Wszystkie koty jamnika Melona VII- o żeż MIAUWA!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 08, 2014 17:25 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- o żeż MIAUWA!!!

Monika_Krk pisze:Hej ludzie- ja na szybko zostawię wpis albowiem w pracy jestem - no ale muszę , po prostu MUSZĘ wam coś wkleić.
Znalazłam wczoraj pewne interesujące ogłoszenie :mrgreen: i zatrzymałam z myślą o Kotkinsie .
A ponieważ nie wiem , o której dotrę do domu wlepiam tu i teraz .
Ekhem - bo Kotkins ma koty w typie persa ponoć , a ja znalazłam o takie persy rodowodowe :

http://tablica.pl/oferta/kocurek-pers-z ... 36c3655220
8O 8O 8O

No persy rodowodowe , to jednak persy rodowodowe .
Bez dwóch zdań. :ok:

O żesz miauwa! Inaczej się tego nie da skomentować 8O 8O 8O :strach: :ryk:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Sob lut 08, 2014 17:28 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- o żeż MIAUWA!!!

Pers rasy colorpoint z hodowli od Zająca.......jaki zajac takie i ciemne umaszczenie........

Ja właściciela Toli tez nie szukałam. Czemu? Nie miałam ochoty na sprawę o pobicie........Jestem pół góralka pół Tatarka to zobowiązuje.......
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Sob lut 08, 2014 17:31 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- o żeż MIAUWA!!!

Taaaa...nie mam persów...chlip. chlip....
Ale mam devony.
Mam devony długowłose rasy biszkoptowej rudo-białej i trikolor. Oraz devona białego rasy shiraz.
Nagle wszystko stało się jasne

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Sob lut 08, 2014 17:32 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- o żeż MIAUWA!!!

Się czepiacie, no naprawdę...
Ów pers jest jeszcze przed patelniografią, który to zabieg - jak powszechnie wiadomo - wykonuje się dopiero po uzyskaniu dojrzałości płciowej przez delikwenta...
Ech, niby takie obcykane, a tu masz...

tuniax

Od: Sob sie 28, 2010 18:07

Post » Sob lut 08, 2014 17:34 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- o żeż MIAUWA!!!

Tuniax : bruździsz sobie, oj bruździsz... :mrgreen:

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Sob lut 08, 2014 17:37 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- o żeż MIAUWA!!!

kotkins pisze:Tuniax : bruździsz sobie, oj bruździsz... :mrgreen:

Jakoś się nie boję. Moja pierwsza kota w życiu była persę, tri na dodatek. Ha! :mrgreen:

tuniax

Od: Sob sie 28, 2010 18:07

Post » Sob lut 08, 2014 18:04 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- o żeż MIAUWA!!!

Przeczytałam i się przeraziłam.
Dlaczego wy nie szukałyście właściciela Maurycego?
Może on nie był wykastrowany, bo zapładniał.
Może zniszczyłyście komuś dobrze prosperującą "hodowlę" i teraz już żaden jego potomek nie przekaże dalej genu wielotorbielowatości nerek.
Powinnyście się wstydzić!!!
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Sob lut 08, 2014 18:07 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- o żeż MIAUWA!!!

tuniax pisze:Się czepiacie, no naprawdę...
Ów pers jest jeszcze przed patelniografią, który to zabieg - jak powszechnie wiadomo - wykonuje się dopiero po uzyskaniu dojrzałości płciowej przez delikwenta...
Ech, niby takie obcykane, a tu masz...

:ryk: :ryk: :ryk:
Jak obejrzałam to cudo , nasunęło mi się identyczne skojarzenia. Ino inaczej je sformułowałam - tuning patelniany wg życzenia przyszłego właściciela.

A to chyba jakaś birma jest....

kotkins pisze:Taaaa...nie mam persów...chlip. chlip....
Ale mam devony.
Mam devony długowłose rasy biszkoptowej rudo-białej i trikolor. Oraz devona białego rasy shiraz.
Nagle wszystko stało się jasne

nie rycz mała, nie rycz :mrgreen: Biały od zadniej strony baaaardzo w typie jest. :ryk: :ryk:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Sob lut 08, 2014 18:34 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- o żeż MIAUWA!!!

