Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 19, 2013 20:04 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Duża z ciocią i Ciocią Anią zabrały mnie do gabinetu. Samochodem. Płakałem całą drogę, a potem ciocia mnie trzymała. Pan doktor - znam go, bo mnie kastrował i operował - zmierzył mi temperaturę, zaszczepił, posłuchał bicia mojego serduszka, obejrzał brzuszek, uszka i ząbki.
To było miaustraszne :(
Noś
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob lip 20, 2013 11:01 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Nosiu, moja Duża też mnie parę dni temu zawiozła na szczepienie. Ale to wcale nie było bardzo straszne. I nie płakałem.
Duża mówi, że następne szczepienie nieprędko. Nie wiem, czy jej mogę wierzyć.
Dyzio

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Sob lip 20, 2013 13:35 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

MalgWroclaw pisze:Duża z ciocią i Ciocią Anią zabrały mnie do gabinetu. Samochodem. Płakałem całą drogę, a potem ciocia mnie trzymała. Pan doktor - znam go, bo mnie kastrował i operował - zmierzył mi temperaturę, zaszczepił, posłuchał bicia mojego serduszka, obejrzał brzuszek, uszka i ząbki.
To było miaustraszne :(
Noś

Nosiu, a QQ zawsze mówiła, że jazda samochodem jest tak fajna, że warto nawet weta odcierpieć, żeby się przejechać.
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob lip 20, 2013 18:05 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Biedny Nosiu, nie myśl o tym

Duże są straszne :strach:

Mańcia
Pako

Post » Nie lip 21, 2013 21:55 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Miau :(
Duża nas zostawiła, pojechała. Zostaliśmy z ciocią, to miauznaczy, że ciocia przyszła do nas, sprzątnęła kuwety, dała kolację.
Pobawiłem się trochę kulką w wężu, Florka też przyszła do cioci. A potem ciocia poszła do swoich kotek. Florka napisała do Florki od cioci, tak krótko, że to na pewno był sygnał SOS :(
I pobiegliśmy spać na skrzynki.
To Florka
Obrazek
i ja,
Obrazek
Noś
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon lip 22, 2013 22:19 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Jak ciocia dała mi dzisiaj kolację, to ją zjadłem. Oczka mi się zamykały, ale nie pobiegłem na skrzynkę, tylko położyłem się na podłodze i całym nośsobą miaumówiłem: nie idź :(
ale ciocia musiała iść do swoich kotek.
Noś
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto lip 23, 2013 17:28 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

MalgWroclaw pisze:Jak ciocia dała mi dzisiaj kolację, to ją zjadłem. Oczka mi się zamykały, ale nie pobiegłem na skrzynkę, tylko położyłem się na podłodze i całym nośsobą miaumówiłem: nie idź :(
ale ciocia musiała iść do swoich kotek.
Noś

Chyba byłbyś skuteczniejszy, gdybyś się położył na Ciocinych kolankach...
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro lip 24, 2013 5:59 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Miau. Wczoraj ciocia dała fajną kolację, zjadłem sobie, Florentynka poszła się przytulić do cioci, jak jadłem. Ona nie lubi takiej kolacji, ma swoją.
Ciocia zrobiła nam zdjęcia telefonem
Florka
Obrazek
i ja
Obrazek
Noś
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Śro lip 24, 2013 8:54 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Nosiu, jaka ta Twoja Florka pięknie wygląda w tych kwiatach :1luvu:

A Ty jak zwykle NośMaczo, prawdziwie życiowo mądry kocurek, to spojrzenie :love:
Pako

Post » Nie lip 28, 2013 5:37 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Miau. Duża wróciła :D
Już w piątek przyjechała, ale się ucieszyliśmy. Ciocia mówi, że przecież mi mówiła rano, że Duża już jedzie i miauczałem, że wiem :D
Ciocia Ania też przyjechała, tak bardzo się nie boję, tylko troszkę. Ciocię Anię obudziły podobno jakieś wodogrzmoty Mickiewicza, nie wiem, co to jest, bo to tylko Florka mruczała. Ciocia była u mnie w piątek, jak duża już dała mi kolację. Ciocia musiała przyjść, bo pilnowałem mięska, które zostawiła w mojej lodówce - dla moich krewnych bezdomniaczków.
Noś
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon lip 29, 2013 5:53 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Miau. Coś się szykuje, wiemy z Florentynką :(
Miaupodobno Duża musi znowu wyjechać.
Wczoraj nie chciało mi się kiwnąć łapką, jak ciocia przyszła, bo tak gorąco było. Pokazałem cioci z daleka moje ucho :wink:
Noś
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

[poprzednia][następna]