Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Pasibrzucha pisze:To nie jest takie głupie. Lata temu (tak dawno, że zdążyłam już zapomnieć istotniejsze szczegóły) czytałam, że Wszechświat rozszerzając się nieustannie de facto spada
bo pewno bym tak powiedziałapozytywka pisze:pojawiła się najmysia i powiedziała :"a ja mam to wszystko w dupie"
bo to pewno spa byłopozytywka pisze:Ale ten wulkan nie był wypełniony lawą, tylko taka jakąś miękką, opalizującą substancją.
o Antychryste, toż to herezje!!! Nawet nie mów takich rzeczy bo to stosem zagraża!!!pozytywka pisze:Om ma rację i Świat jest kulą, a nie Dyskiem
i takoż jest było i będzie. Twierdząc inaczej głosisz herezje tudzież aberracje, a wręcz zatrąca szerzony przez Ciebie niedopuszczalny pogląd sekciarstwem, co zasługuje na kołem łamanie lub doprowadzenie Twojego myślenia na jedyną, słuszną drogę innym równie pomysłowym, acz skutecznym sposobem.pozytywka pisze:I tak jest według mnie słusznie i sprawiedliwie
Nie trzeba się było wychylać, teraz Oni mogą po Ciebie przyjść, najczęściej robią to przed świtem.... Inkwizycja!pozytywka pisze::strach:
niezłe perspektywy się przede mną rysują
najmysia pisze:Nie trzeba się było wychylać, teraz Oni mogą po Ciebie przyjść, najczęściej robią to przed świtem.... Inkwizycja!pozytywka pisze::strach:
niezłe perspektywy się przede mną rysują![]()
![]()
Edit: teraz sobie uświadomiłam, że nawet tytuł tego wątku brzmi niepokojąco...
Stara Szafa: co w niej jest, co tam ukrywasz? W szafach ukrywa się TRUPY
Loki: w mitologii nordyckiej bóg zniszczenia, śmierci i oszustwa
Caillou: niby zabawki, układanki (co powstanie po ich ułożeniu?) kolorowanki, ale to tylko całun, pod którym się kryje ZŁO
Gaudeamus igitur:
"...po uciążliwej starości,
posiędzie nas ziemia,
posiędzie nas ziemia.
Życie nasze krótko trwa, szybko się skończy.
Życie nasze krótko trwa, szybko się skończy.
Śmierć nadchodzi szybko, porywa nas okrutnie,
nikomu to nie będzie oszczędzone,
nikomu to nie będzie oszczędzone!
Gdzież są ci, którzy byli na świecie przed nami?
Gdzież są ci, którzy byli na świecie przed nami?
Kroczcie ku niebu, przejdźcie ku piekłu..."
Przemyśl to córko, przemyśl gdzie zawędrowała Twoja dusza...![]()
![]()
pozytywka pisze:najmysia mhrrrroczna jest
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Marmotka, puszatek i 32 gości