Monika mam Bejbi ponad dwa lata i znam ją najlepiej.Siemię ją czyści,a tego nie chcę.Znajoma kupiła mi 4 saszetki Jutro wyśle.Ja tylko tak po koleżeńsku tu wrzuciłam nie byś coś kupowała.Może akurat ktoś zauważy,a potrzebuje?
Violu !!! to ugotuj bez siemienia !!!! np szyjki indycze z ryżem i kaszą jaglaną , obierz to wszystko i zmiksuj !!! No spróbuj! Wyniesie Cie to o wiele taniej niz te saszetki! Tylko uważaj na małe kostki w szyjach !!!!! Ja na Twoim miejscu bym próbowała takich prostych metod i nie drogich !!!! taka saszetka to jednak 5 zł i konserwanty !!!pamiętaj o tym !!!! Bejbi jest tak śliczną koteczką , ze warto spróbować!!! Ucviekam do kuchni ,bo biszkopt mam w piekarniku !!!
Monika Bejbi nie chce Bardzo rzadko skubnie kurczaka.Ona ma chory żołądek i jelita.Już karma jutro pojedzie do mnie i dziękuję tej dziewczynie.Monika Ty nigdy nie miałaś tak problemowego kota.Twoje jedzą wszystko i nic im nie jest.Bejbi podejdzie do miski i odchodzi.Nie zmuszam byle jadła .Gdyby nic nie jadła to do weta.Ona lubi rybę lecz nie dużo zje źdźebko Kotka je mało,a tyle kosztuje
Biszkopt upiekł się rewelacyjnie , czekam niech ostygnie i będę ....tworzyć!!!!!! Violu!!!!! Oczywiście każdy zna swojego kota najlepiej!!!Broń boże nie chcę nic Ci narzucać ,ty wierz co Bejbi pomoże !!!
Impreza udana ,tylko wśród tylu mlodych ludzi ,których znałam jak byli dziećmi ,chodzili razem do szkoly ,grali w piłke .....poczułam sie trochę staro Tort udal sie ,i był pyszny ,spróbowałam maly kawałek bo ja slodyczy nie za bardzo lubię.Wazne że smakowal wszystkim ( niech by spróbowali powiedzieć ze nie dobry....tyle sie nameczyłam z nim )Wszystko by było fajne gdyby jednemu z kolegów syna , nie ukradli samochodu z pod domu!!!!!!Dokładnie z Ul Piuotrkowskiej !!!!!!!!! Są na szczęście kamery , zglosil na policję więc wieczorem mieliśmy gości w postaci Policji!!!!!! Chłopak przyjechał z Aleksandrowa !!!!!! Kurcze co za dziadostwo , wczoraj miałam jakiegos doła z tego powodu a dzis jeszcze Miron załatwil sie na rzadko !!!!!! No nie ....podałam smektę i czekam ??? jak nie przejdzie jutro do weterynarza Może ktos z gosci dał mu cos do jedzenia ????No tak mysle co mu mogło zaszkodzić ? on raczej chrupkowy!!!!! Oj kiepsko mi dzisiaj !!!!!
Jesteśmy !!!! Oj Miron strasznie sie zachowywał u lekarza , wyrywał mi się ,podrapał a jak mu wet zagladał do pyszcza nasyczał i na mnie i na Tż i na weta !!! Ledwo go utrzymaliśmy na stole a już jak temperaturę mu mierzył tak miałczał !!!!!! ma jakieś jakąś niestrawnośc bakteryjna , dostał Furazolidon 2 razy dziennie i lakcit i dziś nic do jedzenia .Wet kazał odstawić wszystkie chrupki i jedzenie które do tej pory jadł Dobrze ze pije , w piatek ugotować indyka z ryżem i to mu dac a potem kazał kupić karmę Intenstital Rc GastroVD Moderate Calorie (mniej kaloryczną ) Ktoś ja zna może ???? No i gruby jest, 8 kg kota !!!!! Takie tchórza jeszcze nie widziałam,poprosiłam żeby w piatek była wizyta domowa !!!!! Takiego panikarza dzwigać!!!!!!!
ja znam tą karmę, bo moje grubole ją jedzą jak jeszcze Olusia nie było to nawet z wagą tak tragicznie nie było dzięki tej karmie (poza tym Mania ją musiała jeść ze względu na podrażnienie trzustki po lambliach). Potem jak Oli przybył to te odkurzacze wyżerały jego karmę i się utuczyły i teraz znowu jesteśmy na tej karmie żeby ciut tłuszcz ograniczyć. Karma jest dostępna w zooplusie już też chyba, bo ja swoim kupuję u weta.
Tigra też je tę karmę (mokra). Na początku smakowało a teraz już je niechętnie. Poprawiło się po niej i suchym Intestinalu. Powoli zaczynam mieszać suchy Intestinal z tym co mam w domu.
12 stycznia 2014 mija rok od kiedy Tigra jest z nami