klaudiafj pisze:Hej Kolorowe Kretki![]()
Cześć Klauduś z Dziewczynkami!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:Miłego wieczoru Kretuszki.
Wróciłam z konferencji....połowa była o zwolnieniach w związku z reforma
kalair pisze:No więc wczoraj nie pisałam, ale dzisiaj napiszę. MAM SPOKÓJ Z MIGRENAMI!![]()
![]()
![]()
Przyjaciele zmusili mnie do pójścia do lekarza. Ostatnio było masakrycznie, każdy koniec tyg. kończył się migreną, a 5 dni ciągłego bólu-na szczęście bez wymiotów -to była katastroga. Żyć się już nie dało . Poszłam. Dostałam w trybie pilnym skierowanie do neurologa. Nawet dość szybko się dostałam. Ale. Pani doktó zmierzyła mi ciśnienie. Było oczywiście wysokie. Więc przypisała mi tabletki na ciśnienie i jakieś jeszcze na serce. I CUD! Do wizyty u nerologa nie miałam żadnych migren, więc nawet chciałam odwołać wizytę. Ale poszłam. Neurogog przypisał mi eferalgan z kodeiną i coś też na migrenę. Ale nie biorę, nie mam potrzeby na razie. Wygląda na to, i to też przyznał.że wysokie ciśnienie było przynajmniej jedną z przyczyn. Owszem, czasem głowa poboli, ale to pikuś z tym co było. CUDOWNIE!!!![]()
A gorzej, że siadł mi tel. Jakoś tak wyszło, że wszystkie kontakty były na tel. A on wziął i padł. Pojechał dzisiaj do lekarza, na szczęście jeszzcze ma 3 miesiące gwarancji. uff... Szczęście w nieszczęściu, bo np. płyta główna kosztuje do niego 9 stówek. Idiotyzm. W każdym razie tracę wszystko. buuu..![]()
No a teraz znowu jakieś Kretki dla Was.![]()
anulka111 pisze:Wspaniała wieść o tym,że migreny odpuscily.
Telefony kiepsko robią.....mój za szybko się rozladowuje.
A Iriska cudna.....idę spać.....jakoś wewn się uspokoić nie mogę po tej konferencji ,nic nie robię......Może jak się przespie to mi będzie lepiej.
Sihaja pisze:Bożenko!!! CudownieBardzo się cieszę. Miała kiedyś migreny, więc wiem, jak to jest. Mi przeszły, jak przestałam pić kawę. Teraz od czasu do czasu pijam kawę, ale mało kiedy i na razie nie mam migren.
Super, że się zdecydowałaś iść do lekarza
Jednak czasem coś dobrze poradzą
Moli25 pisze:Wspaniała wiadomość.
Ja jestem zdania ze do lekarza chodzic trzeba, po to oni sa. I jak widać pomagają
bulba pisze:Bożenko, bardzo się cieszę, że udało się dotrzeć do sedna problemu i go pokonaćTaka migrena potrafi obrzydzić życie skutecznie. Fajnie, że leki od razu zostały dobrze dobrane
![]()
A Kretuszki, jak zwykle, przepiękne![]()
Pozdrawiam cieplutko i radosnego dnia życzę
kalair pisze:anulka111 pisze:Wspaniała wieść o tym,że migreny odpuscily.
A Iriska cudna.....idę spać.....jakoś wewn się uspokoić nie mogę po tej konferencji ,nic nie robię......Może jak się przespie to mi będzie lepiej.
Będzie będzie.![]()
Ja też się cieszę że na razie koniec z migrenami, i i niech tak zostanie
![]()
A tel mi chodził bardzo fajnie.Masz zrobioną aktualizację do 6-ki?? Bardzo poprawia ogólne działanie tel.
anulka111 pisze:kalair pisze:anulka111 pisze:Wspaniała wieść o tym,że migreny odpuscily.
Będzie będzie.![]()
Ja też się cieszę że na razie koniec z migrenami, i i niech tak zostanie
![]()
A tel mi chodził bardzo fajnie.Masz zrobioną aktualizację do 6-ki?? Bardzo poprawia ogólne działanie tel.
Nie wiem czemu Ale nie chciała mi aktualizacja się ściągnąć....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Sigrid i 15 gości