Alez to ogloszenie jest dowodem na slusznosc teorii Kotkinsa, ze wszyscy marza o persie, tylko niektorzy o tym nie wiedza... O TAKIM persie to ja marze...
ObrazekObrazek
Angels can fly because they take themselves lightly

Anemon

Od: Śro lis 05, 2008 21:24

Post » Sob lut 08, 2014 18:36 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- o żeż MIAUWA!!!

O fiu fiu....
Mój komentarz dotyczy zarówno "dobrych rad" z podlinkowany go wątku, jak również persa z ogłoszenia.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Sob lut 08, 2014 18:48 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- o żeż MIAUWA!!!

izka53 pisze:
kotkins pisze:Taaaa...nie mam persów...chlip. chlip...

nie rycz mała, nie rycz :mrgreen: Biały od zadniej strony baaaardzo w typie jest. :ryk: :ryk:
.....taaa..... W typie...pudla!
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Sob lut 08, 2014 19:00 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- o żeż MIAUWA!!!

izka53 pisze: (...)
- MIAUWA jest tu za słaba :mrgreen:

Użyj MRRRAUWY :wink:

My, tzn, mąż i ja "miauwujemy" od kiedy poznałam kocie przekleństwo u Tuniax ( było opatentować...) i poooszło w lud.
A MRAUWĘ zaprezentował kot Irys Pierwszy - taki dźwięk wydaje, gdy pomyka z upolowanym ze stołu czy lodówki łupem ( tak, tak ogromną lodówkę bestia dropiata otwiera) do korytarza celem pożarcia tegoż.

Kotkins gratuluję kupna Nowego Kotkinsowa.
Neigh, fajnie że masz wymarzoną bramę.

Co do reszty wiadomości to komentarz nie przejdzie mi przez klawiaturę.
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Sob lut 08, 2014 19:15 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- o żeż MIAUWA!!!

No mam bramę mam:-) Kostka się podniosła i się ni dudu nie otwiera:-) Tz wczoraj kostkę rozbierał. Wsi radosna wsi wesoła - mówię Wam.

Ale to dooobrze Kotkins sie przeprowadzi to dopiero sobie poczytamy.Znaczy się o jej sielskich potyczkach poczytam........moze głaz jakiś znajdzie, jak ja kiedyś:-)

A wedle tego persa rasy colorpoint. To: jak wiadomo persy rodzą się z normalnymi twarzami ( tak jak nie przymierzając dalmatyńczyki rodzą się bez kropek, tak? no tak). Rasa colorpoint uzyskuje perski wyraz twarzy wraz z postępującą jadowitością. Jad zaś rozprzestrzenia sie wraz z ciemniejącym umaszczeniem rasy color. Potem zaś następuje point - zwykle zwrotny:-) Ale o tym w następnym odcinku

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Sob lut 08, 2014 19:18 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- o żeż MIAUWA!!!

Nie moge sie doczekac... :ryk:
ObrazekObrazek
Angels can fly because they take themselves lightly

Anemon

Od: Śro lis 05, 2008 21:24

Post » Sob lut 08, 2014 19:20 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- o żeż MIAUWA!!!

ab. pisze:Przeczytałam i się przeraziłam.
Dlaczego wy nie szukałyście właściciela Maurycego?
Może on nie był wykastrowany, bo zapładniał.
Może zniszczyłyście komuś dobrze prosperującą "hodowlę" i teraz już żaden jego potomek nie przekaże dalej genu wielotorbielowatości nerek.
Powinnyście się wstydzić!!!

Się wstydziłyśmy, nie było widać?:-). Ja z natury taka bardziej wstydliwa jestem, poza tymi krótkimi momentami, kiedy to bywam glupia i czekajcie jak to bylo?Pospolita......nieeee jakoś na p.......aaaaaaaaa pretensjonalna

Obrazek

Neigh

[poprzednia][następna]