Szylkretki są piękne- 167:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 30, 2017 18:30 Re: Szylkretki są piękne- 167:)

klaudiafj pisze:Hej Kolorowe Kretki :) :1luvu:

Cześć Klauduś z Dziewczynkami! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon sty 30, 2017 18:30 Re: Szylkretki są piękne- 167:)

anulka111 pisze:Miłego wieczoru Kretuszki.
Wróciłam z konferencji....połowa była o zwolnieniach w związku z reforma :(

Średnio miła konferencja.. 8)
Hej Ania! :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon sty 30, 2017 18:46 Re: Szylkretki są piękne- 167:)

No więc wczoraj nie pisałam, ale dzisiaj napiszę. MAM SPOKÓJ Z MIGRENAMI! :piwa: :piwa: :piwa:

Przyjaciele zmusili mnie do pójścia do lekarza. Ostatnio było masakrycznie, każdy koniec tyg. kończył się migreną, a 5 dni ciągłego bólu-na szczęście bez wymiotów -to była katastroga. Żyć się już nie dało . Poszłam. Dostałam w trybie pilnym skierowanie do neurologa. Nawet dość szybko się dostałam. Ale. Pani doktó zmierzyła mi ciśnienie. Było oczywiście wysokie. Więc przypisała mi tabletki na ciśnienie i jakieś jeszcze na serce. I CUD! Do wizyty u nerologa nie miałam żadnych migren, więc nawet chciałam odwołać wizytę. Ale poszłam. Neurogog przypisał mi eferalgan z kodeiną i coś też na migrenę. Ale nie biorę, nie mam potrzeby na razie. Wygląda na to, i to też przyznał.że wysokie ciśnienie było przynajmniej jedną z przyczyn. Owszem, czasem głowa poboli, ale to pikuś z tym co było. CUDOWNIE!!! :dance2:

A gorzej, że siadł mi tel. Jakoś tak wyszło, że wszystkie kontakty były na tel. A on wziął i padł. Pojechał dzisiaj do lekarza, na szczęście jeszzcze ma 3 miesiące gwarancji. uff... Szczęście w nieszczęściu, bo np. płyta główna kosztuje do niego 9 stówek. Idiotyzm. W każdym razie tracę wszystko. buuu.. :evil:

No a teraz znowu jakieś Kretki dla Was. :P
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon sty 30, 2017 18:47 Re: Szylkretki są piękne- 167:)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon sty 30, 2017 18:49 Re: Szylkretki są piękne- 167:)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon sty 30, 2017 22:29 Re: Szylkretki są piękne- 167:)

kalair pisze:No więc wczoraj nie pisałam, ale dzisiaj napiszę. MAM SPOKÓJ Z MIGRENAMI! :piwa: :piwa: :piwa:

Przyjaciele zmusili mnie do pójścia do lekarza. Ostatnio było masakrycznie, każdy koniec tyg. kończył się migreną, a 5 dni ciągłego bólu-na szczęście bez wymiotów -to była katastroga. Żyć się już nie dało . Poszłam. Dostałam w trybie pilnym skierowanie do neurologa. Nawet dość szybko się dostałam. Ale. Pani doktó zmierzyła mi ciśnienie. Było oczywiście wysokie. Więc przypisała mi tabletki na ciśnienie i jakieś jeszcze na serce. I CUD! Do wizyty u nerologa nie miałam żadnych migren, więc nawet chciałam odwołać wizytę. Ale poszłam. Neurogog przypisał mi eferalgan z kodeiną i coś też na migrenę. Ale nie biorę, nie mam potrzeby na razie. Wygląda na to, i to też przyznał.że wysokie ciśnienie było przynajmniej jedną z przyczyn. Owszem, czasem głowa poboli, ale to pikuś z tym co było. CUDOWNIE!!! :dance2:

A gorzej, że siadł mi tel. Jakoś tak wyszło, że wszystkie kontakty były na tel. A on wziął i padł. Pojechał dzisiaj do lekarza, na szczęście jeszzcze ma 3 miesiące gwarancji. uff... Szczęście w nieszczęściu, bo np. płyta główna kosztuje do niego 9 stówek. Idiotyzm. W każdym razie tracę wszystko. buuu.. :evil:

No a teraz znowu jakieś Kretki dla Was. :P
Obrazek

Wspaniała wieść o tym,że migreny odpuscily.

Telefony kiepsko robią.....mój za szybko się rozladowuje.

