Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ciepła pisze:witaj miło Kasieńko![]()
chorobom mówimy kategorycznie nie![]()
Petka pisze:Co to jest adenotomia?
Nie chce mi się goooglać![]()
Kasiu jak lakier? Faktycznie są pęknięcia? Nie mogłam się zdecydować na kolor i porzuciłam ten zakup.
kalair pisze:
maciejowa pisze:Petka pisze:Co to jest adenotomia?
Kasiu jak lakier? Faktycznie są pęknięcia? Nie mogłam się zdecydować na kolor i porzuciłam ten zakup.
Usunięcie migdałków po prostu![]()
Lakier fajny. Rozłazi się po paznokciu i faktycznie wygląda jak popękany. Ja wybrałam zestawienie kolorów: róż i indygo. Wygląda fajnie. Indygo pęka, spod niego wyłazi róż. Bardzo letnie zestawienieKupiłam lakier Vipery - Salamander, można nim zrobić dwa "rodzaje" pęknięć. Albo "pajęczynkę", albo plamki jak u żyrafy. Na opakowaniu jest napisane wszystko.
Petka pisze:maciejowa pisze:Petka pisze:Co to jest adenotomia?
Usunięcie migdałków po prostu![]()
Lakier fajny. Rozłazi się po paznokciu i faktycznie wygląda jak popękany. Ja wybrałam zestawienie kolorów: róż i indygo. Wygląda fajnie. Indygo pęka, spod niego wyłazi róż. Bardzo letnie zestawienieKupiłam lakier Vipery - Salamander, można nim zrobić dwa "rodzaje" pęknięć. Albo "pajęczynkę", albo plamki jak u żyrafy. Na opakowaniu jest napisane wszystko.
To ja już chyba wolę nazwę: "usunięcie migdałków"![]()
Nad lakierem muszę pomyśleć.
Ja mam zrobione francuskie żele, więc nie wiem czy to się uda. Myślę, że tak.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 76 gości