Teraz spokój..wszystkie śpią. Nawet mnie mulić zaczyna. ALe się nie dam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Danusia pisze:Myszolandia pisze:jak zrzucasz z aparatu ,to jakaś nazwa tego filmiku jest? i na samym końcu co pisze ? avi,mp4,mpg?
na kompie?
nic nie pisze
KaleidoStar pisze:Haha, Asia.. a Ty byś się nie denerwowała? Też byś trochę popanikowała na pewnoW końcu u Was..Szczyt Paniki
Teraz spokój..wszystkie śpią. Nawet mnie mulić zaczyna. ALe się nie dam
KaleidoStar pisze:No właśnie, Asiu, no właśnieWięc akurat Ty powinnaś mnie zrozumieć
Foty młodej wrzuciłam (kryptoreklama)
KaleidoStar pisze:Zapakować?
Albo Kubie podrzucę do Gdyni
Myszolandia pisze:Danusia pisze:Myszolandia pisze:jak zrzucasz z aparatu ,to jakaś nazwa tego filmiku jest? i na samym końcu co pisze ? avi,mp4,mpg?
na kompie?
nic nie pisze
Ok,jakos dojdę
Mi nie chce wgrać avi,a kiedyś też zasuwało jak burza,nie wiem czemu teraz nie i musze z phona wrzucać,a z jakością bywa różnie
KaleidoStar pisze:Danusia pisze:KaleidoStar pisze:Golonka fuj, rybka mniam. A mi dziś Tally podżarła jajecznicę. Przed chwilką sobie upichcilam. Ja jadłam z jednej strony, a ona z drugiej...
jajeczniczka z cebulką , mniam
Ze szczypiorkiemAle ja osioł jestem, tak żałowałam, że kiełbaski nie mam ani nic, tylko na smalczyku ze skwarkami usmażyłam. A potem mi się przypomnialo,że dostałam dziś od mamy i mam w torebce wielki kawał wędzonej piersi z indyka. A to by tak łądnie smaku dodalo...
Efff, to nie mój dzień chyba dziś. A sytuacja z Trojką mnie tak zdenerwowala, że stłukłam ulubnioną szklankę do zimnych napojow...
Myszolandia pisze:
MOJE UKOCHANE SŁONECZKO NAJSŁODSZE![]()
![]()
JAK TY PRZECUDOWNIE POWIEDZIAŁAŚ MRAU
Myszolandia pisze:Danusia pisze:Myszolandia pisze:jak zrzucasz z aparatu ,to jakaś nazwa tego filmiku jest? i na samym końcu co pisze ? avi,mp4,mpg?
na kompie?
nic nie pisze
Ok,jakos dojdę
Mi nie chce wgrać avi,a kiedyś też zasuwało jak burza,nie wiem czemu teraz nie i musze z phona wrzucać,a z jakością bywa różnie
Myszolandia pisze:MOJE UKOCHANE SŁONECZKO NAJSŁODSZE![]()
![]()
JAK TY SOBIE PRZECUDOWNIE ŚPISZ
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 181 gości