Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
felin pisze:Broszka pisze:Ja zarobkowo pracuję w domu i nikt mnie nie rozlicza z czasu pracy tylko muszę dotrzymać terminu - dlatego czasem pracuję po kilkanaście godzin a czasem wcale a najczęściej z doskoku pomiędzy obowiązkami przy zwierzakach![]()
To tak jak ja![]()
Przyszla paczka. Jeszcze nigdy karton nie byl tak podarty i poklejony taśmąCiężki jak cholera przez ten wór psiego żarcia, a nawet plastikowej taśmy nie dali
W środku, o dziwo, bez większych strat, tylko znowu dziura w worku TOTW. I oprócz puszek Almo nature w prezencie dwie saszetki jakichś ichnich nowości oraz ZESZYT
z trzydziestoma kotami na okladce. Po kiego grzyba mi on
?
bagheera pisze:ooooo jak pachnie przez monitor...
felin pisze:Pewnie masz rację, bo na kartonie byla nalepka gls - pierwszy raz od kiedy zamawiam w zoo+.
Ale ten karton też byl uszkodzony i oklejony taśmami tak, że wyglądal jakby odbyl dluższą podróż w azjatyckim pociągu![]()
Pogięte puszki to przychodzą praktycznie zawsze i już nawet nie zwracam na to uwagi. Na wszelki wypadek nie zamawiam saszetek, bo jak się w tym dziura zrobi, to wszystko w pudle ufakane.
Kurier tym razem byl inny (a wlaściwie bylo dwóch chlopa) niż zwyczajowy przyglup, ale krzyczal glośno, że najpierw mam mu zaplacić, a potem sprawdzać zawartość, czym mnie strasznie wkurzylNa szczęście mial wydać resztę, bo ten poprzedni nigdy nie mial. Ale po tym pokrzykiwaniu chyba się definitywnie przerzucę na odroczoną platność - nie będzie mnie jakiś jolop pouczal, kiedy mi wolno zajrzeć do wlasnej paczki
olafen pisze:Nawet nie bierz się za odśnieżanie. Ten śnieg jest bardzo ciężki i mokry. Szkoda Twojego TŻ.
Ja prawdopodobnie w piątek pojadę po pracy ( około 13) do mamy - 500 km, potem w sobotę 250 i 250 i znów do Szczecina 500
Mam nadzieję, że nie będzie aż tak ślisko
Alienor pisze:Broszko - nie piszę ostatnio, ale podczytuję, swoje przeboje z glsem i zamówieniami z zooplusa opisuję na wątku zooplusowym, a na ciasto to mi ślinka pociekła normalnie. Podwątek kulinarny odpowiada mi bardzo
Broszka pisze:felin, też dostałam tego maila - zarejestrowałam się kiedyś w tym sklepie, bo chciałam kupić na próbę ZiwiPeak ale ceny mają bardzo wysokie i jeszcze trzeba płacić słono za przesyłkę![]()
Teraz weszłam tam jeszcze raz i karmy niby w promocji, niby ze zniżką 10% a ceny takie same lub wyższe niż w innych sklepach - do tego koszty przesyłki których gdzie indziej nie płaci się powyżej jakiejś kwoty![]()
Zdecydowanie dla mnie za drogi sklep - żeby chociaż przesyłka była gratis, ale płacić kilkanaście złotych za przesyłkę malutkiej paczki suchego lub kilku małych puszeczek![]()
Kupujesz u nich?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1249 gości