A Iriska cudna.....idę spać.....jakoś wewn się uspokoić nie mogę po tej konferencji ,nic nie robię......Może jak się przespie to mi będzie lepiej.
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Wto sty 31, 2017 7:04 Re: Szylkretki są piękne- 167:)

Bożenko!!! Cudownie :) Bardzo się cieszę. Miała kiedyś migreny, więc wiem, jak to jest. Mi przeszły, jak przestałam pić kawę. Teraz od czasu do czasu pijam kawę, ale mało kiedy i na razie nie mam migren. :) Super, że się zdecydowałaś iść do lekarza :) Jednak czasem coś dobrze poradzą :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Wto sty 31, 2017 8:38 Re: Szylkretki są piękne- 167:)

Wspaniała wiadomość.
Ja jestem zdania ze do lekarza chodzic trzeba, po to oni sa. I jak widać pomagają :1luvu:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Wto sty 31, 2017 8:40 Re: Szylkretki są piękne- 167:)

Bożenko, bardzo się cieszę, że udało się dotrzeć do sedna problemu i go pokonać :D Taka migrena potrafi obrzydzić życie skutecznie. Fajnie, że leki od razu zostały dobrze dobrane :ok:
A Kretuszki, jak zwykle, przepiękne :1luvu:
Pozdrawiam cieplutko i radosnego dnia życzę :D
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto sty 31, 2017 13:20 Re: Szylkretki są piękne- 167:)

anulka111 pisze:Wspaniała wieść o tym,że migreny odpuscily.

A Iriska cudna.....idę spać.....jakoś wewn się uspokoić nie mogę po tej konferencji ,nic nie robię......Może jak się przespie to mi będzie lepiej.

Będzie będzie. :ok: :ok: Ja też się cieszę że na razie koniec z migrenami, i i niech tak zostanie :P

A tel mi chodził bardzo fajnie. 8) Masz zrobioną aktualizację do 6-ki?? Bardzo poprawia ogólne działanie tel.
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto sty 31, 2017 13:26 Re: Szylkretki są piękne- 167:)

Sihaja pisze:Bożenko!!! Cudownie :) Bardzo się cieszę. Miała kiedyś migreny, więc wiem, jak to jest. Mi przeszły, jak przestałam pić kawę. Teraz od czasu do czasu pijam kawę, ale mało kiedy i na razie nie mam migren. :) Super, że się zdecydowałaś iść do lekarza :) Jednak czasem coś dobrze poradzą :)

Hej Dorciu! :D No dokładnie! Naprawdę nie spodziewałam się takiego efektu. Oczywiście unikam całkowicie bananów, sera, czerwonego wina, czekolady. Nooo.. jakiś tam plasterek sera, czy kawałek czekolady czasem jeszcze zjem, bez przesady. :P Ale ogólnie nadal ok. Neurolog pzepisał mi tabletki na migrenę, po których sie podobno baaardzo tyje. W każdym razie wszytkie opinie o nich są jednoznaczne. Więc i tak bym ich nie brała. Nie ma opcji. Ktoś pisał, że przytył 40 kg w ciągu kilku lat. Dziękuję. :twisted: [Flunarizina]. Brr.. Za to teraz z moim ciśnieniem mogę pić kawy do woli, ha ha..
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto sty 31, 2017 13:27 Re: Szylkretki są piękne- 167:)

Moli25 pisze:Wspaniała wiadomość.
Ja jestem zdania ze do lekarza chodzic trzeba, po to oni sa. I jak widać pomagają :1luvu:

No zaczynam się przekonywać że czasem warto. :lol: Cześć Molinki! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto sty 31, 2017 13:28 Re: Szylkretki są piękne- 167:)

bulba pisze:Bożenko, bardzo się cieszę, że udało się dotrzeć do sedna problemu i go pokonać :D Taka migrena potrafi obrzydzić życie skutecznie. Fajnie, że leki od razu zostały dobrze dobrane :ok:
A Kretuszki, jak zwykle, przepiękne :1luvu:
Pozdrawiam cieplutko i radosnego dnia życzę :D

Hej Kasiu :1luvu: Też się cieszę, a Kretuszki całują Cioteczkę! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto sty 31, 2017 15:22 Re: Szylkretki są piękne- 167:)

kalair pisze:

Będzie będzie. :ok: :ok: Ja też się cieszę że na razie koniec z migrenami, i i niech tak zostanie :P

A tel mi chodził bardzo fajnie. 8) Masz zrobioną aktualizację do 6-ki?? Bardzo poprawia ogólne działanie tel.

Nie wiem czemu Ale nie chciała mi aktualizacja się ściągnąć....
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Wto sty 31, 2017 16:00 Re: Szylkretki są piękne- 167:)

anulka111 pisze:
kalair pisze:

Nie wiem czemu Ale nie chciała mi aktualizacja się ściągnąć....

O, a to dlaczego? No to próbuj do skutku, zawsze może być jakiś problem z serwerem-mnie się tak zdarzyło ze 2 razy.
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]