» Czw gru 05, 2013 18:55
Re: POKEMONY 9-...mieszkały sobie stworzenia boskie, ...
ewkaa pisze:ewagrz pisze:zabers pisze:Czyli wychodzi na to, że powinnam działać jak sklepy - wypuszczać przez co najmniej rok to samo, najlepiej w beznadziejnych kolorach (grobowo-błotnych) i wzorach (oczywiście, bez kotów), i koniecznie uszyte z "niepiernych" (lub "trudnopiernych") materiałów. Wtedy nie generowałabym uzależnień
to poszłam do huty. po drodze przemyślę sprawę i zrewiduję swoje naganne postępowanie
zabers - skruszony grzesznik
Nawet o tym nie myśl

Poduchy mają być śliczne i z kotami

Kotami w innym kolorze niż biały

właśnie się rozwaliłam z resztą szyciową. Myślę, że około 10 poduch stworzę przez weekend. Muszę się odgruzować, bo inaczej przyjdzie się wyprowadzać. Planuję też poszyć jakieś patchworkowe - aż żal zostawiać kolorowe kawałki. Szczęśliwie nie mam jutro huty, więc jeśli mnie wicher nie wywieje (wieje i sypie czymś z nieba okrutnie), zamierzam ugrzęznąć w nitkach. A potem zawieszam hurtowe szycie na kołku - czas się ogarnąć przed świętami -
siakieś czystki porobić, nad prezentami pomyśleć - takie rzeczy. Dobrze, że choć koty "obrobione weterynaryjnie". uff
не шалю, никого не трогаю, починяю примус
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']