Słuchajcie-własnie dostałam eska od Ani-Maciejek juz na miejscu-pojadł a teraz bawi się z Wojtkiem zabawkami i cały czas mruczy!!!!-Ania szczęsliwa, zachwycona dzieciakiem-Boże, ale mi ulzyło!-zawsze boję sie jak kot zniesie podróż, ale on taki spokojny zawsze jest w drodze do weta, to i w aucie pewnie sobie drzemał! Uffff!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok, wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to, trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens, znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"
Jestem juz spokojna, bo wiem,że Maciuś trafił do domu pełnego miłosci, był tak wyczekiwany i na szczęscie wszystko udało się zgrac dzięki Agnieszce I ma magiczy dom swego Macieja-kota!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Dziewuszki-mogę spokojnie zasnąć, choć smutno bez maleństwa mruczącego na cały regulator, ale teraz niech mruczy swoim Dużym!-spokojnej nocy kochane i dziękuję za kciuki!!!!!!!
Witaj kochanie! Zaraz wychodzę do pracy, ale cały czas myślę o Maciuniu-czy nie tęskni, nie przeżywa rozstania z kotami ?-bo o czułość Dużych się nie martwię-tej mu nie zabraknie na pewno!