Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosiagosia pisze:lilianaj pisze:Na pogodę wpływu nie mamy. Trzeba się cieszyć wolnym od pracy i ciepło ubierać. Na Biebrzy po japońsku: jako tako, ale wczoraj był moment, że zmokłam, jak nieboskie stworzenie, mimo wdzianka iście syberyjskiego. Ale za to, jak tu pięknie... Warto zmarznąć żeby patrzeć na takie widoki.
Pozdrawiam.[/quottak
Ja wypoczywam w domu, mialam jechać na termy ale nic mnie cieszy i nic mi się nie chceniby nogi mniej bolą ale deprecha mnie dopada. Nie mogę się rozczulac nad sobą bo mam zwierzyniec za który jestem odpowiedzialna. Życzę wam słonecznej pogody.
Gosiagosia pisze:lilianaj pisze:Na pogodę wpływu nie mamy. Trzeba się cieszyć wolnym od pracy i ciepło ubierać. Na Biebrzy po japońsku: jako tako, ale wczoraj był moment, że zmokłam, jak nieboskie stworzenie, mimo wdzianka iście syberyjskiego. Ale za to, jak tu pięknie... Warto zmarznąć żeby patrzeć na takie widoki.
Pozdrawiam.[/quottak
Ja wypoczywam w domu, mialam jechać na termy ale nic mnie cieszy i nic mi się nie chceniby nogi mniej bolą ale deprecha mnie dopada. Nie mogę się rozczulac nad sobą bo mam zwierzyniec za który jestem odpowiedzialna. Życzę wam słonecznej pogody.
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:lilianaj pisze:Na pogodę wpływu nie mamy. Trzeba się cieszyć wolnym od pracy i ciepło ubierać. Na Biebrzy po japońsku: jako tako, ale wczoraj był moment, że zmokłam, jak nieboskie stworzenie, mimo wdzianka iście syberyjskiego. Ale za to, jak tu pięknie... Warto zmarznąć żeby patrzeć na takie widoki.
Pozdrawiam.[/quottak
jak Gosiu samopoczucie dzisiaj? smuteczki minęły?
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:lilianaj pisze:Na pogodę wpływu nie mamy. Trzeba się cieszyć wolnym od pracy i ciepło ubierać. Na Biebrzy po japońsku: jako tako, ale wczoraj był moment, że zmokłam, jak nieboskie stworzenie, mimo wdzianka iście syberyjskiego. Ale za to, jak tu pięknie... Warto zmarznąć żeby patrzeć na takie widoki.
Pozdrawiam.[/quottak
jak Gosiu samopoczucie dzisiaj? smuteczki minęły?
Smuteczki mijają i wracają. Nie umiem żyć na wolnych obrotach a już podskoczyć nie dam rady![]()
Niby nogi mniej bolą ale robię wszystko powoli. Dzień zaczynam od smarowaniaczuję się na sto lat.
Ewa L. pisze:Ja na 99 i też zaczynam dzień od śniadanka i garści prochów a potem.....smarowanko
Gosiagosia pisze:Ewa L. pisze:Ja na 99 i też zaczynam dzień od śniadanka i garści prochów a potem.....smarowanko
Otwieramy klub "sprawnych inaczej"
Ewa L. pisze:Gosiagosia pisze:Ewa L. pisze:Ja na 99 i też zaczynam dzień od śniadanka i garści prochów a potem.....smarowanko
![]()
![]()
![]()
Gosiagosia pisze:Ewa L. pisze:Gosiagosia pisze:Ewa L. pisze:Ja na 99 i też zaczynam dzień od śniadanka i garści prochów a potem.....smarowanko
![]()
![]()
![]()
Czekamy na chętnych
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Ewa L. pisze:Gosiagosia pisze:Ewa L. pisze:Ja na 99 i też zaczynam dzień od śniadanka i garści prochów a potem.....smarowanko
![]()
![]()
![]()
Czekamy na chętnych
a jakie są kryteria?
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Ewa L. pisze:Gosiagosia pisze:Ewa L. pisze:Ja na 99 i też zaczynam dzień od śniadanka i garści prochów a potem.....smarowanko
![]()
![]()
![]()
Czekamy na chętnych
a jakie są kryteria?
mir.ka pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Ewa L. pisze:Gosiagosia pisze:
![]()
![]()
![]()
Czekamy na chętnych
a jakie są kryteria?
Bolące nóżki, rączki i kręgosłupki oraz czucie się na ok 100 lat.
czyli jak ktoś ma 120 lat to się kwalifikuje, nawet jak go nic nie boli?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Sigrid i 14 gości