Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:Ty okrutna , Ty![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ale spoko , jak o czymś nie wiemy, to nie istniejeDużemu nie zaszkodzi
puszatek pisze:jak coś zostawiam z obiadu to najpierw jedzą koty a potem mój brat, nie widzi więc mu smakuje![]()
![]()
z mojego talerza też jedzą i żyjękotlety mielone kiedyś pozbierałam z podłogi, deczko owłosione, też zjadł bo nie widział, na zdrowie mu poszło, nawet się nie zakłaczył
![]()
barbarados pisze:Jak my wszyscy .![]()
U mnie raczej idzie w drugą sstronę . To ja się drę na chłopa , jak jedzą : Nie dawaj kotu majonezu ! Keczupu też !!!!
A koty sie nie przejmują i robią najazd na pańciowe kanapki . A pańcio się ogania
barbarados pisze:puszatek pisze:jak coś zostawiam z obiadu to najpierw jedzą koty a potem mój brat, nie widzi więc mu smakuje![]()
![]()
z mojego talerza też jedzą i żyjękotlety mielone kiedyś pozbierałam z podłogi, deczko owłosione, też zjadł bo nie widział, na zdrowie mu poszło, nawet się nie zakłaczył
![]()
Maja staruszka jak kupi jakąś wędlinę , to najpierw Łacio musi spróbować . Potem kupuje dla nas i tłumaczy mojemu chłopu : Jedz ! Kotu smakowało
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1380 gości