Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MonikaMroz pisze: I o dziwo do nowych państwa szybko sie przyzwyczaiła.
MonikaMroz pisze:Witamy z Miulnią we wtorek.
W zasadzie to nie wiem czy Milunia wita. Ona cały czas czatuje przy balkonie![]()
A Bejbi faktycznie ma coś z Brytyjczyka. Nie powiedziałabym ze to z persa. Moja przyjaciółka dostała teraz Brytyjczyka niebieskiego. kotka 1,5 roku ale nie potwierdzę ze tylko leży. bawi sie i to całkiem dużo szczególnie lubi turlać kolorowe piłeczki
. Jest śliczna. Ma takie wdzięczne spojrzenie. trafiła do dobrego domu, cisza, spokój, jedzenia pod dostatkiem. u poprzednich właścicieli była terroryzowana przez inna brytyjke a psy jej wyjadały kocie jedzenie z miski. I o dziwo do nowych państwa szybko sie przyzwyczaiła.
Edytka1984 pisze:witamy
Karolek(ona) pisze:
dinzoo pisze:Bejbisiu-pięknisiu to dla Ciebie![]()
![]()
bo dziś taki dzień, że Duża ciągle całuje nas wszystkie bo mówi, że nas kocha i kocha wszystkie kotki z miau to i Ciebie, a jak ona to i my
![]()
![]()
kalair pisze:Hej dziewczęta!
MonikaMroz pisze:Witamy z Miulnią we wtorek.
W zasadzie to nie wiem czy Milunia wita. Ona cały czas czatuje przy balkonie![]()
A Bejbi faktycznie ma coś z Brytyjczyka. Nie powiedziałabym ze to z persa. Moja przyjaciółka dostała teraz Brytyjczyka niebieskiego. kotka 1,5 roku ale nie potwierdzę ze tylko leży. bawi sie i to całkiem dużo szczególnie lubi turlać kolorowe piłeczki
. Jest śliczna. Ma takie wdzięczne spojrzenie. trafiła do dobrego domu, cisza, spokój, jedzenia pod dostatkiem. u poprzednich właścicieli była terroryzowana przez inna brytyjke a psy jej wyjadały kocie jedzenie z miski. I o dziwo do nowych państwa szybko sie przyzwyczaiła.
olafen pisze:MonikaMroz pisze:Witamy z Miulnią we wtorek.
Nasz Punia była we typie brytyjczyka, ale ona była zupełnie normalna. Gdy była młoda bawiła się jak szalona a gdy była już starsza, była stateczna. Chodziła własnymi drogami, tolerowała inne koty, ale nie lubiła się z nim spoufalać. Moja obecna Citka jest zwykłym dachowcem i też jest taka
To tak jak my ludzie, jeden jest czarny, inny śniady, inny biały - ale wszyscy są jednak ludźmi i charakter nie zależy od koloru skóry tylko od wychowania.
ruda32 pisze:o kamari słyszałaś?
vailet pisze:ruda32 pisze:o kamari słyszałaś?
Nie...coś się stało?Bejbi kabel mi rozłączyła od lapka,a on nawet sekundy nie daje rady bez.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1149 gości