Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aniada pisze:Będzie patetycznie.
Gadałam z Casicą. A to mądra baba jest.
Ja-smina pisze:Aniada pisze:.... że człowiek zostawia na takim forum kawał życia emocjonalnego. .....A skoro tak, to nie powinnam tych Przyjaciół zostawiać.
Mi się właśnie dlatego tak przykro robi przy różnych i różnistych jazdach na Forum, bo - co prawda - znajomości wirtualne, ale emocje prawdziwe. Ja się przywiązuję (może i neurotycznie albo infantylnie), zakolegowywuję i wtedy staram się przekazywać pozytywne emocje (no i po co mam niby obrażać kogoś, kogo lubię ??). Jak odeszłam z Forum, to potem co chwila musiałam szukać kontaktów mailowych w/s kocich i nie tylko, a tu są wszyscy (zwłaszcza Ser-nik, którego nienawidzę miłością wielką).
Kotka Wodna silna kobita jest - mówiłam, że jest w typie "noir", a widziałaś jakie zdjęcie wstawiła w czarnym rynsztunkuNo i jaki ma fanclub
![]()
Aniadu - nie smutaj się, w razie czego - testamenty robimy symultaniczne, ja biorę Misia, Ty dostajesz Dupka......Biorąc pod uwagę fakt, że rocznikowo dzieli nas odstęp pokoleniowy - możesz już zacząć ćwiczyć wołanie "Duuuupek, Duuupek" tak, żeby to brzmiało subtelnie i kurtularnie
kotkins pisze:po Aeriusie jestem NORMALNA.
O ile Kotkins normalny być może kiedykolwiek...
mziel52 pisze:Na surowo jadłaś te papryczki? Też bym się chciała szybko pozbyć infekcji.
Ser-niczek pisze:ja tez polubiłam Kotkę ,chociaż to na poczatku była "szorstka przyjażń" to z czasem doceniłam Jej inteligencję,błyskotliwość,odwagę i to,że tak jak ja ma alergie na hipokryzję i głupotę,które na forum są zjawiskiem nagminnym.Podobnie jak ja ,Kotka ma swoje zdanie chociaż czesto traci cierpliwość i daje sie prowokować.
Lubia Ja i doceniam-kiedys nie miałam racji co do Niej i przyznaje sie do tego. Jesteśmy w serdecznych stosunkach obecniemam nadzieję ,ze szybko wróci. Poza tym powinnysmy jednak domagać sie Jej szybszego przywrócenia na forum,bo ten ban jest rażąco niesprawiedliwy. Nie nalezy na to pozwalać....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 50 gości