Betinka8 pisze:Sihaja pisze:Mam RC Fibre do sprzedania 3,8kg- niestety nie mam już komu jej dawać![]()
Ważność do końca 2014r, otwarte opakowanie 4kg,cena zakupu 148zł, ja poproszę 50zł + koszty przesyłki
Jeśli jeszcze aktualne - bardzo proszę.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Betinka8 pisze:Sihaja pisze:Mam RC Fibre do sprzedania 3,8kg- niestety nie mam już komu jej dawać![]()
Ważność do końca 2014r, otwarte opakowanie 4kg,cena zakupu 148zł, ja poproszę 50zł + koszty przesyłki
Sihaja pisze:Betinka8 pisze:Sihaja pisze:Mam RC Fibre do sprzedania 3,8kg- niestety nie mam już komu jej dawać![]()
Jeśli jeszcze aktualne - bardzo proszę.
Femka pisze:To klops. Bo ja też w organizacji prac domowych jestem lewus, a z drugiej strony mam tymczasy małe i nie wiem, kiedy je będę mogła wydać. W sensie Bąble, bo Nowy pod nóż idzie jak tylko zamknę ten etap budowy, czyli najdalej w połowie grudnia.
Z przerażeniem myślę, że teraz któreś się zaziębi i zacznie kichać.
Femka pisze:takie niewycięte mam wydać? A jak później wyegzekwuję sterylkę?
Femka pisze:spróbuję je poogłaszać, zobaczymy, kto się zgłosi. Zawsze przecież mogę odmówić oddania kotów, jak będę miała wątpliwości.
mimbla64 pisze:Femka pisze:takie niewycięte mam wydać? A jak później wyegzekwuję sterylkę?
Ja pisałam w umowie, że warunkiem adopcji jest sterylka, i umawiałam się na wizytę poadopcyjną po sterylce.
O stosunku ludzi do sterylki można się przekonać w czasie rozmów przed adopcją.
Przynajmniej ja mam takie doświadczenie, że ludzie się do tego przyznają, że nie chcą sterylizować.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 72 gości