miłej pracy,niech szybko zleci ten czas
Gosiagosia pisze:Ewa L. pisze:Dobra lecę do roboty - miłego dnia.![]()
Miłego i spokojnego.
MaryLux pisze:Gosiagosia pisze:Ewa L. pisze:Dobra lecę do roboty - miłego dnia.![]()
Miłego i spokojnego.
No fakt, szaleństwo będzie jeszcze większe...
A 2 stycznia na pytanie o świeżą wędlinę i podobne towary odpowiedziałabym "wszystko jest zeszłoroczne"
Ewa L. pisze:Gosiagosia pisze:Ewa L. pisze:Dobra lecę do roboty - miłego dnia.![]()
Miłego i spokojnego.
Dzisiaj też nie dostałyśmy drobiu to było zdziwienie wielkie nie ma ćwiartek , nie ma piersi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MaryLux pisze:Gosiagosia pisze:Ewa L. pisze:Dobra lecę do roboty - miłego dnia.![]()
Miłego i spokojnego.
A 2 stycznia na pytanie o świeżą wędlinę i podobne towary odpowiedziałabym "wszystko jest zeszłoroczne"
mir.ka pisze:MaryLux pisze:Gosiagosia pisze:Ewa L. pisze:Dobra lecę do roboty - miłego dnia.![]()
Miłego i spokojnego.
to juz zupełnie niejadalne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ziemosław pisze:Ewa L. pisze:Gosiagosia pisze:Ewa L. pisze:Dobra lecę do roboty - miłego dnia.![]()
Miłego i spokojnego.
Dzisiaj też nie dostałyśmy drobiu to było zdziwienie wielkie nie ma ćwiartek , nie ma piersi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No jak to pani jak ja obiad dla Janusza zrobiEM jak MINSA ni ma?!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości