Karolkowy zawrót głowy - znalazłam kota i co robić??

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 09, 2012 21:05 Re: Karolkowy zawrót głowy - NA POMOC !!!!!!!!

moi panowie doastali milbemax i takie samo dałam dzis Dziuni bo jak pisałam miałam pół tabletki od Ani Dinzoo - chłopaki żyja i maja sie dobrze ale mam nadzieje że dziunia zrobi kupe w końcu i nie za meblami :?
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Czw sie 09, 2012 21:08 Re: Karolkowy zawrót głowy - NA POMOC !!!!!!!!

Karolek(ona) pisze:moi panowie doastali milbemax i takie samo dałam dzis Dziuni bo jak pisałam miałam pół tabletki od Ani Dinzoo - chłopaki żyja i maja sie dobrze ale mam nadzieje że dziunia zrobi kupe w końcu i nie za meblami :?

Ciociu, a może by Dziuni postawić kuwetkę za meblami? Gabi wywalczyła sobie kuwetkę w przedpokoju, to może taka metoda, żeby Duzi stawiali kuwetki tam, gdzie chcę kotusie?

Oliwka zaciekawiona

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Czw sie 09, 2012 21:19 Re: Karolkowy zawrót głowy - NA POMOC !!!!!!!!

jak Dziunie zapakowałam w budke drapaka ze 2 h temu tak tam siedzi, czy ona nie umie wyjść czy tak ma zamiar do rana spać? z biurka sama zeszła a wyższe jest. kurka no niech idzie kupala walnąc tak od serca przecież jest po pół tabletki milbemaxu. musi sie wykupczyc no!!
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Czw sie 09, 2012 21:23 Re: Karolkowy zawrót głowy - NA POMOC !!!!!!!!

taizu pisze:Nie znam się na szczegółach, ale kocie dzieci odrobacza się łagodniejszymi środkami niż dorosłe, może o to chodzi, lepiej samemu nie dobierać.
I trzeba pilnować, żeby kot kupę robił, bo od zatrutych a niewydalonych robaków może umrzeć. Jeśli chodzi o szczepienia, to daj nr na PW - zasponsoruję :D
A poza tym weci obecnie życzą sobie najczęściej 10 zł za, jak to mówią taksiarze, "trzaśnięcie drzwiami - dziś tyle zapłaciłam za wypisanie recepty :evil:

bardzo dziękuje za chęc pomocy - dowiem se tylko kiedy można szczepić i dam znać :1luvu:

Karolek(ona)

Post » Czw sie 09, 2012 21:25 Re: Karolkowy zawrót głowy - NA POMOC !!!!!!!!

Hej
Dużo straciłam.... 8O Dziunia jest śliczna :1luvu: . Rychosław jak go dostałam TAM- została odrobaczony Milbemaxem dla maluchów- tak twierdził vet i tak było na ulotce. Do tej pory nic mu nie jest :D . Pewnie są i lepsze środki :) . Też bym chciała, żeby u Ciebie została.... Sama też kasy nie mam ale mogę wysłać kilka par kolczyków to może sprzedasz.... Jakby co- daj znać na pw.

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Pt sie 10, 2012 7:14 Re: Karolkowy zawrót głowy - NA POMOC !!!!!!!!

Cześć Karolka piąteczkowo :D :mrgreen:
I jak Dziunia, qupal był?
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt sie 10, 2012 7:17 Re: Karolkowy zawrót głowy - NA POMOC !!!!!!!!

bulba pisze:Cześć Karolka piąteczkowo :D :mrgreen:
I jak Dziunia, qupal był?

hejka
nie było - sikała tylko wczoraj i dziś ale ona sika raz a porządnie, nawet po chłopakach takich wielkich brył nie mam hehe
zaraz jej kurde mleka dam może ja przeczyści bo już nie wiem co robić

Karolek(ona)

Post » Pt sie 10, 2012 7:20 Re: Karolkowy zawrót głowy - NA POMOC !!!!!!!!

Dzień dobry :D
Mozna przycupnąć i pokibicowac malej? Śliczna jest :ok:
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Pt sie 10, 2012 7:44 Re: Karolkowy zawrót głowy - NA POMOC !!!!!!!!

Doberek :mrgreen:
mała jest zadziora, prycha i syczy na chłopaki, i już sie tak nie lela jak wczoraj a le bawić się chce i zęby i pazury już poszły w ruch.

Karolek(ona)

Post » Pt sie 10, 2012 7:47 Re: Karolkowy zawrót głowy - NA POMOC !!!!!!!!

Hejka! Jak tam będzie z Dziunią? Trzymam kciuki za kupkę :ok: :ok: :ok:

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

Post » Pt sie 10, 2012 7:53 Re: Karolkowy zawrót głowy - NA POMOC !!!!!!!!

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Karolek(ona)

Post » Pt sie 10, 2012 8:04 Re: Karolkowy zawrót głowy - NA POMOC !!!!!!!!

no to z rudym już za pan-brat

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Pt sie 10, 2012 8:07 Re: Karolkowy zawrót głowy - NA POMOC !!!!!!!!

dinzoo pisze:no to z rudym już za pan-brat

ona nie widziała, że rudy tam leży bo jak zoabczyła od razu było sssssssssssssssss. Chłopaki odważne chca podjeść poniuchac ale panna nie chce. Filip ma dzis wolne i ją dręczy.
Przydał by sie szybko jakis domek bo ja na łeb z nimi dostane

Karolek(ona)

Post » Pt sie 10, 2012 8:29 Re: Karolkowy zawrót głowy - NA POMOC !!!!!!!!

Obrazek

Wyraz pyszczka dość charakterny ma ;)
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

[poprzednia][następna]