Tylko nie wiem, co Ci poradzić z tymi kupkami i drapaniem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
karola7 pisze:Jasdor - spoko zabiorę Cię. He he. Tylko mi nie choruj, dobra
.
jasdor pisze:karola7 pisze:Jasdor - spoko zabiorę Cię. He he. Tylko mi nie choruj, dobra
.
Dobraale pod warunkiem, że dostanę swój osobisty drapak
karola7 pisze:Mila jak to kociak, szaleje, przegryzła mi dziś ładowarkę do telefonu, wygrzebała ją z szafki i zrobiła mi osobno kabelek i wtyczkę o !To była dosłownie sekunda, nawet nie wiem jak jej się to w takim tempie udało.
karola7 pisze:Kot jest fałszywy
"Wierutne kłamstwo. Wprost przeciwnie. Futrzak jest na ogół szczery. Do bólu. Wie o tym każdy ( człowiek, chomik, pies ) komu Kot pozwala ze sobą mieszkać. Czy widziałeś, żeby twój Sierściuch wyrażał radość na widok dalekiej krewnej, która bez uprzedzenia przyjechała w odwiedziny ? Nie, prawda? A ty owszem - wyrażasz, aż obłuda bucha uszami. Albo żeby Kocior na niesmaczną potrawę zareagował inaczej niż stanowczą odmową lub uporczywym rzyganiem ? A ty ? Ileż to razy bez mrugnięcia okiem zjadłeś coś paskudnego i jeszcze chwaliłeś kulinarne talenty częstującego ? ... I kto tu jest fałszywy ?
karola7 pisze:Zdjęcie Pixelki zostało wyróżnione na domowych tygrysach.
http://www.domowe-tygrysy.info/informat ... er,40.html
Najlepsze, że ja nie mam żadnego wypasionego aparatu, obiektyw szerokokątny to dla mnie coś nieznanego, wszystkie zdjęcia pstrykam na automacie. Modelka udana ot co, to i zdjęcie dobre
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania i 1163 gości