Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Jamniś i jego Kumpel cz.4

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 12, 2014 0:14 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Jamniś i jego Kumpel cz.4

Czekamy na Ciebie :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie sty 12, 2014 0:15 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Jamniś i jego Kumpel cz.4

o Zuzi wątek wypłynął .Pozdrawiamy serdecznie
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Nie sty 12, 2014 18:34 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Jamniś i jego Kumpel cz.4

Hej Zuziu!
Gdzie zaginęłaś :?:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon sty 13, 2014 8:05 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Jamniś i jego Kumpel cz.4

"zaginiona w akcji" :?
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Wto sty 14, 2014 19:39 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Jamniś i jego Kumpel cz.4

:1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Śro sty 15, 2014 12:08 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Jamniś i jego Kumpel cz.4

Znowu czegoś nie doczytałam, czy dlaczego tu taka cisza? :?
Żuczusiątko, gdzie jesteś? :roll:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro sty 15, 2014 12:26 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Jamniś i jego Kumpel cz.4

Zuziu!
Hop, hop!
Gdzie ty? 8O
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Śro sty 15, 2014 20:04 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Jamniś i jego Kumpel cz.4

miauwieczor Zuziu ,pozdrawiamy z dalekiego Pruszkowa oprószonego śniegiem :wink:
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Czw sty 16, 2014 21:01 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Jamniś i jego Kumpel cz.4

Pozdrawiamy z białego Poznania

Lilka Mrau

Od: Pon sie 20, 2012 16:15

Post » Pt sty 17, 2014 23:54 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Jamniś i jego Kumpel cz.4

Dobry wieczorek Kochani!

Już jestem...
Wracam do Was z uśmiechem na ustach :1luvu:

Cieszę się, że jesteście ze mną i za to wielkie dzięki :1luvu:

Nazbierało nam się troszkę spraw prywatnych związanych ze zdrówkiem męża z którymi
musieliśmy się uporać...
Mąż czeka na operację kolana...dwa lata temu miał wypadek w pracy...ze służbą zdrowia mamy "stały kontakt" od prawie dwóch lat, trzech ortopedów i trzy odrębne opinie...za to takie same stawki w prywatnych gabinetach, a ostatnio wielkie zaskoczenie...wizyta w przychodni przyszpitalnej też płatna 8O
A najbliższy termin na RM to sierpień :cry: chyba, że prywatnie...bo żaden pan doktor nie może dopisać na skierowaniu magicznego słowa "pilne".
Skierowanie wystawił lek.ortopeda w przychodni na żądanie szpitala, trzeba na zabieg zgłosić się ze swoimi wynikami...ale takowego nie chciał wypisać, twierdził, że nie rozumie po co...za to na wizytę u niego po to właśnie skierowanie czekaliśmy trzy miesiące...
Drugi ortopeda, który prowadzi męża chce go operować, zaś trzeci twierdzi, że jeżeli po wypadku nikt go od razu nie zoperował to teraz może cierpliwie czekać do sierpnia...
Od tych wszystkich zawiłości zawróciło mi się w głowie, nic już nie rozumiem...
A mąż cierpi...
I się złości, że całe życie płaci składki...a w końcu i tak nie tylko badania, pewnie i operację też będzie musiał sobie zafundować sam:)
Małż jest od kilku dni nastawiony bojowo do NFZ :mrgreen: :mrgreen:
Ja też :mrgreen: :mrgreen:

Ale pomału wracamy do normy (mam nadzieję :D )

Ewa L. pisze:Hej Zuziu!
Gdzie zaginęłaś :?:

Już wróciłam Ewuś :1luvu:
Kotina pisze:"zaginiona w akcji" :?

