Napisz coś, duża zaraz musi iść do pracy i wyłączy mi kompa.
A ja się zamartwiam
Fasolka
Moderator: Estraven
MalgWroclaw pisze:TygRysiu?
Napisz coś, duża zaraz musi iść do pracy i wyłączy mi kompa.
A ja się zamartwiam![]()
Fasolka

urwiniu pisze:Zaraz tam na mózg.No zwyczajnie strzeliłem Bolkowi po ryju troszkę a potem go chciałem przeprosić i zacząłem go lizać po grzbiecie, a ona ta goopia Duża jak nie ryknie żem wariat i samobójca i że ona mnie komuś odda! No co za baba
I potem chciałem uciec z domu, bo co na mnie drzeć się będzie, ale sąsiad udaremnił moje wysiłki. I jak dla mnie dziś fajnie było był taki mały Duży i mnie na rekach nosił i całował i głaskał fajnie i kłócił się z goopia Duża, że wcale nie jestem tłusty,no. I lubię go, bo mnie broni, no
TygRych

urwiniu pisze:Duża gotuje kurze łapki, mówi, że robi dla Blondyna i dla nas galaretę,hmmm, blondyn to lubi bardzo widziałem ale ja nigdy nie dostałem czegoś takiego, to jutro zobaczymy czy to dobre. Teraz pośpię trochę, no
TygRych Malutki (6,5kg)
Ja jestem szczupły, choć Duża mówi, że suchy
Wczoraj dostałem śmietankę

urwiniu pisze:Śmietankaaaakoffam smietankę ale Duża mi nie daje
TygRych
juana pisze:urwiniu pisze:Śmietankaaaakoffam smietankę ale Duża mi nie daje
TygRych
A to niby dlaczego nie daje ?![]()
![]()
![]()
![]()

urwiniu pisze:nie lubimy galarety, bleee. Blondyn się ucieszy będzie więcej dla niego
TygRych
Fasolkaurwiniu pisze:juana pisze:urwiniu pisze:Śmietankaaaakoffam smietankę ale Duża mi nie daje
TygRych
A to niby dlaczego nie daje ?![]()
![]()
![]()
![]()
zacytuję Dużą jak ja pytam miauczego? ona mi na to "bo tak"Ostatnio wszystkie odmowy wiążą się z pomówieniami na mój temat, że niby tłusty jestem, więc pewnie i tym razem daje Duża wiarę kalumniom
![]()
TygRych

Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana i 22 gości