Moje koty XIX. Druid ['] Zawieszka ['] Dżygit [']Kocio [']

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 30, 2022 22:24 Re: Moje koty XIX. Druid ['] Zawieszka ['] Dżygit [']

meg11 pisze:Zdjęcia powiększyć się nie da :evil:

Niestety :( Ale może czegoś takiego jak możliwość powiększania nauczę się kolejnym razem?
Ale widać, widać, tylko poszukać
Jeśli chcesz powstrzymać zielony (nie)ład, podpisz petycję https://stopgreendeal.org/pl/

Katarzynka01

Od: Śro gru 28, 2022 17:36

Post » Pt gru 30, 2022 22:26 Re: Moje koty XIX. Druid ['] Zawieszka ['] Dżygit [']

Na blacie za samowarem wystaje biała łapka?

Zazusia

Od: Pon lut 21, 2005 9:50

Post » Pt gru 30, 2022 22:26 Re: Moje koty XIX. Druid ['] Zawieszka ['] Dżygit [']

Ja widzę koci ogon wystający spomiędzy tekturowego pudła i jakby uchwytu koszyka schowanego za pudłem. Po prawej, na szafce.
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Pt gru 30, 2022 22:27 Re: Moje koty XIX. Druid ['] Zawieszka ['] Dżygit [']

Ja też widzę tu tylko kawałek jednego kota.
Chyba, że tam u góry w pudełku jest też kawalek widocznego ogonka :roll:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pt gru 30, 2022 22:32 Re: Moje koty XIX. Druid ['] Zawieszka ['] Dżygit [']

The winner is...
Zazusia pisze:Na blacie za samowarem wystaje biała łapka?

:)
Tak, tam w tzw budzie roboczej schowany jest Nodi, Nemi zapadła w pudła, ale nie widać jej na zdjęciu.
Tak to wyglądało po rozpakowanej połowie gratów :strach:
mziel52 pisze:Ja widzę koci ogon wystający spomiędzy tekturowego pudła i jakby uchwytu koszyka schowanego za pudłem. Po prawej, na szafce.

Tam wystaje coś, co nie wiem :)
Annaa pisze:Ja też widzę tu tylko kawałek jednego kota.

Na zdjęciu koty są dwa, Zazusia odgadła prawidłowo
Jeśli chcesz powstrzymać zielony (nie)ład, podpisz petycję https://stopgreendeal.org/pl/

Katarzynka01

Post » Pt gru 30, 2022 22:33 Re: Moje koty XIX. Druid ['] Zawieszka ['] Dżygit [']

Też ją widzę, coś śpi pod szafeczką :mrgreen: na 1 planie bure to już dwa i chyba ogon albo łapka za pudełkami po prawej stronie czyli 3 sztuki :mrgreen:
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Pt gru 30, 2022 22:39 Re: Moje koty XIX. Druid ['] Zawieszka ['] Dżygit [']

Katarzynka01 pisze:The winner is...

:)
Tak, tam w tzw budzie roboczej schowany jest Nodi, Nemi zapadła w pudła, ale nie widać jej na zdjęciu.
Tak to wyglądało po rozpakowanej połowie gratów :strach:
mziel52 pisze:Ja widzę koci ogon wystający spomiędzy tekturowego pudła i jakby uchwytu koszyka schowanego za pudłem. Po prawej, na szafce.

Tam wystaje coś, co nie wiem :)
Annaa pisze:Ja też widzę tu tylko kawałek jednego kota.

Na zdjęciu koty są dwa, Zazusia odgadła prawidłowo

Świetna zagadka :ryk:
Obrazek

Annaa

Post » Pt gru 30, 2022 22:40 Re: Moje koty XIX. Druid ['] Zawieszka ['] Dżygit [']

Cieszę się z wygranej :D pozdrawiam i dobrej, spokojnej adaptacji w nowym miejscu koteczkom życzę :)
I Wam również :D

Zazusia

Od: Pon lut 21, 2005 9:50

Post » Pt gru 30, 2022 22:42 Re: Moje koty XIX. Druid ['] Zawieszka ['] Dżygit [']

Zazusia pisze:Cieszę się z wygranej :D pozdrawiam i dobrej, spokojnej adaptacji w nowym miejscu koteczkom życzę :)

Ciekawe, jaka jest nagroda.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt gru 30, 2022 22:46 Re: Moje koty XIX. Druid ['] Zawieszka ['] Dżygit [']

MaryLux pisze:
Zazusia pisze:Cieszę się z wygranej :D pozdrawiam i dobrej, spokojnej adaptacji w nowym miejscu koteczkom życzę :)

Pewnie kotek :mrgreen:
Obrazek

Annaa

Post » Pt gru 30, 2022 22:50 Re: Moje koty XIX. Druid ['] Zawieszka ['] Dżygit [']

Annaa pisze:
MaryLux pisze:

Lub dwa kotki :ryk: :ryk: :ryk:

MaryLux

Post » Pt gru 30, 2022 22:52 Re: Moje koty XIX. Druid ['] Zawieszka ['] Dżygit [']

Tak spytam tradycyjnie - czy w nagrodę chcesz może kotka? :P

Adaptacja okazała się trudna. Ja przekroczyłam próg i zamieszkałam, Justyn przekonał się mniej więcej miesiąc temu, tzn chyba dalej się przekonuje tylko już się boi gderać
Najbardziej zaskoczyły mnie koty o które bardzo się martwiłam i którym była podporządkowana cała operacja logistyczna w postaci przeprowadzki. Firma przeprowadzkowa okazała się kapitalna, szef operacji genialny (zwierzolub) a większość chłopaków to kociarze. Wszyscy podeszli do tematu ze zrozumieniem. Koty bardzo szybko się odnalazły w nowym miejscu, niestety wszystko zburzyła choroba i śmierć Dżygita :(
meg11 pisze:Też ją widzę, coś śpi pod szafeczką :mrgreen: na 1 planie bure to już dwa i chyba ogon albo łapka za pudełkami po prawej stronie czyli 3 sztuki :mrgreen:

Koty są dwa - słodka dupeczka w paseczki i biała łapka, Nemi gdzieś w pudłach, niewidoczna
Annaa pisze:Świetna zagadka :ryk:

Skoro chciałyście trudniej :)

Katarzynka01

Post » Pt gru 30, 2022 22:54 Re: Moje koty XIX. Druid ['] Zawieszka ['] Dżygit [']

Annaa pisze:
MaryLux pisze:

MaryLux pisze:
Annaa pisze:
MaryLux pisze:

Lub dwa kotki :ryk: :ryk: :ryk:

To akurat było łatwe :ryk:
A że nie jestem sknerą, to mogą być i dwa :P

Katarzynka01

Post » Pt gru 30, 2022 22:59 Re: Moje koty XIX. Druid ['] Zawieszka ['] Dżygit [']

Dało się powiększyć fotę ale i tak nie widziałam wcześniej. Chciałam strzelać, że jeden siedzi w samowarze ;-)

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Sob gru 31, 2022 9:43 Re: Moje koty XIX. Druid ['] Zawieszka ['] Dżygit [']

jozefina1970 pisze:Dało się powiększyć fotę ale i tak nie widziałam wcześniej. Chciałam strzelać, że jeden siedzi w samowarze ;-)

:ryk: :ryk: :ryk:

MaryLux

[poprzednia][następna]