meg11 pisze:Zdjęcia powiększyć się nie da
Niestety

Ale widać, widać, tylko poszukać
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
meg11 pisze:Zdjęcia powiększyć się nie da
Zazusia pisze:Na blacie za samowarem wystaje biała łapka?
mziel52 pisze:Ja widzę koci ogon wystający spomiędzy tekturowego pudła i jakby uchwytu koszyka schowanego za pudłem. Po prawej, na szafce.
Annaa pisze:Ja też widzę tu tylko kawałek jednego kota.
Chyba, że tam u góry w pudełku jest też kawalek widocznego ogonka
Zazusia pisze:Na blacie za samowarem wystaje biała łapka?
Katarzynka01 pisze:The winner is...Zazusia pisze:Na blacie za samowarem wystaje biała łapka?
![]()
Tak, tam w tzw budzie roboczej schowany jest Nodi, Nemi zapadła w pudła, ale nie widać jej na zdjęciu.
Tak to wyglądało po rozpakowanej połowie gratów
mziel52 pisze:Ja widzę koci ogon wystający spomiędzy tekturowego pudła i jakby uchwytu koszyka schowanego za pudłem. Po prawej, na szafce.
Tam wystaje coś, co nie wiem
Annaa pisze:Ja też widzę tu tylko kawałek jednego kota.
Chyba, że tam u góry w pudełku jest też kawalek widocznego ogonka
Na zdjęciu koty są dwa, Zazusia odgadła prawidłowo
Zazusia pisze:Cieszę się z wygranejpozdrawiam i dobrej, spokojnej adaptacji w nowym miejscu koteczkom życzę
![]()
I Wam również
MaryLux pisze:Zazusia pisze:Cieszę się z wygranejpozdrawiam i dobrej, spokojnej adaptacji w nowym miejscu koteczkom życzę
![]()
I Wam również
Ciekawe, jaka jest nagroda.
Annaa pisze:MaryLux pisze:Zazusia pisze:Cieszę się z wygranejpozdrawiam i dobrej, spokojnej adaptacji w nowym miejscu koteczkom życzę
![]()
I Wam również
Pewnie kotek
Zazusia pisze:Cieszę się z wygranejpozdrawiam i dobrej, spokojnej adaptacji w nowym miejscu koteczkom życzę
![]()
I Wam również
meg11 pisze:Też ją widzę, coś śpi pod szafeczkąna 1 planie bure to już dwa i chyba ogon albo łapka za pudełkami po prawej stronie czyli 3 sztuki
Annaa pisze:Świetna zagadka
Annaa pisze:MaryLux pisze:Zazusia pisze:Cieszę się z wygranejpozdrawiam i dobrej, spokojnej adaptacji w nowym miejscu koteczkom życzę
![]()
I Wam również
Pewnie kotek
MaryLux pisze:Annaa pisze:MaryLux pisze:Zazusia pisze:Cieszę się z wygranejpozdrawiam i dobrej, spokojnej adaptacji w nowym miejscu koteczkom życzę
![]()
I Wam również
Pewnie kotek
Lub dwa kotki![]()
![]()
jozefina1970 pisze:Dało się powiększyć fotę ale i tak nie widziałam wcześniej. Chciałam strzelać, że jeden siedzi w samowarze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości