Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II cz.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 07, 2016 21:02 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Obrazek Migotka
Obrazek Śpiąca Pusia do góry nogami
Obrazek Hugo na ukochanej podusi.

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Nie lut 07, 2016 21:09 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

A Hugo nie za dobrze? :mrgreen:

Ty$ka

Od: Nie mar 11, 2012 19:57

Post » Nie lut 07, 2016 21:11 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Ty$ka pisze:A Hugo nie za dobrze? :mrgreen:

To nasz król i trzeba o niego dbać :ryk: :ryk: :ryk:
Dziewczyny są długowłose i nie lubią przykrywania.

Gosiagosia

Post » Nie lut 07, 2016 21:13 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Kurzyk za to kocha spać pod kołdrą lub kocykiem. A brzuch też ma nieźle owłosiony :)

Ty$ka

Post » Nie lut 07, 2016 21:14 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Ty$ka pisze:Kurzyk za to kocha spać pod kołdrą lub kocykiem. A brzuch też ma nieźle owłosiony :)

One nawet nie lubią przytulania, za to Hugo to taka grubiutka przytulanka. :P

Gosiagosia

Post » Nie lut 07, 2016 21:18 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Koty już śpią i ja idę się przytulić, jutro pobudka 5,30 :cry:
Do jutra i życzę Nam spokojnego Poniedziałku.

Gosiagosia

Post » Nie lut 07, 2016 21:18 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

O, przytulać to i Kurz nie lubi. Chyba, że sam przyjdzie to wtedy tak. Inaczej jest się narażonym na pogryzienie :twisted:
I u mnie o tej porze pobudka. Dobranoc.

Ty$ka

Post » Pon lut 08, 2016 10:14 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Ty$ka pisze:Gosiu, najważniejsze to nie dać się zwariować :)
Mój nie je fast foodów. Tzn teraz je, ale tylko po to, by przekonać go do dobrej jakości mokrego. Potem fast foody wycofam ;). Ale ja to koci świr żywieniowy jestem:)

no więc właśnie
ja daję moim i to zdrowe jedzenie i to mniej zdrowe
chrupy też mieszkam różne
ważne żeby kociarni smakowało i zdrowe były :D
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Pon lut 08, 2016 13:11 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Gosiagosia pisze:Poczytałam inne wątki i wracam na swój.
Czytam też o żywieniu i jestem coraz głupsza. Moje jedzą mieszane suche, mokre i te lepsze i fast foody kocie też a mięsko to rarytas ale daję bez tych suplementów i nie wiem czy im krzywdy nie robię ale są zdrowe, lśniące i bez problemów brzuszkowych.

Hej Gosiu :)
Nie mogłabyś suplementować, bo przecież jedzą też karmę pełnowartościową, więc mogłabyś przedobrzyć. W artykule, który cytowałam jest napisane, że mięsa tylko łyżkę na dzień i to jest max przy karmie suchej. Ja już nie będę podawać karm gorszej jakości (np RC) i z mokrych tak samo - już dawno odpadły feliksy, a teraz żegnamy się z gurmetem. Oba mają mało mięsa i co dla mnie gorsze - cukier. W tej samej cenie jest Mamior i smilla, mające 20 i 30% mięsa i bez cukru - dlatego wybór jest dla mnie oczywisty :) A akurat porównuję do tych dwóch, bo są podobne do Gurmeta, bo mają puszeczki i saszetki z sosikiem, także zawsze można też polać tym sosem jakąś lepszą karmę, której nie chca zjeść, bo smak nie pasuje. Ja tak mieszam i u mnie się to sprawda - do mamiora np domieszam cosme kurczak i rozkładam na talerzyk - i taki posiłek jest chętnie zjadany :) Dziś robię porządek z suchą karmą. Muszę wyrzuć co to było i dać nowe i zobaczyć czy Marysi wycofa się uczulenie. A z suplementacji można używać olej z łososia, lub jadalny - kupiłam i zobaczę czy moim kotom posmakuje i sierść wypięknieje. Ciekawe :)
Widzę, że Hugonek ma specjalne względy :D Podusia, kocyk i tylko brakuje piwka i słomki :D
Śliczne Puchatki :) :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon lut 08, 2016 13:31 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Gosiagosia pisze:Obrazek Migotka
Obrazek Śpiąca Pusia do góry nogami
Obrazek Hugo na ukochanej podusi.

Jejku Gosiu, jacy oni są fajni! Wszyscy, cała trójka :) Puchate dziewczyny :1luvu: no i Hugonek, klasa sama w sobie :) Czy mi się wydaje, czy pisałas kiedys, że ma 9 kilo? Albo mi się cos takiego przysniło w gorączce? 9 kilo to jak dwie Stelle i jedna Ciri razem :O A nie wygląda aż tak okazale! Ale jest fajniutki :1luvu:

KatS

Od: Pt wrz 25, 2015 14:59

Post » Pon lut 08, 2016 19:19 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Kasiu on jest grubiutki :ryk: to najgrubsze zakryte kocykiem :ryk: :ryk: Dziewczyny przy nim są smukłe :ryk:
Huguś jest u nas najdłużej z tej trójki i może dlatego ma specjalne względy :ryk: ale koteczki też mają swoje podusie i ulubione posłanka więc nie są pokrzywdzone.
Obrazek
Obrazek

Gosiagosia

Post » Pon lut 08, 2016 19:21 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

jeja,ale bym się w niego wtopiła :oops: :oops: :oops:
Hej Miśki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon lut 08, 2016 19:25 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Myszolandia pisze:jeja,ale bym się w niego wtopiła :oops: :oops: :oops:
Hej Miśki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Uwielbiam go przytulać i korzystam z jego łaskawości bo przecież to kot rządzi :ryk: :ryk:
W nocy przychodzi na moją podusię i mogę się wcisnąć noskiem w jego brzunio :ryk:
Cześć Myszeczki :1luvu:

Gosiagosia

Post » Pon lut 08, 2016 19:26 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Hej Gosiu :D
Cudne foteczki. A Hugo to rodzynek więc musi być odpowiednio traktowany :D
Miłego wieczoru Kochani :1luvu:
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Pon lut 08, 2016 19:26 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Tak teraz paczam,hmmm,Ty jesteś z Warszawy ,hmmmm :mrgreen:
a my planujemy się tam wybrać ,hmmmmm :mrgreen:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

[poprzednia][następna]