jozefina1970 pisze:Bryska4 pisze:Albo: nie może jej wet "od głowy" oglądać"?
Kurde, w pierwszej chwili myślałam, że chodzi ci o "weta od głowy" czyli o psychiatrę
Poszłam tym samym tokiem myślenia....
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jozefina1970 pisze:Bryska4 pisze:Albo: nie może jej wet "od głowy" oglądać"?
Kurde, w pierwszej chwili myślałam, że chodzi ci o "weta od głowy" czyli o psychiatrę
Alyaa pisze:jozefina1970 pisze:Bryska4 pisze:Albo: nie może jej wet "od głowy" oglądać"?
Poszłam tym samym tokiem myślenia....
Bryska4 pisze:matko, jaka ona jest dziecinna (a raczej kocinna)![]()
Bryska4 pisze:Dzięki. Tak mi się coś wydaje, bo uszka czyste, zero drapania, za to podrapany nosek (a to jej się zdarza nagminnie).
One się proszą o zainstalowanie kamer.
Bryska4 pisze:No nie mów, że nigdy nie chciałaś wiedzieć, co te pierony robią, jak Cię w domu nie ma
Alyaa pisze:Ja kiedyś zastałam w przedpokoju roletę okienną z kuchni....
felin pisze:Alyaa pisze:Ja kiedyś zastałam w przedpokoju roletę okienną z kuchni....
To luzik![]()
Nieżyjący rezydent-senior otwierał szafkę z butami i wyciągał zawartość - wtedy z trudem wsadzałam łapę, żeby najpierw to odsunąć, bo inaczej bym wcale nie weszła.
A kupę na podłodze w kiblu mam od czasu do czasu jak wybywam na kilkanaście godzin np. i Felek uzna, że w kuwecie było zbyt brudno; ostatnio w zeszłym tygodniu to się zdarzyło.
Alyaa pisze:felin pisze:Alyaa pisze:Ja kiedyś zastałam w przedpokoju roletę okienną z kuchni....
To luzik![]()
Nieżyjący rezydent-senior otwierał szafkę z butami i wyciągał zawartość - wtedy z trudem wsadzałam łapę, żeby najpierw to odsunąć, bo inaczej bym wcale nie weszła.
A kupę na podłodze w kiblu mam od czasu do czasu jak wybywam na kilkanaście godzin np. i Felek uzna, że w kuwecie było zbyt brudno; ostatnio w zeszłym tygodniu to się zdarzyło.
Ogryzek miał kiedyś etap odsuwania szuflady i wywlekania bielizny... Widok podłogi zasłanej mojej majtkami i biustonoszami bezcenny...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 51 gości