Najlepeij dla moich to by było , jakbym na cały przedpokój wyssypała paro-centymetrową warstwę żwirku . Mogły by wtedy kopac do upojenia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:Pogoda do niczego . I ja też rozgladam się na spacerkach . A kociat jest wysyp w tym roku . A z donkami zastój . Chcą koty na myzy i bez dokarmiania . Takich chetnych to jest sporo .![]()
Najlepeij dla moich to by było , jakbym na cały przedpokój wyssypała paro-centymetrową warstwę żwirku . Mogły by wtedy kopac do upojenia
mir.ka pisze:barbarados pisze:Pogoda do niczego . I ja też rozgladam się na spacerkach . A kociat jest wysyp w tym roku . A z donkami zastój . Chcą koty na myzy i bez dokarmiania . Takich chetnych to jest sporo .![]()
to może spróbuj tak zrobić, niech się koty cieszą![]()
![]()
agusialublin pisze:mir.ka pisze:barbarados pisze:Pogoda do niczego . I ja też rozgladam się na spacerkach . A kociat jest wysyp w tym roku . A z donkami zastój . Chcą koty na myzy i bez dokarmiania . Takich chetnych to jest sporo .![]()
to może spróbuj tak zrobić, niech się koty cieszą![]()
![]()
no i walnij na środku leżaczek, palemki i drinki i masz wakacje w tropikach jak znalazł
barbarados pisze:Najlepeij dla moich to by było , jakbym na cały przedpokój wyssypała paro-centymetrową warstwę żwirku . Mogły by wtedy kopac do upojenia
barbarados pisze:Na wzelki , wielki sprawdz![]()
Kaloryfery grzeja ? Moze powietrze jest suche ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, pibon i 35 gości