Dla zasady bym zwróciła uwagę tej animalii - zawsze jest pierwszy raz -, nawet gdyby to były małe pieniądze [co to są w ogóle 'małe pieniądze'... ?]
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
morelowa pisze: Ale taki słodki, np. czerwony agrest...
Revontulet pisze:![]()
Nigdy nie miałam żadnych problemów z animalią.
Dużo u nich zamawiałam (zresztą cały czas robię tam zakupy) i zawsze wszystko było idealnie.
A tu taka przykra niespodzianka....
Broszka pisze:Co konkretnie u nich kupujesz z mokrej karmy dla kotów? Bo naprawdę miałam nie lada problem żeby za pozostałą kwotę dobrać karmę której nie ma dużo taniej w zoo+
Natomiast zamawiam rzeczy, których nie ma w zoo+ (a póki co sporo jest produktów u nich niedostępnych), np. Bezopet, Enisyl F, Orozyme żel, itp.
morelowa pisze:Natomiast zamawiam rzeczy, których nie ma w zoo+ (a póki co sporo jest produktów u nich niedostępnych), np. Bezopet, Enisyl F, Orozyme żel, itp.
matkoicórko - co tym Waszym kotom jest?Ja też powinnam?? Moje nawet nie wiedzą, że są takie rzeczy i do czego
[ja też
]
Broszka pisze:Wracając do owoców - chyba zrezygnuję ze zrywania wiśni i czereśni na soki bo wygląda na to że musiałabym chodzić w nocy z latarkąWystartowałam dzisiaj o siódmej rano to jeszcze była rosa osiadła z mgły a jak poszłam o ósmej to tak mnie napadły komary i jusznice że uciekałam biegiem, nawet wiadra nie zdążyłam zabrać i zostało pod drzewem
Nie posmarowałam się będąc pewna że jeszcze za wcześnie na owady i cała jestem pogryziona
morelowa pisze:Natomiast zamawiam rzeczy, których nie ma w zoo+ (a póki co sporo jest produktów u nich niedostępnych), np. Bezopet, Enisyl F, Orozyme żel, itp.
matkoicórko - co tym Waszym kotom jest?Ja też powinnam?? Moje nawet nie wiedzą, że są takie rzeczy i do czego
[ja też
]
Revontulet pisze:wspólczuję wycieczek do urzędów.
czasem z pracy jeżdżę do zusów i urzędów skarbowych i za każdym razem szokuje mnie to, jak bardzo urzędnicy piętrzą problemy.
morelowa pisze:Ojej!Urzędy są straszne! Chociaż mam takie wrażenie, ze urzędnicy jakby zgrzecznieli. Przynajmniej nie miałam jakichś ostatnimi czasu problemów. Ale też nie miałam tylu spraw..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Silverblue i 166 gości