Moje trzynaście łapek i cztery ogony, czyli klub bezlapków:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 26, 2011 20:11 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, czyli klub bezlapków:)

Haha, Asia.. a Ty byś się nie denerwowała? Też byś trochę popanikowała na pewno ;) W końcu u Was..Szczyt Paniki ;)
Teraz spokój..wszystkie śpią. Nawet mnie mulić zaczyna. ALe się nie dam ;)
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Sob mar 26, 2011 20:18 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, czyli klub bezlapków:)

Danusia pisze:Jakby tak Sylwia o coś pytała :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=WX0d8jwSSdI

MOJE UKOCHANE SŁONECZKO NAJSŁODSZE :1luvu: :1luvu: :1luvu: JAK TY PRZECUDOWNIE POWIEDZIAŁAŚ MRAU
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob mar 26, 2011 20:21 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, czyli klub bezlapków:)

Danusia pisze:
Myszolandia pisze:jak zrzucasz z aparatu ,to jakaś nazwa tego filmiku jest? i na samym końcu co pisze ? avi,mp4,mpg?

na kompie?
nic nie pisze :roll:

Ok,jakos dojdę
Mi nie chce wgrać avi,a kiedyś też zasuwało jak burza,nie wiem czemu teraz nie i musze z phona wrzucać,a z jakością bywa różnie
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob mar 26, 2011 20:24 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, czyli klub bezlapków:)

Danusia pisze:Obrazek

MOJE UKOCHANE SŁONECZKO NAJSŁODSZE :1luvu: :1luvu: :1luvu: JAK TY SOBIE PRZECUDOWNIE ŚPISZ
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob mar 26, 2011 20:34 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, czyli klub bezlapków:)

KaleidoStar pisze:Haha, Asia.. a Ty byś się nie denerwowała? Też byś trochę popanikowała na pewno ;) W końcu u Was..Szczyt Paniki ;)
Teraz spokój..wszystkie śpią. Nawet mnie mulić zaczyna. ALe się nie dam ;)

ja to co innego haha :oops: ..
dlatego jestem Szczyt paniki haha :ryk: :ryk:
z rujką na ostry dyżur w nocy prawie za Wawe haha :ryk: :ryk:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Sob mar 26, 2011 20:41 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, czyli klub bezlapków:)

No właśnie, Asiu, no właśnie ;) Więc akurat Ty powinnaś mnie zrozumieć ;)
Foty młodej wrzuciłam (kryptoreklama)
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Post » Sob mar 26, 2011 20:44 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, czyli klub bezlapków:)

KaleidoStar pisze:No właśnie, Asiu, no właśnie ;) Więc akurat Ty powinnaś mnie zrozumieć ;)
Foty młodej wrzuciłam (kryptoreklama)

widzialam :1luvu:
ja chce takiego żdinksa :cry:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Sob mar 26, 2011 20:48 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, czyli klub bezlapków:)

Zapakować? :D
Albo Kubie podrzucę do Gdyni :D

KaleidoStar

Post » Sob mar 26, 2011 21:20 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, czyli klub bezlapków:)

KaleidoStar pisze:Zapakować? :D
Albo Kubie podrzucę do Gdyni :D

haha chyba by mnie zabil 8O :mrgreen:
ale takie małe cuda sa sliczne i takie nieporadne :oops: ..
i jak walna te swoje minki,to az za serce chwyta :1luvu:

Obrazek

Ciepła

Post » Sob mar 26, 2011 21:32 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, czyli klub bezlapków:)

Myszolandia pisze:
Danusia pisze:
Myszolandia pisze:jak zrzucasz z aparatu ,to jakaś nazwa tego filmiku jest? i na samym końcu co pisze ? avi,mp4,mpg?

na kompie?

Ok,jakos dojdę
Mi nie chce wgrać avi,a kiedyś też zasuwało jak burza,nie wiem czemu teraz nie i musze z phona wrzucać,a z jakością bywa różnie

Mi bez problemu avi wgrywa
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Sob mar 26, 2011 23:21 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, czyli klub bezlapków:)

Ciepła pisze:
a Kubie było wstyd,ze wszyscy sie na niego patrzeli,jakby głodził dziecko haha :ryk: :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Sob mar 26, 2011 23:22 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, czyli klub bezlapków:)

KaleidoStar pisze:
Danusia pisze:
KaleidoStar pisze:Golonka fuj, rybka mniam. A mi dziś Tally podżarła jajecznicę. Przed chwilką sobie upichcilam. Ja jadłam z jednej strony, a ona z drugiej...

jajeczniczka z cebulką , mniam :ok:

Ze szczypiorkiem :D Ale ja osioł jestem, tak żałowałam, że kiełbaski nie mam ani nic, tylko na smalczyku ze skwarkami usmażyłam. A potem mi się przypomnialo,że dostałam dziś od mamy i mam w torebce wielki kawał wędzonej piersi z indyka. A to by tak łądnie smaku dodalo...
Efff, to nie mój dzień chyba dziś. A sytuacja z Trojką mnie tak zdenerwowala, że stłukłam ulubnioną szklankę do zimnych napojow...

Oj nie denerwuj się tak :lol: ,wcale nic nie musi od razu Trojce sie stac :mrgreen:
Obrazek

Danusia

Post » Sob mar 26, 2011 23:23 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, czyli klub bezlapków:)

Myszolandia pisze:
Danusia pisze:Jakby tak Sylwia o coś pytała :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=WX0d8jwSSdI

MOJE UKOCHANE SŁONECZKO NAJSŁODSZE :1luvu: :1luvu: :1luvu: JAK TY PRZECUDOWNIE POWIEDZIAŁAŚ MRAU

no już myślałam,że nie dojrzysz :mrgreen:
Obrazek

Danusia

Post » Sob mar 26, 2011 23:24 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, czyli klub bezlapków:)

Myszolandia pisze:
Danusia pisze:

na kompie?

Ok,jakos dojdę

Dla mnie to wszystko ciemna magia :oops:
Obrazek

Danusia

Post » Sob mar 26, 2011 23:24 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, czyli klub bezlapków:)

Myszolandia pisze:MOJE UKOCHANE SŁONECZKO NAJSŁODSZE :1luvu: :1luvu: :1luvu: JAK TY SOBIE PRZECUDOWNIE ŚPISZ

uwielbia to zajęcie :mrgreen:
Obrazek

Danusia

[poprzednia][następna]