Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
muza_51 pisze:Zapraszam do Jarosławia.Dokładnie na tej trasie która wymieniłaś.
barbarados pisze::1luvu:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kociama pisze:Zuziu a ja to tak bym prosiła![]()
Żuczka duuuużo Żuczka,oczy napaść tym słodziakiem
Mąż mi mówił że Jamniś ma szczęście że mieszka daleko,pytam go a niby dlaczego?
a ten mi na to
bo jak znam ciebie kobito to byś się dorwała do jego nosa i całowała jak szalona
chyba miał rację![]()
Ściskamy Was mocno
AnnAArczyK pisze:Iwuś:)
Dla takiego Jamnisia można poświęcić monitor![]()
Moniko:)
Słodki, słodki:)
Nasz Rambuś tak fajnie wychodzi na fotkach, na których najczęściej .......odsypia swoje łazikowanie.
To są jedyne chwile, kiedy kocio przebywa w domu, no jeszcze chwile wchłaniania żarełka lub zabawa z Żuczkiem, potem kocio wychodzi....
Nie przyzwyczaję się do tego, że to kot wychodzący, że nijak nie można opanować jego chęci włóczenia się po okolicy, chociaż i tak mamy pewne sukcesy.
Gdy przychodzi, na wszelkie sposoby "przedłużam" jego pobyt w domu, zmieniam mu miejsca do odespania wędrówek, często siedzę przy nim i go miziam (bardzo to lubi), podtykam żarełko pod nos, pozwalam na demolkę w domu - bo zabawa jamnika z kotem to nic innego jak demolka:) - byleby jak najdłużej siedział w domu.
Kocio z tego wszystkiego skwapliwie korzysta.....przez chwilę....bo życie dla niego na zewnątrz jest ciekawsze....
A dzisiaj o mało nie dostałam przez niego zawału.
Z samego rana musiałam wyjechać z domu (gdy wychodzę, wszystkie zwierzaki MUSZĄ być w domu, nie ma innej opcji), więc sprawdziłam czy w pobliżu nie ma Rambusia by móc go złapac i osadzić w więzieniu (czyt.w chałupie)![]()
Łobuza nigdzie nie było.
Obeszłam, nawoływałam ale gdzie tam. Cisza. A czas naglił.
Powiedziałam córce, że jak się chłopak pokaże, to ma go zamknąć i wyjechałam za bramę, jeszcze przez chwilkę czekałam na niego z nadzieją, że słyszał i "dobiega". Ale nic z tego, więc ruszyłam. Jeszcze tylko jedno spojrzenie w lusterka i zobaczyłam biegnącego za samochodem Rambolińskiego!
Zatrzymałam się, złapałam za fraki i zatargałam do domu.
On ze swoimi pomysłami nas pomalutku, podstępnie wykańcza i robi to celowo
barbarados pisze:Albo kup pasy - szelki i zabieraj cholernika ze sobą
muza_51 pisze:Zaglądam do Jamnikowa i kociastych.
dorcia44 pisze:
nie daj się łobuzowi
jasia.stargard2 pisze:Witam po bardzo długiej przerwie. Dwie dziewczyny, chłopaka i rozbrykanego Jamnisia wita też Pusia, Sisi i Kiciunia.![]()
![]()
Miraclle pisze:Witaj Zuziu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rambuś to taki kot z milionem pomysłów na minutę, dzięki czemu macie zawsze z nim wesoło, a co stresu się najecie to wasze![]()
Foteczki![]()
Chłopcy to dwaj przyjaciele nie ma co![]()
Lunka musi mieć nad wszystkim kontrolę, a Kropciatrzyma linę
jaka większa połowa między fotelem, a ścianą... ? Duża co Ty opowiadasz
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasia.winna, Nul i 30 gości