No prawie Elu, dużo nie brakowało, naganialiśmy się po tych wszystkich gabinetach lek.,ze ja byłam bliska zawału z bezsilności...
barbarados pisze:Czekamy na Ciebie :1luvu:

Witaj Basiu, miło mi, więc już jestem :1luvu:
Caragh pisze:Znowu czegoś nie doczytałam, czy dlaczego tu taka cisza? :?
Żuczusiątko, gdzie jesteś? :roll:

Już wróciliśmy :D
Jesteśmy w kąplecie :ok:
Miraclle pisze::1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Witaj Basiu :1luvu:
kuba.kaczor13 pisze:miauwieczor Zuziu ,pozdrawiamy z dalekiego Pruszkowa oprószonego śniegiem :wink:

Witaj, Kuba, dzięki za pozdrowienia, ale Pruszków to chyba tak daleko nie jest :wink:

Lilka Mrau pisze:Pozdrawiamy z białego Poznania

Witaj Lilka, a u nas też mamy śnieg :wink:

Rudy kociaku, dzięki, chyba bym się jeszcze nie zmobilizowała :wink: :ok:

A teraz troszkę o zwierzorach:)
Tyle się nazbierało, że nie wiem od czego zacząć:)
Chyba zacznę od naskarżenia na dziewczyny:)
Cztery dni temu obie się mocno pobiły, tak, że Luneczce musieliśmy przez dwa dni zakrapiać oczko.
A poszło o...miejsce na kredensie.
Lunka nabrała odwagi i zajęła Kropce miejsce, gdy Bura @ była w ogrodzie.
Gdy wróciła, zjadła swoje żarełko i poleciała wskoczyć sobie na "daszek", no i wskoczyła na Lunkę, ta się tak wystraszyła, że wystawiła pazury, Kropka nie była dłużna i tak się prały, że małż leciał je rozdzielić, złapał obie @@ pod pachy i wyniósł na ogród, obiecując im, że " jak wam d....y zmarzną to zmądrzejecie..."
Wróciły szybko i obie biegiem na kredens, no i znowu musieliśmy interweniować :mrgreen: :ryk:
Położyłam nowy koc, na środku podłożyłam zwinięty ręcznik który podzielił miejsce na dwie części no i obie leżały, ale Lunka nie dawała za wygraną i leżała na miejscu Kropki, a ta leżała z drugiej strony bardzo niezadowolona.
I tak obie czatowały przez cały dzień, a gdy pod wieczór Lunka zeskoczyła, Kropka od razu zajęła swoje "stare" miejsce i nie odpuściła całą noc i następny dzień.
Jedzenie donosiłam na daszek :mrgreen: aż się małż wkurzył, opierniczył mnie za to "donoszenie" a Kropkę na siłę wytargał z daszku do kuwety i do misek :ryk: :ryk:

Lunka się obraziła i poszła spać na żuczkowe posłanko, które Żuczek własnołapnie wytargał na środek salonu, aż pod stolik okolicznościowy.

Jednym słowem DOM WARIATÓW :D :D :D

Obie już po walce, ale obie solidarnie na daszku:)
Obrazek
Obrazek

Ta fotka zrobiona na drugi dzień po bitwie, widać chore oczko Laluni
Oczywiście Kropka "na swoim miejscu" :ryk:
Obrazek

Obrazek

A na trzeci dzień Luncia obrażona, z Żuczkiem w jamnisiowym posłanku:)
Obrazek

O następnych sierściuchach jutro :D
A teraz idę sobie trochę popływać w wannie :lol: , wcześniej nie miałam czasu:)
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Sob sty 18, 2014 0:00 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Jamniś i jego Kumpel cz.4

Witaj Zuziu .
przede wszystkim życzę Mężowi zdrowia i sił do walki o zdrowie :roll: .
A Wam jako Rodzinie "normalności" cokolwiek by to nie znaczyło :mrgreen:
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Sob sty 18, 2014 0:08 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Jamniś i jego Kumpel cz.4

Dzięki Kuba :D
Mąż "twardy chłop" więc jakoś się trzymie, ale marzy o unikaniu kontaktów ze służbą zdrowia :ryk:
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Sob sty 18, 2014 0:44 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Jamniś i jego Kumpel cz.4

witaj Zuziu po przerwie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

bardzo Cię proszę o nie ubliżanie mojej ulubionej Kropeczce od burych maup :mrgreen:
miło Cię znowu czytać :D :D :D
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

[poprzednia][następna]