Mój świat według Bejbi

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 14, 2012 9:59 Re: Mój świat według Bejbi

Bejbisiu-pięknisiu to dla Ciebie :1luvu: :1luvu: :1luvu: bo dziś taki dzień, że Duża ciągle całuje nas wszystkie bo mówi, że nas kocha i kocha wszystkie kotki z miau to i Ciebie, a jak ona to i my :1luvu: :1luvu:

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Wto lut 14, 2012 13:41 Re: Mój świat według Bejbi

Hej dziewczęta! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto lut 14, 2012 13:46 Re: Mój świat według Bejbi

Witamy z Miulnią we wtorek.
W zasadzie to nie wiem czy Milunia wita. Ona cały czas czatuje przy balkonie :roll:
A Bejbi faktycznie ma coś z Brytyjczyka. Nie powiedziałabym ze to z persa. Moja przyjaciółka dostała teraz Brytyjczyka niebieskiego. kotka 1,5 roku ale nie potwierdzę ze tylko leży :). bawi sie i to całkiem dużo szczególnie lubi turlać kolorowe piłeczki :). Jest śliczna. Ma takie wdzięczne spojrzenie. trafiła do dobrego domu, cisza, spokój, jedzenia pod dostatkiem. u poprzednich właścicieli była terroryzowana przez inna brytyjke a psy jej wyjadały kocie jedzenie z miski. I o dziwo do nowych państwa szybko sie przyzwyczaiła.
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Wto lut 14, 2012 15:48 Re: Mój świat według Bejbi

MonikaMroz pisze: I o dziwo do nowych państwa szybko sie przyzwyczaiła.

kotki wiedzą kto dobry, tylko niestety czasem nie mają szansy dokonać wyboru

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Wto lut 14, 2012 18:09 Re: Mój świat według Bejbi

MonikaMroz pisze:Witamy z Miulnią we wtorek.
W zasadzie to nie wiem czy Milunia wita. Ona cały czas czatuje przy balkonie :roll:
A Bejbi faktycznie ma coś z Brytyjczyka. Nie powiedziałabym ze to z persa. Moja przyjaciółka dostała teraz Brytyjczyka niebieskiego. kotka 1,5 roku ale nie potwierdzę ze tylko leży :). bawi sie i to całkiem dużo szczególnie lubi turlać kolorowe piłeczki :). Jest śliczna. Ma takie wdzięczne spojrzenie. trafiła do dobrego domu, cisza, spokój, jedzenia pod dostatkiem. u poprzednich właścicieli była terroryzowana przez inna brytyjke a psy jej wyjadały kocie jedzenie z miski. I o dziwo do nowych państwa szybko sie przyzwyczaiła.

Nasz Punia była we typie brytyjczyka, ale ona była zupełnie normalna. Gdy była młoda bawiła się jak szalona a gdy była już starsza, była stateczna. Chodziła własnymi drogami, tolerowała inne koty, ale nie lubiła się z nim spoufalać. Moja obecna Citka jest zwykłym dachowcem i też jest taka :)

To tak jak my ludzie, jeden jest czarny, inny śniady, inny biały - ale wszyscy są jednak ludźmi i charakter nie zależy od koloru skóry tylko od wychowania.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Wto lut 14, 2012 19:08 Re: Mój świat według Bejbi

Gosiara pisze:Obrazek

Ach Gosiu dziękuję :D :1luvu: cudowne są :P Nie było mnie cały dzień i padam,ale coś tam poczytam :) Żwirek mam i stały dostęp :ok: Oni mają chyba z hurtowni i w piwnicy w kartonach stoi.Dużo osób z Bydgoszczy kupuje od właścicielki brytki niebieskiej.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Wto lut 14, 2012 19:11 Re: Mój świat według Bejbi

Edytka1984 pisze:witamy

Obrazek

Ciociu Edytko dziękujemy bardzo :kotek: :D :1luvu:
Obrazek ,

vailet

Post » Wto lut 14, 2012 19:12 Re: Mój świat według Bejbi

o kamari słyszałaś?
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Wto lut 14, 2012 19:14 Re: Mój świat według Bejbi

Karolek(ona) pisze:Obrazek

Dzięki Karola :D :1luvu: ale Garf jest duży 8O.Przynajmniej tak wygląda :) :1luvu:
Obrazek ,

vailet

Post » Wto lut 14, 2012 19:40 Re: Mój świat według Bejbi

dinzoo pisze:Bejbisiu-pięknisiu to dla Ciebie :1luvu: :1luvu: :1luvu: bo dziś taki dzień, że Duża ciągle całuje nas wszystkie bo mówi, że nas kocha i kocha wszystkie kotki z miau to i Ciebie, a jak ona to i my :1luvu: :1luvu:

Ciociu dinzoo pięknie dziękuję :kotek: mrauu i koleżankom od cioci też :kotek: :1luvu: :1luvu:
Obrazek ,

vailet

Post » Wto lut 14, 2012 19:41 Re: Mój świat według Bejbi

kalair pisze:Hej dziewczęta! :D

Witajcie babeczki z gór :mrgreen: :P
Obrazek ,

vailet

Post » Wto lut 14, 2012 19:47 Re: Mój świat według Bejbi

Witajcie Monika z Milunią :D A jednak z persa dziwy czasem wychodzą :lol: Ta brytka była zdominowana i musi być bez innych kotów :( Teraz jest wreszcie szczęśliwa :ok: Niestety mi się wydaje że Bejbi choroba bardzo zmieniła bo ból krwawiących jelit jest nieciekawy.Dziś znów maleńką kroplę znalazłam w koopie,ale to za mało by coś dawać :ok:
Obrazek ,

vailet

Post » Wto lut 14, 2012 19:51 Re: Mój świat według Bejbi

olafen pisze:

Nasz Punia była we typie brytyjczyka, ale ona była zupełnie normalna. Gdy była młoda bawiła się jak szalona a gdy była już starsza, była stateczna. Chodziła własnymi drogami, tolerowała inne koty, ale nie lubiła się z nim spoufalać. Moja obecna Citka jest zwykłym dachowcem i też jest taka :)

To tak jak my ludzie, jeden jest czarny, inny śniady, inny biały - ale wszyscy są jednak ludźmi i charakter nie zależy od koloru skóry tylko od wychowania.

Ola Punia była mieszanką syberyjczyka nie brytki.Spójrz na nią w banerek.Nie wszystko zależy od wychowania,dlatego na forum hodowców niektórzy nie sprzedają jakiegoś kota tylko zostaje bo jest za strachliwy i to się nie zmienia,albo inne rzeczy piszą,a robili wszystko by dobrze wychować.
Obrazek ,

vailet

Post » Wto lut 14, 2012 19:53 Re: Mój świat według Bejbi

ruda32 pisze:o kamari słyszałaś?

Nie...coś się stało?Bejbi kabel mi rozłączyła od lapka,a on nawet sekundy nie daje rady bez.
Obrazek ,

vailet

Post » Wto lut 14, 2012 19:58 Re: Mój świat według Bejbi

vailet pisze:
ruda32 pisze:o kamari słyszałaś?

Nie...coś się stało?Bejbi kabel mi rozłączyła od lapka,a on nawet sekundy nie daje rady bez.

Niusia rano odeszła :cry:
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

[poprzednia][następna]