PcimOlki, zwróć jeszcze uwagę na zęby Henia, jest na nim spory kamień. Wiem, że to kot już w pewnym wieku i ma prawo mieć zmiany na zębach, ale może warto na to zwrócić uwagę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze:Super, że się udało z wlewami, dalej już pójdzie gładko![]()
![]()
![]()
PcimOlki, zwróć jeszcze uwagę na zęby Henia, jest na nim spory kamień. Wiem, że to kot już w pewnym wieku i ma prawo mieć zmiany na zębach, ale może warto na to zwrócić uwagęA uszami trzepie od dawna, wydało mi się, że to świerzb
Bałam się zakropić advocata, dostawał Oridermyl.
najszczesliwsza pisze:kamari pisze:Super, że się udało z wlewami, dalej już pójdzie gładko![]()
![]()
![]()
PcimOlki, zwróć jeszcze uwagę na zęby Henia, jest na nim spory kamień. Wiem, że to kot już w pewnym wieku i ma prawo mieć zmiany na zębach, ale może warto na to zwrócić uwagęA uszami trzepie od dawna, wydało mi się, że to świerzb
Hura, że dowiadujemy sie o tym teraz..
W Czwie dostał iwemektynę (czy jakoś tak) 2 razy i Oridermyl..
O odrobaczaniu TAKIEGO KOTA decyduje lekarz weterynarii.
Niby pierdoła, ale.. Co jeszcze dawałaś mu na własną rękę?
![]()
![]()
Mulesia pisze:najszczesliwsza pisze:kamari pisze:Super, że się udało z wlewami, dalej już pójdzie gładko![]()
![]()
![]()
Hura, że dowiadujemy sie o tym teraz..
W Czwie dostał iwemektynę (czy jakoś tak) 2 razy i Oridermyl..
O odrobaczaniu TAKIEGO KOTA decyduje lekarz weterynarii.
Niby pierdoła, ale.. Co jeszcze dawałaś mu na własną rękę?
Przepraszam, a skąd wnioskujesz, że Kamari stosowała cokolwiek na własną rękę?
![]()
![]()
PcimOlki, zwróć jeszcze uwagę na zęby Henia, jest na nim spory kamień.
kamari pisze:...
Wiem, że to kot już w pewnym wieku i ma prawo mieć zmiany na zębach, ale może warto na to zwrócić uwagęA uszami trzepie od dawna, wydało mi się, że to świerzb
Miał dwie kuracje, czy dwa podania?najszczesliwsza pisze: I, Oridermyl jest jednym z leków, nie zadziałał widocznie u mnie, to po co go podawać 2 raz?
Podawać 1 razy dziennie, aż do ustąpienia objawów chorobowych. Zalecany czas leczenia wynosi 21 dni (czas trwania cyklu płciowego Otodectes cynotis).
Duszek686 pisze:Ja mu czysciłam te uszy...
Nie lubi tego...![]()
![]()
Coś mu tam musi przeszkadzać, bo jednak trzepie tymi uszami...
Ale tragedii faktycznie nie było....
Duszek686 pisze:...
Henio od czasu do czasu jadł też chętnie gotowanego kurczaka.
Może tego spróbować...
najszczesliwsza pisze:PcimOlki pisze:Misssion completed.
Henio pozwolił sobie zrobić wlew bez walki.
Mam tylko nadzieję, że to reguła nie wyjątek.
Jak to zrobiłeś?![]()
Cały dzień brałeś lekcje śpiewu?
Czy vet stwierdził obecność świarzbu?najszczesliwsza pisze:To co z tym Oridermylem? Mamy 2 nieskończone kuracje. Ma to jakikolwiek sens?
PcimOlki pisze:...gna Pcimkę po antresolach.
ana pisze:Czy vet stwierdził obecność świarzbu?najszczesliwsza pisze:To co z tym Oridermylem? Mamy 2 nieskończone kuracje. Ma to jakikolwiek sens?
Ile razy Ty wprowadziłaś oridermyl do heniowych uszu?
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania i 1061 gości